Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]
Raspunsuri - Pagina 9
mihaela77O spune:
marami,kokiy,please...stergeti numerele de teledon de la semnatura!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O marami,kokiy,please...stergeti numerele de teledon de la semnatura! MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
pfuuui...am uitat
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
kariguld spune:
hallo, luati de-aicea nemtesca

sa fie pentru toata lumea si sa ajunge pana deseara.
so, pe rand,
cine a murit? care Michael? ala cantacios?
unde a fost cutremur?
Dev, ce racoare e la voi? ca la noi frig de-abinelea!!
Kay, cine-a zis de Sonia ca e ultra mega rasfat... pardon, normal? moorrr cand aud diverse persoane ca spun despre un copil de 2 DOI ani ca nu sta pe scaun, ca nu bla bla...da ce? copilul e facut sa stea nemiscat icoana in scaun? ce pe jos nu se poate sta? o persoana care lucra cu copii va stii sa gaseasca o metoda sa faca logopedie chiar si cu un copil care se misca!!!
hai Sonia,

Delfi, nu cred ca vrei lista de meniu....trebuie sa inveti sa citesti mai intai ca sa intelegi ce ai de gatit, asculta acilea:
fiimea:
sambata: la pranz:- supa simpla, felul doi, lasagne
seara, mancare usoara nemteasca (adika???)
duminica: pranz:- fara supa, felul doi -friptura la gratar fara nimik
, seara comandam pizza
luni: pranz; - supa simpla(ce-o fii aia??) felul doi, orez cu ceva carne.......
continuarea o lasam pe alta data!
in concluzie, ma duc sa fac ceva treaba apoi mai vad eu....
va pup dulce sa aveti o zi cat mai faina!
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O 'neata.... multam de cafea! |
cu placere, cu placere! da tu de ce esti trista....

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ancadragoman spune:
Kari nu par prea pretentiosi![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
kariguld spune:
| citat din mesajul lui kokiy S-o crezi tu,Dev...eu cred c-o sa sting...am de recuperat cu cititul Si ca sa vedeti ca am ajuns de rasu' satului, iote ce patii azi...m-am aranjat ,rujat,ojat si am purces sa ma intalnesc cu neste mimoze,colege de servici ...trebuia sa ma ia o colega cu masina de la Baneasa ...am ajuns eu la locu' de intalneala si cand sa sui in masina...zdrang ...de la buka pana pe crac in jos ...si cum aveam neste tanga ziceai ca's in kuru gol...noroc ca mergeam la shopping, si in loc de ce trebuia, mi-am luat nadragi..asta dupa ce saptamana trecuta imi luasem 3 perechi ![]() |

asa-ti trebuie daca ai slabit!

mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
cu placere, cu placere! da tu de ce esti trista.... ![]() ![]() Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
eeee...asa sunt eu in ultima perioada,mai trista...sper sa-mi treaca mai repede,ca nu ma plac asa....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Dodo-pui spune:

mai aveti
ca n-o vaz
...am nevoi de-o cisterna de
-din motiv de puseu de crestere
[bMihaela sa dea DD sa se rezolve toate odata 
Mahala stilata[/b]
si sper sa revin pe ziua de azi
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aidaciolac spune:
kariguld logopedul lu Sonia e minciuna fata de ce specimene gasesti aici.
Sa vezi finuta mea cea mica , cu niste probleme neuro vizibile din cauza unor medici cretini care au avut grija de ea la nastere ... si cu probleme de vedere ... si merge mama-sa cu ea la oftalmolog la control si zice marea dr ca nu sta fata la aparat sa ii vada , ce trebuia sa vada si sa masoare , ca sa o faca fortat sa stea si ca trebuia in final sa ii taie genele ca sunt prea lungi 

... asa ca fina mea duce fata la Budapesta la controale si ochelari si dioptrii si nu mai este nici o problema , aia pot face treaba 

... si sunt altele si mai grave ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
ancadragoman spune:
Doamne fereste...cum adica are genele prea lungi????

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2