Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut si eu fetele...
sorana,intrebare:te-a ajutat cu ceva mailul de la mine sau ba?Ramasesem datoare cu jud. Hunedoara...mai scriu au ba?pentru ca in cazul in care as scrie ceea ce tu sti deja,n-ar avea rost sa repet...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

andata,inca nu a nascut,se pare ca pitica mai vrea sa stea in burtica mamei,oricum a zis ca ea nu pleaca din spital decat cu bbelina in brate!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Ana multumesc mult si scuze ca n-am avut timp sa raspund
Da, ma ajuta.
Daca ai timp si pentru Hunedoara te mai o data
Chiar daca eu imi fac lista cu ce as vrea sa vad - sunt multe pe lista si inevitabil la unele nu vom putea ajunge. Si atunci ma ajuti pentru ca ceea ce ti-a placut tie inseamna ca merita vazut si daca e sa tai de pe lista, nu le tai pe alea
O sa-ti scriu si eu cu listoi am pe mail

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

In avion ... Un domn si o fetita ... Domnul zice:
- Ce-ar fi sa stam de vorba ? Se pare ca timpul trece mai repede conversand ...
- Bine, zice fetita inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim ?
- Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica ... nu crezi ? si surade superior ...
- De acord, zice fetita ... Dar, mai intai vreau sa va intreb ceva: O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru - iarba dar, oaia excreta niste bilute, vaca o placinta iar calul niste mingi uscate !!! Cum va explicati fenomenul ???
- Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei ...
- Atunci cum vreti sa vorbim de fizica atomica daca nici despre kkt nu stiti nimic ?!?!?

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

sorana supr tare fetita

kari calma , ca daca te nervozezi tot nu rezolvi nimic , va fi cumva

meeeei , sambata o sa fiu si eu pe malul marii

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

haideti la cap. nou AICI sa facem galerie

Sa il ajutam pe Sebi

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput