Gravidute si mamici de Constanta (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

lulu77,de arlechin pot sa-ti spun numai de bine,acolo a fost mihaita,intr-adevar au program inclusiv cand celelalte sunt in vacanta,asigura si transportul(patronii stau in faleza),preturile sunt bune(cred ca cele mai bune),singurul impediment ar fi mancarea(pt mamicile mai pretentioase),cred ca acum primesc mancarea de la o firma de catering(nu aveau bcatarie proprie)...la momentul cand il duceam eu pe mihaita le gatea,patroana gradinitei,doamna luminita,o tipa super!
eu zic ca vei fi incantata!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

sofia, luca, multa multa sanatate! mi se face pielea gaina cand aud de asa febra mare si zile in sir....
briana cred k a avut zileel astea o forma de enterocolita, sau nici nu stiu cum s-o numesc pentru k a avut scaune foarte foarte dese. nu moi..da multe rau ( 5-6 pe zi), de a facut rani la fundulet mititica... i-am dat derbridat si enterolactis si vad k s-a reglat...
Poate a fost de la fructe sau de la rosii caci e innebunita dupa ele. De aceea nici nu m-am impacientat prea tare si n-am mers la medic, dar daca azi nu ii trecea, nu avema incotro.

cris, andicu: imi pare rau k lipsim de la evenimentele voastre, dar chiar trebuie sa-l ducem pe darius la tzara si asta o putem face doar in w-end . ma gandeam la varianta de a-l duce duminica, si sa ne intoarcem tot duminica, dar ar fi prea mult drum pentru briana, care nu e chair asa prietena cu masina si scaunelul....Ne recompensam noi cumva fatza de voi..

adina( isidora).. ce faci de nu mai scrii? daca ai auzit de colaborarea Fawaz -Balcan, te-ai si apucat de bb3... sau altul e motivul de nu ne mai bagi in seama....?
Mie mi s-a taiat respiratia ieri cand am facut un test...noroc k a aparut doar o linituza caci altfel cred k lesinam pe loc( de groaza- spre, deosebire de Kris care a fost dezamagita)... si inca nu mi-a venit inima la loc pana nu vad eu rushii.ma tot dau eu mare k vreau 3, da cand vine vorba,nu mai sunt asa viteaza....

mav: cum mai esti? sper k mai bine, da? vorba lui andicu: cand e soare afara si viatza e mai frumoasa si mai roz....
si-ti mai spun ce functioneaza la mine cand mai cad: cumparaturi sau planuri de vacanta.... asa de mult ma remonteaza astea doua k le-as face non stop......

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

lulu77, ma bucura ca ti-am fost de ajutor...citind ce a scris si mihaela770, poate ca vei fi multumita...numai da-ne de stire detaliile, daca il inscrii pe micut si impresiile de mamica...poate devenim colegi de gradi:)...pentru mine, cautarea nu s-a incheiat, doar am stagnat incercarile pe perioada verii :))...desi putin departe de domiciliul nostru, ne incumetam daca este oportun.

referitor mancare gradi, pot sa-ti spun ca majoritatea ofera de la catering...eu una, neavand o aplecare deosebita spre arta culinara, mai mult asa i-am crescut :)...am inceput cu borcanele de la nestle si continuam cu catering si carciumioare:))..rar le ofer o mancare facuta de mana mea...ma si gandesc ca peste ani vor spune plini de nostalgia gustului... "asta e gatita ca in cutare loc.."in loc sa spuna ca la mama acasa:)))...noroc ca acum exista terasa "la mama" :))) in mamaia, ca era cam greu cu pranzul tocmai la bucuresti :)...
nota: nu luati ad-literam paragraful de mai sus...nu dezvalui procentele realitate vs. bascalie:)))

succes!

Mergi la inceput

criss81...salut!...am citit invitatia ta din capitolul precedent,la crestinarea micutei tale...ce pot sa spun decat ca va doresc din inima sa aveti o zi frumoasa si o petrecere de neuitat, pe langa evenimentul principal, emotionant in sine...cat despre participare, cred 99% ca onorez taina botezului ...stiu unde este situata biserica.

spor la pregatiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dana, scuza-ma ca am omis sa mentionez: bineinteles ca pe voi va aspteptam cu placere!! Ma refeream strict la fetele care s-au anuntat ca nu vin, nicidecum sa "dezinvit" confirmatii! iti dau pm cu detalii .

Alina(Mav), daca sunteti toti bine, si daca tot s-a oferit Dana va ia, de ce nu-ti incarci toata familia si vii la tara sa iesi din depresii!!sunteti bineveniti cu totii cu bebe mic si bebe mare si tatic la pachet!, iarta-ma daca nu am fost prea explicita! sunt sigura ca iti mai trece oboseala!

Fuug ca am treaba !

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

andicu, multumim...:)oricum ajungeam la amzacea si va gaseam noi dupa fum de gratar buuun si chiraieli de copii cumiiiinti....
...asadar, te anunt ca vom veni in urmatoarea formatie kristina, mirela si subsemnata... impreuna cu mihai, maria, nana, bibi...sambata, 27 iunie 2009, la orele 17 , in localitatea amzacea(asa am retinut din invitatia ta)...acum continua tu cu coordonatele de pe teren, numar, nume strada sau la sosea???...tot ce crezi necesar, te rog...

pentru cine are o pasa proasta cauzata de alocarea unui timp excesiv copilului/copiilor personali, in detrimentul unor momente de singuratate cu placeri proprii :)...doar ce-am terminat pe dc de citit ceva super...te lumineaza si daca stai sa analizezi este realitate 100%...gandurile unui copil fata de grijile/staruinta mamei in ocrotirea excesiva, alimentatia corecta si la timp, etc...oare asa ne vad si ai nostri???...:)))
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=136302
...pentru cine macar a zambit dupa ce a citit....depresia este o perspectiva mult prea indepartata....mai degraba oboseala si-a spus cuvantul...asa ca somn, plimbare, voie buna....

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

o zi buna!

Revin dupa o pana de net toata ziua (s-o fi incins modemu?!), important ca acum merge.
Cu depresia am lasat-o mai moale, vb Danei cred, era multa oboseala la mijloc. De aceea m-am culcat aseara si m-am mai trezit azi la 12.30 (in pranz) - traiasca bona pe parcursul zilei si Claudiu (care s-au ocupat dim. la 6 cu lapticul)!
Am trecut serios la o schema de tratament cu alopecia asta urata... adica am inceput sa iau un destresant general naturist (Sunatoare- capsule de la dr Ionut Morar), niste zinc+seleniu, MagneB6, ma frictionez zilnic cu o lotiune pe pielea capului care nu miroase urat (ceva nemtesc Alopecin Special Medicinal) si ma spal cu samponul moale aferent Alopecin pentru par gras si scalp sensibil si o sa-mi aplic pe par de 2 ori pe sapt. o masca facuta in casa cu ulei de masline, ou si vit A uleioasa si vit E. Sper sa fie bine.
Andicu, nu promit nimic pentru sambata, sotul e cu mba pana-n gat toata ziua deci nema transport si vreau sa ajung si la Crisis o fuga la botez. Poate cu Adina, daca ar veni si ea m-as putea misca eficient.
Maine dim. (pe la 10) merg cu Matei si cu bona pe faleza la Cazino in C-ta sa vedem si acvariul.
Duminica cred ca mergem in familie la delfinariu si micro-zoologica... aviz Doc care s-a anuntat interesata de tot ce misca la ei in cartier... La circ parca n-as merge, e mult prea tarziu si Matei care nu sta locului o secunda... mi-e ca ma duc ca sa ma intorc si cu banii pe bilet dati...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68
Mamacita, ma regasec atat de bine in ce ai povestit, doar ca eu facem greseala de a-l invinovati pe sotul meu ca nu ma ajuta suficient..in conditiile in care nici nu prea l-am ,,invatat,, cu asta...dar pt. ca psihic eram incarcata trebuia sa defulez pe cineva....si el era la indemana....acum ma uit prin casa si nu ma mai enervez...am gasit solutia nu cea mai fericita(sunt o perfectionista si o carcotasa-doar sunt fecioara si consider ca un strain nu face ce fac eu)...dar incep sa ma multumesc si cu ...mai putin si restul sa-l daruiesc familiei!pentru o supermamica si superdoctorita...nu te flatez...

Multumeeesc pentru complimente!
Eu nu-l pot invinovati pe sot,face tot ce poate si multe peste ce a fost invatat acasa(adica"lasa,mama,ca fac eu,nu te osteni"),practic,in afara de alaptat face cam tot ce fac eu.Altfel nici nu stiu cum ne-am fi descurcat,v-am mai spus cum e cu bunicii,4,in viata si sanatosi,pensionari-mai putin tata,dar noi n-am avut ajutor de lasat copiii cand avem treaba/ne speriem/ne saturam/plecam in vacanta etc.am zis bogdaproste pe calcatul rufelor(soacra),cand si cand(1 data la 1-2 saptamani)ceva gatit,mai ales prajituri,ca nu mai am timp si de asta si cate 1-2 ore tot asa,rarissim(cred ca o data pe luna este mult spus),stau la socri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

Salut!

Sanatate multa copilasilor bolnaviori- Sofia, Luca .

Andicu, noi sambata trebuie sa onoram mai multe invitatii. Daca ne tinem de program e posibil sa ajungem si la voi.
Daca se poate as vrea si eu indicatii privind locatia si un numar de telefon pe PM.

Crisis sunteti si voi in program -la 14 la biserica.

Despre noi, sau mai precis despre Sara - si-a dat drumul la vorbit, repeta cuvinte dupa noi si tot repetand numaram pana la 10. Iti vine sa o mananci, cand auzi cum ies cuvintele din gurita ei.
Intamplare - duminica la biserica - ne-am urnit greu de acasa, am ratat impartasania dupa liturghie si am ajuns in timpul predicii, in biserica parintele vorbea, enoriasii linistiti ascultau, intram noi si Sara ce credeti, le face <bau<. Am iesit razand si am asteptat afara pana s-a terminat predica.

cu edit pentru ca am uitat
pentru Andreea daca reusesc sa onorez invitatia la Filip, va iau cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

creem,groaznica experienta,nu doresc nimanui asa ceva!Sanatate multa!
Lulu,sanatate puisorului cu bubite!
AndreB,asa te vreau!
Mada,si pe mine shopping-ul ma scoate din cele tristeti/oboseli,mai bine zis epuizari,dar la ce durata au acestea risc sa raman fara fonduri.Mai bine putina fototerapie,vorba lui andicu,mai ales ca ma mai ajut si cu o lampa de la Zepter...

Mergi la inceput