Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

aham...pai si eu am dat mitralierele jos...ce se cheama lenea asta ca nu poate sa isi puna singur in farfurie??? ei haaa...
cunosc pe cineva care acum hraneste 2 moldoveni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Mergi la inceput

crosetati capitol nou ca eu ma duc la patu conjugal...poate iese ceva seara asta...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Ai grija sa nu-l epuizezi pe Max.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

He-Heiiii
A aparut Misha
Pai tu ce te-asteptai mama draga? Normal ca te ia de proaspata. Si nu, nu prea se termina. Doar te inveti tu cu programul
De ex. Azi am fost la tara. Si venim obositi pe la 9 seara. Si ma gandesc eu ca as putea sta ceva pe net pana la 10 cand culcl copilul. Ei bine copilul vrea el sa se joace. Ok, o las. Apoi vrea sa "se culce" devreme. Ma mir toata, ea sustine ca moare de somn. Ma duc ca fraiera sa-i citesc "un pic". Un pic se fac 2 capitole (cca. 30 de pagini). Evident ca m-am revoltat dupa un capitol si am zis "suficient" dar nah ... pana la urma am cedat. Am gura uscata si ... uite cat e ceasul ...

Edit:
Iulia - foarte tare taiatul motului
toate fetele.

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

in treacat de la munca...doar decupez ceva si back home...la capsat

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Am revenit la munca cu un chef nebun pentru ca mai vin pana joi si de vineri la mare!!!!!!!!!!!
Asa ca Miho,Gabi stati pe acasa ca vin

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
Am revenit la munca cu un chef nebun pentru ca mai vin pana joi si de vineri la mare!!!!!!!!!!!
Asa ca Miho,Gabi stati pe acasa ca vin

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

'neata...ai schimbat data?
te asteptam...
noi avem sedinta cu coordonatoarea.....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai simtim nevoia de concediu si ne e dor de mare

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo...stilatelor....

mai e cafea si pentru mine? sau va dau eu intai? luati de aici, ca Delfi zgarcita a dat doar o carafa

agent 007, numaru matale de mobil e cel de pe saitul vostru? si cat de departe e Navodari de voi? poti ajunge acolo la o adika?

vezi Sorana? invata copilul sa citeasca, ca sa scapi de citit 'enj de pagini....(uite cine vb? io care citeam....) da si dupa ce invata sa citeasca, tot ai sa-i mai citesti! vezi tu! io si acum mai bag cate o citire, cateodata....sa vezi ce le place...

aseara am vb cu papa al meu...nu mi-a dat vesti bune deloc. mamanu are pericardita uscata (in traducere). doftorii zice ca trebuie operatie, mamanu zice ca nu. papa zice ca da. io si restul natiunii zicem ca da. uf....se mai duc si la alta clinika, sa mai ceara parerea altui medic. asea ca io am crosetat idei mortuare azi noapte....

acum ma duc sa ma ingrop in hartoage, sper sa ma limpezesc la creieri....daca nu ma apuc de munca partiotica.

sa aveti o zi cat mai buna!

PS, cineva mai desteapta sa faca capitol nou, ca pe mine ma depaseste tehnologia asta...

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

kai,da..numarul meu,este cel de pe blog...pana la navodari snt vreo 15 km...vrei sa ne inatlnim acolo,incognito?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput