Gravidute si mamici de Constanta (59)
Raspunsuri - Pagina 2
AngeliquedeS spune:
Buna seara
In sfarsit a adormit kupilu, sau dujmanu' cum obisnuia sa spuna o colega de la odisee.
Rapid, rapid, pana nu uit, Andre - pt par si unghii rezultate fff bune si rapide a dat la mine complexul Calciu Magneziu Zinc, il gasesti la orice farma, plus magneziul de pe acolo face bine si la depresie.
Cele care sunteti interesate de hainute Z, toata saptamana asta puteti merge sa va alegeti cu plata sapt viit, azi am ajuns pe-acolo si mi-am facut de cap cam o ora in vreme ce baietii mei se plimbau pe acolo in asteptarea mea. Am gasit niste gecute care m-au incantat grozav, gen hainute cu mesada detasabila doar ca mesada era in cazul acesta un hanorac care merge purtat si separat gecuta propriu-zisa transformandu-se astfel in hainuta subtirica de primavara/toamna... cam scumputa, dar la jumatate de pret nu am rezistat :)))
Andicu, sa ma erijez in purtatorul nostru de cuvant cu toate ca nu m.a imputernicit nimeni? Tinand cont de absentele numeroase declarate deja, nu s-ar putea sa amanam petrecerea pt saptamana viitoare? Daca vorbesc prostii, ignorati-ma!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
creem spune:
Buna, fetelor, dragelor!
Ne-am intors din mica noastra vacanta mult mai repede, in pacate cu salvarea la urgente. (nu va doresc sa mergeti in ambulanta pe ditante mari...am zis ca lesin cu copilu in brate de caldura si zdruncinaturi, plus ca nu mi-au dat voie sa am inca pe cineva langa mine....ca asta-i legea!)
Am ajuns mai intai la urgenta la Baneasa dupa 12 ore de febra mare, pe care am incercat sa le combat cu nurofen/panadol alternativ la 4 ore si pe care nu prea reuseam. Nopatea n-am inchis un ochi, iar fi-mea sugea din ora in ora si se si zvarcolea, saracuta. Acolo ne-a dat tratament biseptol si algocalmin pentru febra (dar ni le-au dat pe reteta sa le cumparam, nu ne-a facut nimic nici o injectie). Am ajuns acasa, a adormit fata si dupa aprox. o ora s-a trezit ca nu mai putea sa respire si ii curgeau balute din gurita. Mama s-a panicat foarte tare si m-a panicat si pe mine. Asa ca am sunat ambulanta si am ajuns la C-ta....unde nu ne-au internat, ne-au dat trat cu augumentin. I l-am dat de aseara si acum e mai bine, desi am mai avut azi nopate doua reprize cu inecat cu mucus.
Oare n-ar fi bine sa-i dau si ceva bromhexin pentru fluidificarea mucusului?
E si ciuoita de tantari toata saracuta si ..tunsa zero (ca m-a convins soacra-mea intr-un final).
Asadar suntem acasa fara prea multe bagajele, ca toate au ramas la bunici...o sa merg la Z sa-i iau haine copilului.
Andicu, imi pare rau...nu putem veni in conditiile astea la petrecere!
VA pup si sper ca sunteti bine...acolo n-am avut semnal la net, stiu cate ceva de voi ca am mai vorbit cu Mav la telefon....dar am sa citec sa ma pun la curent cu toate!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
lulu77 spune:
Se pare ca Luca are Rujeola ...mergem acum la Dr Sima, dupa 5 zile de febra mare ,rosu in gat ,tuse rau de tot ,muci, etc, aseara a avut o eruptie pe corp asemanatoare rujeolei.
Asteptam verdictul in dimineatza asta!
REVIN CU VESTI!
VA PUP!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
menuet spune:
Off Creem prin ce a trebuit sa treciSanatate multa si refacere cat mai rapida.
Luca-pupici si sa treaca repede bubitele
Mamacita-la obrajori de mar rumen nu m-am gandit
dadi_t spune:
uf ce necazuri...Alina,Caty-ganduri bune si sanatate celor mici
Andicu...banuiesc ca ai invitat deja destula lume ca sa nu mai poti amana si pb ca n-ar fi acelasi lucru...pe 27 e chiar ziua lui Filip...nici eu nu pot veni...abia am gasit o femeie de nadejde pt curatenie...si imi da peste cap programul..numai sambata poate veni...de la Paste m-am descurcat cum am putut cu curatenia(din cauza discopatiei lombare) si se simte nevoia imperioasa sa ,,defund,, casa, mai ales ca Anduta, puiul meu drag, ma ajuta asa de mult la mentinerea curateniei...
Mamacita, ma regasec atat de bine in ce ai povestit, doar ca eu facem greseala de a-l invinovati pe sotul meu ca nu ma ajuta suficient..in conditiile in care nici nu prea l-am ,,invatat,, cu asta...dar pt. ca psihic eram incarcata trebuia sa defulez pe cineva....si el era la indemana....acum ma uit prin casa si nu ma mai enervez...am gasit solutia nu cea mai fericita(sunt o perfectionista si o carcotasa-doar sunt fecioara si consider ca un strain nu face ce fac eu)...dar incep sa ma multumesc si cu ...mai putin si restul sa-l daruiesc familiei!pentru o supermamica si superdoctorita...nu te flatez...
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
mihaela77O spune:
caty,lulu,pup copii bolnaviori!
angi,cum mai este pupicu?
mav,multumesc pt gandurile bune....asta este,mergem mai departe..incercam altceva....
andicu,noi suntem acasa si am putea onora invitatia,insa am o stare depresiva(vb lui AndreB),incat nu ma simt in stare sa ies...de abia ies seara cu mihaita,de voie,de nevoie....
dady,nu este nimic de povestit de pe drum,insa cand ma simt in stare te sun si vorbim!
scuzati-mi insistenta,insa poate nu ati bagat de seama,numerele de teledon nu mai sunt valabile,va rog daca vreti,sa le stergeti de la sematuri!multumesc!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
lulu77 spune:
NU AVEM RUJEOLA, a fost o eruptie ,o alergie la medicamente.
Suntem ok, am intrerupt medicatia ptr ca e ok, nu mai este contagios.
II dau doar PLANTUSIN.
Desii, sincer , era ok si cu rujeola, scapam !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
andicu spune:
Fetelor, e ok, daca nu puteti asta e, pot doa sa spun ca imi pare rau ca nu va vad si cu ocazia asta! dar vom gasi o cale vara asta sa fac cinste si pt ziua lui Filip.
De amanat n-am cum, pt ca oricum mai vin cativa copii, familie, prieteni, nasii, deci petrecerea are loc oricum!
Noi deja avem vreo 10 copii invitati ,iar de adulti, nu zic, cu bunici si matusi se fac vreo 25!
Cati, Doamne,imi inchipui prin ce ati trecut! Sanatate multa lui Sofi! dar pana la urma de la mucozitati a facut asa urat? Batista bebelusului n-aveti ? ca aia face minuni la asa ceva, o stiu din proprie experienta.
Cris, multumim de invitatie, noi o sa trecem in drum spre Amzacea pe la botezul vostru.
Alina, sanatate multa lui Luca!
Fetelor cu depresie, zau asa, lasati, mama, depresia pt cand e urat afara si frig si innorat! a venit vara, somnul si oboseala (zic eu) mai palesc in fata zilele insorite si petrecute mai mult pe-afara! mai lasati treburile din casa, ca noi, mai mancati prin "vecini", si cand ajungeti acasa, luati copilul/copiii si afara, pana seara! sincer , mie vara imi trec toate gandurile negre si plusul acela de oboseala oe care nu l-as mai suporta altfel, poate pt ca n-am timp sa ma gandesc prea mult.. tuturor si sa va reveniti repede!
Fug sa mai fac vreo 2 contracte, sa alea-alea pe la biroul nou si sa comand TORTUL puiului meu!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
lulu77 spune:
Creem , sanatate lui Sofia.
Imi imaginez prin ce ati trecut, e greu, si Luca a avut 4- 5 zile febra mare, si muci, si tuse, si toate cele. A luat si el Augumentin Biss 7 zile, Humex expectorant si Ketif si Ventolin .
Culmea, din decembrie nu a avut nimik pana acum .Dar si acum .....
Cica e plin orasul de aceasta urata viroza, azi la cabinet la Sima era plin de copii care tuseau si aveau mucisori si apoi cica este si plin iar de enterolocita, mare grija.
Andicule, petrecere frumoasa vineri si spor la lucru!
La cat mai multe contracte!!
DanaAlex ,mersic de pont.
Azi merg sa vizitez gradinita, am vb ieri cu directorea, la telefon fff amabila, f "calda" ,etc.Sa vedem ce va fii.
Ptr cei intereseati, primesc copii si de la 1 an si putin peste, au program si scurt si lung, si pe toata perioada verii, au spatiu mare de joaca in aer liber, 300 ron la scurt si 450 ron la program lung, si parca, nu mai retin ..si transport .
Mai multe detalii aflu azi.
DanaAlex spune:
andicule...salutare!!!
vorba lui caragiale :) ".. eu cu cine votez???"...in capitolul precedent mi-am anuntat participarea sambata, mai mult aducem cu noi in masina si doua colege de forum cu copii din dotare, care mi-au solicitat serviciul acesta, in urma mesajului meu de confirmare la petrecerea ...
..in continuare suntem sanatosi, optimisti si dornici sa participam la petrecere :)...sa-i spunem baiatului tau la multi ani de ziua lui si sa petrecem o dupa-amiaza la tara....asa ca, lumineaza-ne ...sa stim ce program ne propunem pentru sambata asta...
pupici si toate cele bune...
p.s. vezi mesajul doi dupa invitatia ta, pagina 17/capitolul precedent :)