Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

si eu tot pe acilea....

am lista de meniu....de maine trec la actiuni serioase, mancare pe mofturi/pretentii si alte dorinte...
ce mazare? ce supa de rosii? ce fasole? ce alea, alea...?
lista de meniu, facuta de boraci

gata, ma duc la studii intense, poate primesc si o lista de cumparaturi speciale....

vreau sa evadez....nu stiti vre-o nava care pleaca pe Venus?

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

adica ce menu zpeciale ti-or dat kupii sa faci?
ia zii si la mine poate ma inspir si eu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

la logoped fu bine... doar ca ploada din dotare e mega ultra super rasfatata (cum altfel ) si nu sta o clipa locului, si face numai ce vrea ea... asa ca... avem de tras si pe partea asta... avem programare marti si vineri, avem tema si de maine incepem cate o zi eu, una taica-su, lucram cu ea intens. sper sa se acomodeze repede, ca altfel o iau razna.. de ceva timp e mega maraita, face numai ce vrea, iar cand nu o las incepe sa se maraie si sa se jeleasca... nu stiu ce e cu ea, parca e alt copil... cred ca de cand a crescut, s-a emancipat si cere independenta totala... poate o pun si la cratita sefa, sa o vad atunci ce mai mananca.

va , ma duc sa-mi clatesc creierul pe forum. promit sa ocolesc subiectele enervante...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

oana asa e kupii singuri la mami si tati, deci musai tb bb2. glumesc. nu ma pricep la kupii asa ca fac pas.
eu zic mai bine sa faci , cat mai poti umbla femeie draga?
eu... astept una bucata birbat sa ma spele...sunt atat de franta incat nu mai pot. dar el oare cum o fi? daca adormim in cada??? dar parca nici nespalata nu ma pot baga in lenjerie curata, asa ca....rugati-va sa nu adormim in cada.
eu m-am saturat de copy/paste....ma dor creierii sincer

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

cine stinge lumina???
eu gata

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

S-o crezi tu,Dev...eu cred c-o sa sting...am de recuperat cu cititul

Si ca sa vedeti ca am ajuns de rasu' satului, iote ce patii azi...m-am aranjat ,rujat,ojat si am purces sa ma intalnesc cu neste mimoze,colege de servici ...trebuia sa ma ia o colega cu masina de la Baneasa ...am ajuns eu la locu' de intalneala si cand sa sui in masina...zdrang ...mi s-or rupt nadragi ...de la buka pana pe crac in jos ...si cum aveam neste tanga ziceai ca's in kuru gol...noroc ca mergeam la shopping, si in loc de ce trebuia, mi-am luat nadragi..asta dupa ce saptamana trecuta imi luasem 3 perechi

Pentru doamnele care ma citesc de dimi'...am pregatit un shake http://ecou.biz/wp-content/uploads/2009/06/mcdrealmilkshake.jpg

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

s-o crezi tu, Iulia eu o sting, ca stau sa astept un prieten care are de plecat de la o prietena, ca sa mai vb si noi putin, sa mai schimbam 2 cuvinte, 3, 5... si se facu 12 noaptea, vecinii au batut un cui, probabil cu o usa, ca s-a auzit groaznic de tare... ce naiba o fi si in capul lor, nu stiu ... cred ca asa au facut : cu capu in usa si usa in cui...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

In concluzie eu am stins lumina

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput