Prietenie la plesneala 56-Ruga de Sanziene[ruga]
Raspunsuri - Pagina 21
Ana68 spune:
Salut si eu fetele...
sorana,intrebare:te-a ajutat cu ceva mailul de la mine sau ba?
Ramasesem datoare cu jud. Hunedoara...mai scriu au ba?
pentru ca in cazul in care as scrie ceea ce tu sti deja,n-ar avea rost sa repet...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
mihaela77O spune:
andata,inca nu a nascut,se pare ca pitica mai vrea sa stea in burtica mamei,oricum a zis ca ea nu pleaca din spital decat cu bbelina in brate!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
sorana spune:
Ana multumesc mult si scuze ca n-am avut timp sa raspund 
Da, ma ajuta.
Daca ai timp si pentru Hunedoara te mai
o data ![]()
Chiar daca eu imi fac lista cu ce as vrea sa vad - sunt multe pe lista si inevitabil la unele nu vom putea ajunge. Si atunci ma ajuti pentru ca ceea ce ti-a placut tie inseamna ca merita vazut si daca e sa tai de pe lista, nu le tai pe alea ![]()
O sa-ti scriu si eu cu listoi am pe mail ![]()
Sorana si Monica (in curand scolarita)
sorana spune:
In avion ... Un domn si o fetita ... Domnul zice:
- Ce-ar fi sa stam de vorba ? Se pare ca timpul trece mai repede conversand ...
- Bine, zice fetita inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim ?
- Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica ... nu crezi ? si surade superior ...
- De acord, zice fetita ... Dar, mai intai vreau sa va intreb ceva: O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru - iarba dar, oaia excreta niste bilute, vaca o placinta iar calul niste mingi uscate !!! Cum va explicati fenomenul ???
- Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei ...
- Atunci cum vreti sa vorbim de fizica atomica daca nici despre kkt nu stiti nimic ?!?!?
Sorana si Monica (in curand scolarita)
aidaciolac spune:
sorana supr tare fetita 
kari calma , ca daca te nervozezi tot nu rezolvi nimic
, va fi cumva
meeeei , sambata o sa fiu si eu pe malul marii ![]()
Sa il ajutam pe Sebi 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
haideti la cap. nou AICI sa facem galerie 
Sa il ajutam pe Sebi 
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()