Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac va pup tzacanitelor , grupat si en detail si va multumesc mult Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aidule si noi te iubim si ne-am gandit la tine

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui kokiy S-o crezi tu,Dev...eu cred c-o sa sting...am de recuperat cu cititul Si ca sa vedeti ca am ajuns de rasu' satului, iote ce patii azi...m-am aranjat ,rujat,ojat si am purces sa ma intalnesc cu neste mimoze,colege de servici ...trebuia sa ma ia o colega cu masina de la Baneasa ...am ajuns eu la locu' de intalneala si cand sa sui in masina...zdrang ...de la buka pana pe crac in jos ...si cum aveam neste tanga ziceai ca's in kuru gol...noroc ca mergeam la shopping, si in loc de ce trebuia, mi-am luat nadragi..asta dupa ce saptamana trecuta imi luasem 3 perechi ![]() Pentru doamnele care ma citesc de dimi'...am pregatit un shake http://ecou.biz/wp-content/uploads/2009/06/mcdrealmilkshake.jpg ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar teledon Mihaita 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro Bazar pentru Bogdan ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Asta era clar de vazut
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
...si eu am aprinso.
Treceti la cafea ,ceai,shake sau ce vrea pipotica voastra
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
aidaciolac spune:
'neata , haideti la 

... daaaaa , era foarte interesant de vazut si pozat ![]()
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mihaela77O spune:
'neata....
multam de cafea!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
ancadragoman spune:
cRED CA AM REUSIT EU http://family.webshots.com/photo/2653185230101626593xqaCHc
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
kay spune:
a murit Michael...
ce trist...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
marami spune:
aseara a fost cutremur????
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui kay a murit Michael... |
da
mesaj de la husbantu meu :saracu negru alb Jackson s-a dus in ceruri sa cante , dar acolo n-are voie cu 2 degete la momite
-primesc mesaje dinastea zeci zilnic
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

...de la buka pana pe crac in jos ...si cum aveam neste tanga ziceai ca's in kuru gol...noroc ca mergeam la shopping, si in loc de ce trebuia, mi-am luat nadragi..asta dupa ce saptamana trecuta imi luasem 3 perechi 

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)