Redoutistele fidele LR France(169)
Raspunsuri - Pagina 5
Delyutz spune:
pentru ca apoi se epuizeaza toate masurile ok si raman doar cele f.mari si degeaba sunt reduse ca nu mai putem lua eu cel putin d'asta incerc sa dau o comanda maine si cred ca majoritatea se ghideaza dupa acelasi principiu
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine eu recunosc ca nu prea inteleg frenezia asta de ce se epuizeaza marfa pe LR in prima zi de solduri,ca n-au aparut cine stie ce reduceri? |
claujro spune:
Cred ca masura 38-40 e cel mai in pericol, 37 la pantof.... noi astea mai grase...nnu ne facem probleme
Mara si Matei
Giova spune:
ma dispera reclama asta la Quelle.
cat e transportul de pe ORCHESTRA?
_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
mersi, acum am vazut. tare mult, dar au preturi bune, mult mai mici decat la Miniblu.
_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze
claujro spune:
Cred ca si Armani Kids (daca o exista asa ceva) are preturi mai mici decat Miniblu, Z, Mothercare, Zara de la noi.
Mara si Matei
Graviduta spune:
Am fost in mag Unirea sa iau un body pt Mara si i-am luat si niste sepcute de-alea de plaja din bbc cu protectie pt ceafa. Pe una am dat vreo 35 de ron, pe alta 54. Daca vedeam de la inceput eticheta, nu le cumparam, cel putin pe a doua. Dar nu m-am gandit ca o bucatica de carpa costa atat. Si pe urma mi-a fost rusine sa renunt la ea.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
aissa spune:
Mda, dezamagita si eu, e lasa ca ma pastrez pt runda urmatoare.
Chestia interesanta (adica ma asteptam dar acum chiar s-a verificat) este ca aveam in cos niste bermude de blugi la 6,95 eur. Dupa ce am primit link-ul cu produsele propuse pt soldare, aceeasi pereche, acelasi cod de produs, erau undeva la 9 sau 12 eur, nu am retinut exact.
Am pastrat ambele perechi in cos de curiozitate si...surpriza. Cei care erau ieftini inainte nu mai au linkul valabil, cei scumpi din lista de reduceri au mareata reducere....pana la valoarea de 6,95. Adica se lauda aiurea cu reduceri, cel putin 3 produse din ce aveam eu in cos sunt fix la acelasi pret ca si saptamana trecuta.
Rusinica! Asa bine le merge?
Meme1 spune:
Pentru kiabi daca vreti sa intrati din prima in site accesati www.kiabi.com/#
Eu am stat ca fraiera dimineata aproape o ora tot asteptand sa prind loc pe server....pana cand am descoperit smecheria cu # in coada si mi-a mers din prima..... singura faza naspa e ca ce pusesem in cos dimineata acum nu mai exista.....asa ca trebuie sa iau iar la rand produsele.
Shoppinguiala placuta tuturor!
ChrisDun spune:
Salutare,
Eu nu m-am miscat de la PC de dimineata pana n-am dat o comanda Asta pentru ca am patit-o anii trecuti cu produse epuizate... si acum am asigurat fata si pentru vara viitoare Bineinteles ca bataia pestelui se va da in a doua si, mai ales, in a treia saptamana de solduri... DAR ! lasasem ieri in cos niste www.laredoute.fr/vente-sandalettes-bebe-fille.aspx?productid=324136757&documentid=321409&categoryid=0&prodcolor=1&pos=1_n_n&numberpage=1" target="_blank">sandale pentru fiica-mea, si am avut surpriza suuuper-placuta sa le vad reduse de la 11.5 ieri, la 7.80 azi... in conditiile in care anul trecut cel mai ieftin le gasisem cu 9 euri...
Si inca ceva apropo de +uri : am luat si www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-fille.aspx?productid=324155535&documentid=299109&categoryid=58335865&pos=16_n_n&numberpage=1" target="_blank">balerinii astia, bronz -vad ca deja s-a epuizat nr. 30 - la un pret bunut, zic eu. Sper sa ii si primesc. Anul trecut ii luasem pe www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille.aspx?productid=324136079&documentid=321409&categoryid=0&prodcolor=2&pos=13_n_n&numberpage=1" target="_blank">acestia, pe roz, si sunt foarte eleganti si draguti (piele interior, piele exterior).
Site-ul a mers foarte bine. Singurul lucru unde cred ca redutii au lipsuri este capitolul: pijamale pentru fete 3-10 ani. N-am gasit niciun pret convenabil, si imi pare rau ca nu am luat asta iarna toate marimile de la Pijamaua col Claudine (am luat la recomandarea uneia dintre voi, cu 5.60 eur, si fetei mele i-a venit teribil de bine). Si la capitolul palariute pentru fetite au lipsuri multe... din pacate.
Codul care mi-a mers e 37427 cu manusile de baie, dar oricum vazusem cu stupoare ca au marit FDP-ul... Eu mai folosisem codul asta si la alta comanda, s-ar putea sa mearga nelimitat... cine stie
Last but not least mii de multumiri Cristinei - inima, pentru ajutor
Spor la shoppinguit, gagix!