Gravidute si mamici de Constanta (59)
Raspunsuri - Pagina 4
AndreB spune:
Multumesc Simona pentru ajutorul cu masina! Din pacate nu mai este cazul, am primit telefon de la ai mei care ieri s-au intors dupa 2 sapt in Zakinthos si maine vin tot we la "Bebitzu" la Constanta. Deci nu am cum sa mai ajung in Amzacea. ma limitez la biserica la Crisis vreo ora.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
lulu77 spune:
Buna seara,
Am innebunit...vorbeati de depresii, eu am innebunit!
Alergie, alergie dar ce fel de alergie frate,ca, copilului ii ies bube in continuare si il mananca si e nervos si irascibil si toate cele.
Si e plin de bube ,de urticare.
Cica de la medicamnete Oare.
Mancare nu a primit nimik nou in ultimele saptamani.
Angi, mamacita ..cine ma ajuta ,cine ma scoate din nebunie?
Dr (2 la numar) zic sa stau linistita, ca trece
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mamacita spune:
lulu,mi-ai spus ca ia doar un antitusiv;daca este alergie,de ce nu i-au dat un antihistaminic,ceva?
docdecap spune:
salutam fetele, bebeii si sotii inca ne-scosi la bursa.
lulu, incearca cu un sirop anti-alergic, zyrtec, iti poate povesti Angi ca stie mai bine...
io am facut azi dulceata de visine, sigur a iesit buna-buna, cu visine adunate de mine si sotzu de la soacra-mea din curte, mai am de cules visinul de la ai mei din curte si sa mai fac o serie, sa nu se supere nici o serie de parinti
nu mai stiu ce cui vroiam sa spun.
a, buna ideea cu mersul in club, tare trista sunt ca we ala pleaca mama in coreea (ULTIMA DATA) si nu-mi iese aranjamentul cu serban la mama, eu la club si tati unde vrea el cu cine vrea el, nu tin mortis sa stiu. desi mama inca nu s-a hotarat daca merge la buc de vineri, sa mai stea la sormea sau pleaca direct de aici duminica dis-de-morning. nu m-as baga sa cer sa stea, ca sor-mea nu prea are parte de pauze, si ar merita sa ia si ei una, daca merge mama la buc.
andre, daca sunt duminica disponibila (adica nu avem program in familie cu totii) ne coordonam si ne vedem.
maine m-am hotarat, merg la plaja. de vreo 3 zile ma trezesc la 9 pentru c ama trezesc altii, telefoane etc., ca cupilu' doarme de rupe. si evident, pe la 10 ma dumiresc, papa si el lapticul si la ora aia nu-mi mai vine sa ies. maine pun ceasul sa sune la 8 (ce straniu suna) fac bagajele, la 9 ii dau laptele si iesim pe usa in fuga calului.
cine e sigur pe unde? si dana, spune-mi si mie pe unde vine central, ca io in afara d emelody care se vede din masina, cazino unde mergeam la plaja din frageda copilarie (acolo juca tata volei cu gasca de 'veterani') si La butoaie, hoteluri nu stiu sa ma tai pe unde vin. daca imi spui, ne coordonam si ne vedem acolo. cine mai vrea, sa zica, fac si pe soferul (macar la intoarcere).
cati, pupici pentru Sofia, draguta mica, sa se faca bine repede si acuma ca e pe antibiotic febra va ceda! dulce!
AngeliquedeS spune:
Pe fuga, fuga :))
Lulu, nu ca ar conta cine stie ce, dar cum arata bubitele? O fi un pui de roseola infantis?
Doc a zis bine, da-i linistita zyrtec, este antialergic pt probleme de alergii cu manifestari pe piele. Da-i 3 zile 10 pic dim si 10 seara si pe urma continui cu 5 dim 5 seara pana dispar bubitele (cu zyrtec se pot face trat de lunga durata)
Dar oricum e ciudat, de la ce sa fi facut?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
lulu77 spune:
Deci ,
roseola nu este ,ptr ca a avut la 5 luni, apoi l-a vazut dr si nu este boala contagioasa ,este clar alergie/urticare.
Bubitele, in unele locuyri sunt mici rosii, in altele locuri sunt ca niste pete.
Ceea ce este curios, dimineatza este ok ,nu are f multe, spre seara se umple iar, sau ma rog, asa a fost cazul ieri. Azi era ok de dimineatza.
mamacita, ii dau acum Plantusin, Aerius si Peritol.
Pana marti, cand a avut loc eruptia a luat Augumentin, Humex Expectorant, Ventolin ( hmmm eu pe asta il banui, ptr ca Ventolin a luat de luni dimineatza ).
Cat despre gradinita, am un gust amar dupa vizionarea de ieri. Am fost ,Luca direct printre copii, fara nici un stres ,fara nici o treaba .Ok curtea, ok casa ,DAR........ingrijitoare ufff tare ursuza.Zau ca nu sunt eu ciufuta, dar greu am scos informatii de la ea, si tot nemultumita, ca Luca e mic, ca cel mai mic in grupa are 2 ani ( si ce mare diferenta ,Luca are 1 an si 10 luni ), si intr-un final ,dupa ce stateam si vb singura si mai aveam nevoie d eun cleste sa ii scot vorbele ,mi-a zis sa revin intr-o dimineatza ca nu are timp si daca vreau sa ma hotarasc repede si sa vin sa platesc . Ceea ce m-a scos din sarita ,in momentul in care am cerut sa vizionez gradinita , a inchis rapid usa la baie si dormitor si mi-a aratat doar camerele zi.
Nu stiu ce sa cred.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dadi_t spune:
buna dimineata!
Intru scurt pt. Lulu...incearca si la gradinita BIG-bang din km 4-5 . Am avut-o la cresa pe Bianca un trimestru...directoarea e superok...(fosta profi de engleza)...ingrijitoarele la fe...conditii profi...dar...un mic dar gustarea de dimineata nu prea este pt ca...copii sunt adunati din tot orasul si abia pe la ora 10 sunt toti...tb sa-i dau termosul cu laptic si ceva de rontait...poate in 3 ani s-au mai schimbat treburile...pret cresa:7 mil cam mult dar vezi si tu....pup!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
lulu77 spune:
dady, multam ,luni deja merg la BigBen ,am vb , 450 ron /luna au o oferta acum cu tot cu transport.
AngeliquedeS spune:
Lulu, am o curiozitate, de ce ti s-a recomandat si aerius si peritol? Ambele sunt antialergice? Nu contest, o fi avand o logica, dar sunt curioasa sa aflu si eu, m-ar interesa sa aflu explicatia. personal ca alergica cu state vechi si lecturi muuuulte in domeniu, mi se pare cam prea mult....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
lulu77 spune:
Angi, mi-a dat Aerius SAU Peritol,eu in nebunia mea , am scris invers si am dat d einteles ca le ia pe amandouya. Mi-a spus clar D-na Sima , intrerup orice medicatie in afara de PLANTUSIN ptr tuse si ii dau Peritol/Aerius.