Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Doamne fereste...cum adica are genele prea lungi???? ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |

intelegi ce idioata? Asa ca merge la Budapesta la controale de 2x/an ca aia pot masura si ca se misca si ca are genele prea lungi ... si finuta mea imediat face 9 ani , dar asta se intampla acum 3 ani ... no coment
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
kariguld spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac kariguld logopedul lu Sonia e minciuna fata de ce specimene gasesti aici. Sa vezi finuta mea cea mica , cu niste probleme neuro vizibile din cauza unor medici cretini care au avut grija de ea la nastere ... si cu probleme de vedere ... si merge mama-sa cu ea la oftalmolog la control si zice marea dr ca nu sta fata la aparat sa ii vada , ce trebuia sa vada si sa masoare , ca sa o faca fortat sa stea si ca trebuia in final sa ii taie genele ca sunt prea lungi ![]() ![]() ![]() ... asa ca fina mea duce fata la Budapesta la controale si ochelari si dioptrii si nu mai este nici o problema , aia pot face treaba ![]() ![]() ![]() ... si sunt altele si mai grave ...Alaturi de Sebi Aida ... 28+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Gizas!!! pazeste si apara Doamne!
nu stiu de ce ma mai mir....

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
sorana spune:
Merci de cafea - ce-oi fi asa de somnoroasa nene?
Noi azi am fost in ultima zi de gradi. Ne-am luat "la revedere" de la toata lumea.
Si sa ma vedeti ca proasta, emotionata si cu lacrimi in ochi pentru ca mi s-a spus "Doamna, noi ii uram Monicai sa aiba mult noroc. Aveti un copil extraordinar, orice va vrea sa faca in viata va putea face, asa ca nu putem sa-i uram nimic altceva decat sa aiba noroc".
Sorana si Monica (in curand scolarita)
ancadragoman spune:
Sorana ce frumos
.........si Maria azi a mers in prima zi de gradi ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
rhoneea spune:
Rest in Peace Michael

Azi noapte am visat ca a murit cineva,era o mare de oameni si nu puteam vedea cine,eu banuiam ca e un prieten de-a lu sami,dar iata ca de fapt erai tu Michael
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
kariguld spune:
| citat din mesajul lui rhoneea Rest in Peace Michael ![]() ![]() Azi noapte am visat ca a murit cineva,era o mare de oameni si nu puteam vedea cine,eu banuiam ca e un prieten de-a lu sami,dar iata ca de fapt erai tu Michael ![]() |
io recunosc ca nu-s prea afectata de moartea lui Michael. mi-au placut si mie melodii de-ale lui...oricum sa se odihneasca in pace ca prea stresanta viata a avut!

Irinuco, ce mai faci tu mama? nimik nou pe frontul de sud?
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ancadragoman spune:
Kari chiar incepusem sa ma simt o cutra ,am crezut ca numai mie nu-mi pasa
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
kay spune:
pe mine m-a afectat foarte mult moartea lui... aseara am urmarit tot ce s-a intamplat, la bbc, cnn, etc... era Michael, si era acolo. nu conta ca iesea din casa sau nu, ca il vedeam in ziare sau nu, ca mai canta sau nu. era acolo si mie mi-era suficient sa il stiu ca exista... nu stiu ce sa mai zic... e Michael, e nemuritor... si uite ca... offf... sunt atat de bulversata... adica... nu inteleg.. daca si el a murit... asa de tanar...
nu zic ca imi placea sau nu muzica lui, pt ca e imposibil sa exista vreo persoana care sa nu fi ascultat cu placere macar 1 sg melodie... a fost genial ! asa imi mai dau seama o data ca moartea nu iarta pe nimeni, si uite ca poti sa fii si Michael Jackson si nu scapi... Dumnezeu sa-l odihneasca
!
Ma duc sa imi adun fratele de la bac. le-a dat romanul psihologic si Blaga... de ce 2, habar n-am...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kariguld spune:
| citat din mesajul lui kay pe mine m-a afectat foarte mult moartea lui... aseara am urmarit tot ce s-a intamplat, la bbc, cnn, etc... era Michael, si era acolo. nu conta ca iesea din casa sau nu, ca il vedeam in ziare sau nu, ca mai canta sau nu. era acolo si mie mi-era suficient sa il stiu ca exista... nu stiu ce sa mai zic... e Michael, e nemuritor... si uite ca... offf... sunt atat de bulversata... adica... nu inteleg.. daca si el a murit... asa de tanar... ! |
al meu tata are o vorba, o stiu de cand eram copil.
"nimeni nu este nemuritor pe acest pamant, oricat ar fi de inalt in rang, orice fel de viata ar duce, oricat de invincibil s-ar crede. deopotriva, egali, fara intrebari si anunturi, ne vine randul fiecaruia."
aidaciolac spune:
haideti sa cititii interpretare de bebe 
Alaturi de Sebi
Aida ... 28+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()