Gravidute si mamici de Constanta (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani Filip
sa cresti mare,sanatos

bb Vladimir,bine ai venit pe lume.refacere grabnica mamicii

noi...pe aici,sanatosi.ne luptam cu dintisorii.nr 4 a spart,nr 5 il chinuie f tare.zilele astea sant cu nervi-n pioneze.tip f usor,ma enervez din trei vorbe...,ufff.oboseala isi spune cuvantul.Crinuta are zile/nopti proaste.stiti cum e...,uneori se leaga toate,alteori este prea liniste
altfel,murim d ecald,aerul nu-i amplasat f bine,drept pentru care evitam sa-i dam drumul.in casa sant deja 30 de grade.ne balacim toata ziua,ne jucam cu apa...,stam dezbracati,bem/mancam d ela frigider.Raducu este plin de bubite.
mi-a intrat in cap sa ma bronzez f tare,asa ca ma conformez.de cate ori se poate,fugim la plaja.cu bagaje,cu 'magarusul' de tati,ne descurcam f bine.
apropo de plaja...
zilele trecute,Claudiu stabileste o partida tenis cu Florin,un prieten de-al lui.iar mie imi aranjeaza o intalnire pe plaja cu Laura,prietena lui Florin si cu piticii,clar
dupa ce toata ziua am probabt costume de baie si m-am pregatit psihic sa ma dezbrac in costum de 2 piese,tot repetandu-mi 'esti cu Laura si plaja de necunoscuti,sparge gheata!'...,ajung pe plaja...,Laura mea (90-60-90),facea topless cu inca 4 prietene atent selectionate(90-60-90),toate topless,binentelesssss.pai mi s-a luat tot cheful de dezbracat.am ramas in pantaloni scurti si mi-am dezgolit bustul ca deh...inca mai am laptesa nu mai zic cum se aliniasera sezloangele in jurul lor,care cu un loc in fata,care cu binocluam rasturnat plasa de-un leu plinaaaaa cu artileria de nisip...si am inceput sa car apa,ca o furnicuta constiincioasa.copii mi-erau imprastiati pe bunaciunile alea de fete,iar eu ma jucam cu lopetele

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Elanik,
bine ai venit
hai,zi-ne mai multe despre tine,recupereaza.imi place f tare semnatura ta
Cris,
sa va traiasca micuta crestina.abia astept sa vad poze cu printesa cocheta

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna seara,

LA MULTI ANI FILIP, SA AI PARTE DE O COPILARIE FRUMOASA, LINISTITA SI PLINA DE VESELIE.

Creem ,ce sa zic ,bubitele, deja bubele lui Luca nu mai cred clar ca sunt de la Augumentin .Zic asta ptr ca Augimentin nu mai ia de marti si el bube tot are .Dimineatza e ok ,fff pale, abia se vad ,seara e teroare.

Nu stiu ce sa mai cred, de ieri ii dau zyrtec.
Angi ,cate zile ii pot da? II dau cate 5 pic de 2 ori/ zi.Si spune-mi unde, cum ,ii pot face analize, teste sa aflu la ce este asa de alergic?
Banuiesc ceva ,si anume niste Actimel sau Danonio. danonino pe care a binevoit sa il indoape soacra si Actimel idem.
Azi dimineatza era super ok, arat f bine,abia se mai vedeau pe ici-colo.Pe parcursul zilei de azi i-a dat 2 Actimel, seara,la baie m-am speriat...era plin .

Astept din nou ziua de luni sa merg, din nou, la Dr Sima.
Am vb aseara cu ea ,ii explicam ca totusi nu ii trec, ea zicea sa ii fac 1 ml de Dexametazaona....m-am abtinut inca.
E clar o alergie urat si alimentara.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara!

Bine ai venit pe lume, bebe Vladimir! Refacere rapida, Cornelia!

... Alina, eu sa fiu in locul tau, la recomandarea doctorului, i-as administra dexa; de fapt, in situatii asemanatoare (chiar si la buboaie de la piscaturi de insecte), cu Sebi, asta am si facut si a fost de ajutor....
Tu faci cum crezi... Dar sa stii ca nu e musai sa-l intepi, dexa poti sa-i dai si oral (mai nou se recomanda si asa; si Anto deja a luat... oral, cand mi-a facut ultima data laringita...)!

Andicu, La multi ani cu bucurii! Ne-am simtit minunat! Totul a fost la superlativ.... Am vrut sa pun poze, dar nu mai sunt in stare si iti las placerea..... Am ajuns acasa la ora 22 si Sebi bazaia ca de ce n-am mai stat, noi de ce am plecat si acolo au mai ramas atatia copii... Nu mai spun ce "concert" am avut pe drum... de la Anto& Sara... De ce mi-a fost frica n-am scapat. Insa Simona a condus extraordinar ( zic cu admiratie).... in conditii de stres extrem...
...Scuze ca nu povestesc mai multe, sunt f obosita....

Crisis, sa va traiasca micuta crestina! Asteptam pozele de la botez!

Creem, cum mai este Sofi? Te-am sunat azi........

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara

Acum se incarca pozele de la ziua lui Filip a fost absolut grozaaaav! Revin cu poze.

Lulu, imi pare grozav de rau... danonino.... ce sa zic, produsele Danone sunt in sine alergenice, daca o fi fost si stat putin la caldura sau mai vechi... valabil si pt actimel... Zyrtec poti sa ii dai chiar si 3 luni fara probleme, de la dna Dumbrava citire, al meu ia deja de o luna pt ultima alergie urata pe care a avut-o. Daca il mananca si vezi ca nu ii trec, fa-i si un dexa, nu e un capat de tara, puiul mic... Pupam bubitele sa treaca!

Ellanik, bine ai venit la noi si felicitari din tot sufletul pt sarcina!

Dandusa, m-ai amuzat nespus cu postarea ta Sa stii ca toata lumea ma admira pt cum mi-a iesit parul, asa incat poate prind gust si iti calc pe urme :))

Cornelia, felicitari! Bebe Vladimir, bine ai veit pe lume!

Crix, multumim de vesti. Ce putin mai ai si tu, nu pot sa cred cum trece timpul...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu despre mine nu am multe de zis.Am facut un FIV in februarie din motive de infert. masc. Au rezultat 12 ovocite , fecundate 9 cu icsi si dezv ca celelalte 3 s-au fecundat dar s-au oprit din ev, am trasnferat 2 , am racit crunt si i-am pierdut (asa cred eu ca asta a fost cauza esecului), in iunie am facut ET cu 4 embrioni 2 de 6 celule si 2 de 8 celule si iata-ma-s!Un beta de 185 in z11.Astept eco sa vedem cati s-au prins .fetele de la capitolul FIV mi-au "prezis" 2.Sa vedem acum .Important e sa fie santosi cati or fi.De fapt Dumnezeu stie cel mai bine!Pupici la pitici si mamici.

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Bonsoir!

Maaaama ce nevorbita suuuunt ....mi-a fost dor de voi!

But first things first: Filip! Sa cresti mare ,sanatos si sa-ti bucuri parintii toate zilele vietii lor!

Micuta Teodora,"in Hristos te-ai botezat ,in Hristos te-ai imbracat";Bine ai venit in minunata Imparatie a lui Dumnezeu!Cat de accesibila e usa asta a mantuirii,pe care tocmai ai intrat...

Toate urarile de bine si sanatate Corneliei si micutului Vladimir-iata numele meu preferat,dupa care am suspinat atat...
Sanzi,am si eu o curiozitate -ce culori are Vladimir? Blond,brunetel,ochii?

Ellanik,pai te asteptam curand cu vesti mari!Pana atunci Doamne ajuta!Si mie imi place semnatura.

Irina,spre ca te simti mai bine...Sotul mai ramane ,pana iesi din gips? Sper din suflet sa materializezi ideea cu homeopatia,am avea si noi un doctor on line,nu mai zic ca toate ne-am inscrie la tine...Deci go for it!

Dr. care o va opera pe Isi e acelasi care l-a operat pe tati:dr. Vasile Ciuchi-un medic si un om deosebit,nu-s cum am eu bafta sa cunosc doar din astia .Noi am aflat de pe net de dumnealui ,iar cand i-am spus varului nostru la cine mergem,a zambit.Ne-ar fi facut aceeasi recomandare...

Dandusa
,io n-am inteles nimic Tu in sanii goi faceai castele de nisip sau cum? IMI IMAGINEZ CA ERAI TARE HOT carand apa in galetuza topless...

Mai ce bine m-am simtit la ziua lui Filip,aer curat,o curte superba,o tona de jucarii-din acest motiv eu am optat pt. carti Andicule,un gratar de maestru,Andreea intr-o rochie superba,2 bunicute tinere si frumoase si nu in ultimul rand laitmotivul serii :un canis alb-la care Ioan candid a facut :meeee! ,in calduri s-a catzarat non stop pe ditaimai dulaul ,nu-s ce rasa,dar era de tot haiul...Ajunsese sa se urce pe fata cainelui cu acele gesturi specifice ,doar doar i-o da si lui atentie...ca de altceva nici ca putea fi vorba....A primit doar ignore din fericire pt. noi si din pacate pt. bietul caine-el baiat ,dulaul-catea....pana la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adina, daca tu ai povestit despre cei 2 catei, eu i-am pozat, nu am rezistat acusica, acusica vin poezele calde calde

Ellanik, Doamne ajuta sa se prinda cat mai multi. Si eu prezic tot 2 La ce medic mergi?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Creem,si eu tot zic ca te sun de vreo 3 zile si numa nu reusesc ...Sper ca sunteti mai bine...

Lulu,de ce nu mergeti la un dermato ,daca nu-i dati de capat? Cu homeopate nu merge?

Andata,cum mai sunteti? Care-i deadline-ul? Sper sa reusim sa ne vedem saptamana asta...sau dupa?

DanaAlex,sa petreceti frumos in zilele de miere! Asteptam relatari si impresii...

Crixia,cum mai sunteti? Te-ai dumirit legat de alaptare ?

Sanzi,Virginia,a facut la scoala de vara,cu copiii care incep cu ea clasa intai si nu numai,cateva experimente montessoriene.Succes total;copiii nu vroiau sa mai plece de la gradi,se tezeau dimineata mai devreme -inclusiv a mea -ca vor sa ajunga cat mai repede ,povesteau incantati cat de interesante sunt activitatile pe care le fac cu doamna,si cel mai mare succes ,zic eu-un baietel care va merge la ea in clasa -6 ani face in august,absolut oripilat de tot ce insemna scris,colorat,creion,pix-probabil ca doamna educatoare are o contributie importanta ,scrie acum fericit si nu se mai opreste ,in malai,pe caiet ,face litere ,cuvinte...de se cruceste mamasa.Ce sa zic...sunteti tare fericiti ca aveti sansa acestei educatii...Dar ,nu stiu, David va face in continuare ,montessori?

Virginia ,e absolut topita dupa tot,are cartea M.M. langa pat ,subliniata si innrosita cu markerul si se straduieste in masura in care se poate sa-si insuseasca cat mai multe.In gandire ea era montessoriana de mult,greu cu materialele-dar nu imposibil,dar si mai greu cand nu ai unde sa lucrezi asa...Partea buna,ca nimeni nu o poate impiedica sa simta intr-un anume fel copiii,sa-i educe cu crede ea de cuviinta,toate in acelasi sistem stramt ,care parca devine din ce in ce mai stramb...

P.S: a reusit cu acordul directorului sa comande masute hexagonale,in loc de banci ...in rest doar gandirea ei si cateva materiale pe care si le creeaza singura ,margelele,betele pt. invatarea numerotatiei,literele pe smirgel,etc.Ca o picatura intr-un ocean poate ,dar pt. mine inseamna atat de mult...
Cred ca te amuz teribil...montessori experimental,nu?...

Mergi la inceput

Meeey ,gagici de gagici ,mamici de mamici,am si io o propunere:sa ne strangem intr-o seara,dupa noua ashea,sa ramana consortii ,bunicii sau cin' mai poate sa vegheze somnul copchiilor,si noi o fugutza de fo' 3-4 ore pe plaja,la o baie la lumina lunii-sa ne dezbracam de toate complexele si inhibitile ,cu ceva sampanie sau alte beuturici nevinovate-eu sunt moarta dupa sampania neaosa-Bucium-dulce -ce sa-i faci, fata simpla, fara pretentii si dupa Baileys-fitzosa dupa maritis .

Care votati? Eu pun la bataie masina in care incapem 8 bucati de fete,daca vine si Dana ,cu 2 masini ne-am rezolvat...Acuma ramane sa vedem daca ma crede vreun politist pe mine in stare sa beu...La volan...jamais de ma vie

Mergi la inceput