*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*
Raspunsuri - Pagina 20
anes spune:
Oti 
Lauramiron
multu pt. raspuns! Stiu ca nu este nici o pb. pt. ca el are fontanela de nreo 2-3 cm, dar...mama nebuna. Acu` am lasat-o moarta-n papusoi propblema. Mi-a zis asistenta dr. de familie ca a avut un copil care n-avea nici macar bolta craniana!
Parintii n-au vrut sa-i dea altceva decat Vigantol, iar acum la aproape 2 ani, copilul are fontanela cat o unghie.
Fructele nu le procesez termic niciodata. La ce folos sa le distrug vitaminele!
Cu scaunul de masina avem o problema. Nu mai sta in el dacat f. putin, apoi incepe sa urle si il iau in brate.
Stiu ca nu-i ok, dar cum sa il obisnuiesc?
alra, relaxati mai sunt belgienii astaia!
Al meu face ca girofarul cu capul de pe la 2 luni, ca sa vada el tot ce se aude si se misca si de pe la 4 inhata tot!
Spuneai odata ca fetele tale sunt diferite. Laura cauta sa inhate ceva, iar Nicole, iti cauta privirea. Al meu este dintr-ala cu inhatatul. N-am timp sa iau ceva din fata lui daca a pus el okii! ![]()
Am vazut si unde ati fost in concediu! Minunat loc! Copiii cred ca au fost in extaz! Nicole nu a fost mataita cu plecarile? Ca al meu tb. sa doarmaa bine ca sa fie cooperant!
lauramiron, m-ai terminat cu puiutul ala! Il mananc nu alta!
Otilia, am vazut ce perseverenta era Elisa cu cutiuta de crema!
mav, ce grup minunat! Eu sunt singura aici!
Bine, stiu ca mai sunt fete in situatia mea si chiar mai rau
, adica plecate din tara!
Corina, va chinuiti tare rau cu constipatia! sfatul Dianei, este f. bun, cu lactoza. Stiu de la un medic ca functioneaza si nu creeaza dependenta.
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
anes spune:
mamiseli, te cred ca ai plans 2 ore!
dar ai avut prezenta de spirit, ca pana sa vina salvarea!
Vreau sa va spu ca al meu mesteca atat de bine (ca un om mare
) ca se minuneaza toata lumea! ii dau bucatele destul de marisoare de avocado si le manipuleaza cu limba pana le aduce la gingiile din fata, iar apoi le marunteste pana le zdobeste, apoi inghite. Niciodata nu a inghitit vreo bucata mare. Daca i le combin cu piure de legume, inghite legumele, apoi la final mesteca bucatica
.
Spiridus, concediu placut!
Abia asteptam sa plecam si noi la munte!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
lauramiron spune:
Anes, parerea mea e ca e un smecher mare si asociaza plansul cu faptul ca tu-l iei din scaun imediat. Eu am avut o perioada similara cu Rebeca....era ceva mai mare, la inceput o luam in brate si sotul conducea, insa sotul a plecat pentru o luna in Canada si n-am mai avut ce face efectiv
Si ce crezi??!! In doua zile n-a mai urlat fata mea deloc in scaun si de atunci totul a fost perfect
Avea 1 an si 3 luni. Concluzia o tragi singura
Edit: si vizionand clipul postat de Diana ceva mai devreme....uuufff, mai bine urla cat il tin puterile.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Cu scaunul de masina avem o problema. Nu mai sta in el dacat f. putin, apoi incepe sa urle si il iau in brate. Stiu ca nu-i ok, dar cum sa il obisnuiesc?http://community.webshots.com/user/annes06 Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) |
BraveGirl spune:
Hi hi hi... ce m- am mai amuzat Mav, imaginandu-mi cum il sun eu pe sot sa vina sa ma recupereze de la sectie.
Diana, o sa incerc si eu cu lactoza. Zapacita de mine uitase de ea si zacea in dulap.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
elilov3 spune:
buna fetele
gata am scapat deexam luat 25 din 26
si pe 15.07 am traseul 
am chinuit cu tzitzile, dar imp e ca se dusa....![]()
revin deseara
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
criss703 spune:
Astazi facem cinste 

de Sf. Petru si Pavel de unde se pare ca se trage si Paula 
Cum nu eram f. siguri am merg dimineata la biserica sa o impartasim si ne-a confirmat si preotul ca numele se trage de la Sf.Apostol Pavel iar biserica ridicata (sau bisericile ?
, n-am retinut) in cinstea lor se afla la Roma
soooo...go again to Roma cu Piscotel de data asta
.
Bertha multumim de urari
, ce surpriza frumoasa i-ati facut lui Darius !
Miky_ea insanatosire grabnica in urma fizioterapiei , maaai ce deget indaratnic !...si toate astea s-au tras de la pompa de muls??
Mamiseli waw ce sperietura ai tras !!!
bine ca ai avut stare de spirit si ai actionat pana la sosirea ambulantei ..si a mea cand se mai ineaca usor ii dau saraca la palmi dupa cap
grele momente
Eli
felicitari pt.examen ..hai ca mai ai putin 
Otilia ![]()
si eu mor de drag cand o vad pe Ana in poza de pe messenger 
ps. am vazut ca au navalit fetitele frumoase in piscine
..in pozele Iseielena si Laureimiron ...of ca i-am luat si noi una dar e prea mare (ca diametru) pt. ea , eventul daca intru si eu cu ea ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
lauramiron spune:
Bertha, ce aventurosi ati fost
Si ce bucurie mare i-ati facut lui Darius
Iesirile astea fara pregatiri, asa ad-hoc sunt super mishto
Lorellay, sanatate puiutilor
Diana cum e?? Au aparut simptomele varicelei??
Eli, felicitaciones
Si bafta la traseu
Criss, La multi ani pentru "Paveluca"
Sa creasca mare si sanatoasa
cameliam spune:
Felicitari! Tinem pumnii si pt traseu!
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 buna fetele gata am scapat deexam luat 25 din 26 si pe 15.07 am traseul ![]() |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Laura super simpatic viitorul membru al familiei voastre! Cred ca va fi rasfatatul familiei
.
Incep sa ma gandesc si eu sa luam un caine. Nu de alta, da' ieri, duminica-n amiaza mare, ca sa zic asa (la 11-12 dimineata) au intrat hotii in casa vecinilor de peste drum, in timp ce ei erau plecati. Ma socheaza fazele astea, ca desi am avut si noi hoti in casa, eu inca tot traiesc cu impresia ca chestiile astea nu se intampla ... atunci la noi a fost noaptea de Halloween, poate au fost niste copii cu prea mult alcool si curaj in ei, pusi pe sotii, dar acum la vecini pare premeditata treaba, geam spart in spatele casei, ora calculata fix cand nu era nimeni acasa in zi de weekend... brrrrr
Si zau ca stam in cartier ok.
cameliam spune:
Eu raportez prima iesire cu Alexandra, la aer liber la vreo 50 km de casa, la un eveniment oraganizat de firma unde lucrez. Am avut emotii c-o sa urle pe masina tot drumul, dar nu... la dus a dormit, la intors ne-am jucat frumos si spre casa a atipit. Acolo, s-a purtat exemplar, a stat cuminte in carucior pana eu si tati am mancat graterele si micii, s-a lasat dragalita si alintata de lume, a zambit la lume... ce mai, copil model.
Si eu care-mi faceam o gasca de probleme, ca daca urla, daca nu papa in carucior (aici ce-i drept am cam avut dreptate, carucioru-i numa' pireu), daca nu doarme de-amiaz. A fost ok.
Am uitat sa va zic, de vreo 2 saptamani avem 4 dinti in loc de 2. Au iesit si lopaticile de sus. Fara probleme deosebite, a fost usor maraita o zi-doua, dar nesemnificativ.