Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]
Raspunsuri - Pagina 19
mihaela77O spune:
up!!!
kari,relax....stiu tu esti o draguta...ai incercat....mai stiu si ca daca depindea numai de tine,sigur se rezolva!
mancati o inghetata cu mine?
gata,ne pregatim de plimbarica!
see you later!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
gata filmu...frumos...chiar interent
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Delphinas spune:
3333 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:

Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devoska Cine te-a suparat, vero? Uite aici si un sa treaca supararea.Eu am ajuns in Romania. ![]() |
unde esti tu??? in Romania?? si eu nu te vad?nu m-a enervat nimeni, doar ca ma dor ochii de singuratate...max se uita la un film ce l-am vazut de n ori si chiar daca e cu alt amant al meu, tot nu vreau sa ma uit.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
kariguld spune:
| citat din mesajul lui devoska Cine te-a suparat, vero? Uite aici si un sa treaca supararea.Eu am ajuns in Romania. ![]() |
o sa ma duc si eu la plimbare

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Delphinas spune:
kari tu unde te duci?
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kariguld spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O up!!! kari,relax....stiu tu esti o draguta...ai incercat....mai stiu si ca daca depindea numai de tine,sigur se rezolva! ![]() mancati o inghetata cu mine? gata,ne pregatim de plimbarica! see you later! ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
EU, EU, EU, vreau inghetata!!!!

din aia cu caramel.
Delfino, vezi tu ce facura fetele astea? s-au dus care incotro...
vin, vin....ma cheama hasbandul....drea'k nu poa sa-si puna in farfuria aia nik'.

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
| citat din mesajul lui Delphinas kari tu unde te duci? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare |
incalec pe matura....ma duc spre Saturn, ca la Venus e ocupat.

gata, s-a potolit copilul nr 3! si-a pus singur.
(de mancare)Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!