*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Am intrat, am citit dar oare ce vroiam si cui vroiam sa zic ????
Azi am ajutat-o pe mama care a facut pomana si sunt obositaaaaa franta.

Mamiseli o mamica curajoasa cu prezenta de spirit! Nici nu vreau sa cred ca se putea intampla ceva...

Mav ai reusit sa ma binedispui. Ce mamici minunate sunt mamicile de Constanta !

Eli felicitari si bafta la traseu!

Cris sa iti traiasca Paulica si sa fie sanatoasa, norocoasa ca frumoasaaaa e !

Merg sa dorm putin langa Diana ca imi pica ochii in gura

http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Camelia, sincer sincer, pentru mine nu era momentul sa mai am un "bebelus" pe cap , sigur ca ne gandeam la caine, dar anul viitor prin primavara cand Cati ar fi mers deja in picioare etc etc Insa acum vreo luna am avut un incident cu vreo 3 tiganci care au pandit poarta, si au prins un moment cand tocmai se inchidea, au reusit sa intre in curte, eram doar eu, sora-mea si bona acasa,eram in spate, faceam baie in piscina. Noroc cu sora-mea ca a avut ureche fina si a avut ceva vorbe si am iesit eu uda din piscina si cand ma duc in fata casei, ele se pregateau sa intre in casa!!!!
Mai, nu vroiau sa iasa din curte, cica sunt sarace si sa le dau bani....in fine, tabloul a fost tragico-comic....eu uda si in slipi, iau matura de dupa casa, sora-mea fricoasa, matusa cu bebe in brate....si incep sa urlu la ele sa iasa din curte, si nu vroiau, dom'le! In fine, ca sa nu ma lungesc, m-am repezit intr-un final cu matura tare spre ele, am zbierat cat am putut si s-au speriat, c-au luat-o la fuga. Insa, dupa momentul de soc, m-am gandit ce s-ar fi putut intampla, daca aveau si barbati cu ele etc
Asa ca am anticipat putin venirea lui Boris in familia noastra, mai ales ca ni s-a oferit cumva pe tava ocazia. Plus ca pentru Rebeca prezenta lui va fi foarte benefica!!
Nu mai sta pe ganduri si ia caine!!

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Laura super simpatic viitorul membru al familiei voastre! Cred ca va fi rasfatatul familiei .

Incep sa ma gandesc si eu sa luam un caine. Nu de alta, da' ieri, duminica-n amiaza mare, ca sa zic asa (la 11-12 dimineata) au intrat hotii in casa vecinilor de peste drum, in timp ce ei erau plecati. Ma socheaza fazele astea, ca desi am avut si noi hoti in casa, eu inca tot traiesc cu impresia ca chestiile astea nu se intampla ... atunci la noi a fost noaptea de Halloween, poate au fost niste copii cu prea mult alcool si curaj in ei, pusi pe sotii, dar acum la vecini pare premeditata treaba, geam spart in spatele casei, ora calculata fix cand nu era nimeni acasa in zi de weekend... brrrrr Si zau ca stam in cartier ok.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

revin si eu. sper sa ma tin de treaba
sa raportez ce am mai facut. avem 2 dintisori. i-au iesit fara probleme. a fost doar o perioada cand nu mai manca bine. oricum el nu e un mare mancau.....
ii place sa arunce jucariile si se uita la mine sa vada ce reactie am. rade ca un strengar.
spune aba, eba dada, baba, chiuie.
de mai bine de o luna aproape ne-am relocat la neptun. ii place marea. e fascinat de apa. ii plac animalele si vrea sa le atinga.
am mai vazut cateva poze. mirunica dormind in carucior.(al meu nu haleste dormitu' in carucior)
ale de cherie un flacau frumos. saten (neam de italian).
si o familie de alra fericita in vacanta.
ca tot vorbeati de vacanta. noi o sa avem doua mini vacante si sper sa mai am eu una singura prin toamna.
am reusit sa facem rost de bilete la U2 la dublin. si am zis ca cine stie cand mai avem ocazia sa ajungem in irlanda. si asa am hotarat sa sa ne combinam la un dublin cu londra.
am asa un chef de duca....

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Criss,La multi ani pt scumpa ta Paula ,sa creasca frumos si sa va aduca numai bucurii!Multumesc pt urari ,sper sa se rezolve……m-au vazut 2 medici,unul a zis ca ar fi de la pompa celalalt nu a spus cauza.
Monicus,multumim si voua numai bine.Alexia e bine,are multa energie,gangureste de zor si-i place foarte mult sa socializeze.Ana ce mai face?
Multumesc,Bravegirl.Azi a fost prima sedinta,sunt curioasa daca o sa fie eficienta cura.M-am cam necajit un pic deoarece fizioterapeutul mi-a spus ca aceste sedinte imi vor atenua durerea,dar nu imi voi recapata mobilitatea.
Anca,offf ce zile pline,bine ca sunteti ok.Pup o mamica puternica.
Lauramiron,Boris e un scump…o sa fie un membru de seama in familia voastra spre deliciul copiilor.
Bravo,Elisa sa papi tot ce-ti pregateste mami.
Bertha,ce spontani ati fost…f bine ca v-ati simtit atat de bine.Felicitari pt dintisorii Ioanei!
Lorellay,multa sanatate puilor!
Mamiseli,imi pare tare rau ca ai trecut prin momentele acelea…
Eli,felicitari si mult succes mai departe!
Cameliam,felicitari pt dintisorii Alexandrei!
Carmendu,felicitari pt dintisorii strengarului Victor!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

cineva intreba de 'aqua magic'.am vazut azi preturile.1 adult+1 copil=54 lei.2 adulti+1 copil=90 lei.am vizionat o groaza de preturi de m-a zapacit de cap...,asta-i tot ce-am retinutpreturile sant valabile pana la 10.07

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bertha, bravos, ce sotii ati pus la cale. Atat mi-a parutrausa citesc de statiune ca-i oruina. Am mers cred ca de 3 ori acolo si ca adult dar si copil si ne-am simtit bine de fiecare data.
Lorelay, tinem pumnii sa scapati cat mai usor cu varicela.
Miky-ea, poate totusi isi revine complet.Doarfizioterapie se poate face, altceva nimic?
Carmendu, te invidiez cu concertul. Eu chiar acum ma gandeam ca as vrea sa merg la un concert Florin Chilian dar n-am cu cine .
Eli, felicitari, se vede treaba ca esti hotarata!
Criss, multumim de tratatie. Sa fie sanatoasa Paula!

Noi am luat bilete, plecam pe 16 iulie in Norvegia.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput
Mergi la inceput