Redoutistele fidele LR France(169)
Raspunsuri - Pagina 6
cristicross spune:
Va rog mult sa ma ajutati cu un link pt marimi la incaltaminte, vad ca in ghidul de pe prima pagina nu mai este.In rom poarta 25 la papuci.Cat ar tb sa iau? Talpa are 15,5 cm.multumesc
Mireillegl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristicross Va rog mult sa ma ajutati cu un link pt marimi la incaltaminte, vad ca in ghidul de pe prima pagina nu mai este.In rom poarta 25 la papuci.Cat ar tb sa iau? Talpa are 15,5 cm.multumesc cris |
http://www.laredoute.fr/StaticPage/BlankContentPage.aspx?pagename=guide_tailles
cait spune:
citat din mesajul lui ChrisDun Salutare, Eu nu m-am miscat de la PC de dimineata pana n-am dat o comanda Asta pentru ca am patit-o anii trecuti cu produse epuizate... si acum am asigurat fata si pentru vara viitoare Bineinteles ca bataia pestelui se va da in a doua si, mai ales, in a treia saptamana de solduri... DAR ! lasasem ieri in cos niste www.laredoute.fr/vente-sandalettes-bebe-fille.aspx?productid=324136757&documentid=321409&categoryid=0&prodcolor=1&pos=1_n_n&numberpage=1" target="_blank">sandale pentru fiica-mea, si am avut surpriza suuuper-placuta sa le vad reduse de la 11.5 ieri, la 7.80 azi... in conditiile in care anul trecut cel mai ieftin le gasisem cu 9 euri... Si inca ceva apropo de +uri : am luat si www.laredoute.fr/vente-ballerines-enfant-fille.aspx?productid=324155535&documentid=299109&categoryid=58335865&pos=16_n_n&numberpage=1" target="_blank">balerinii astia, bronz -vad ca deja s-a epuizat nr. 30 - la un pret bunut, zic eu. Sper sa ii si primesc. Anul trecut ii luasem pe www.laredoute.fr/vente-ballerine-enfant-fille.aspx?productid=324136079&documentid=321409&categoryid=0&prodcolor=2&pos=13_n_n&numberpage=1" target="_blank">acestia, pe roz, si sunt foarte eleganti si draguti (piele interior, piele exterior). Site-ul a mers foarte bine. Singurul lucru unde cred ca redutii au lipsuri este capitolul: pijamale pentru fete 3-10 ani. N-am gasit niciun pret convenabil, si imi pare rau ca nu am luat asta iarna toate marimile de la Pijamaua col Claudine (am luat la recomandarea uneia dintre voi, cu 5.60 eur, si fetei mele i-a venit teribil de bine). Si la capitolul palariute pentru fetite au lipsuri multe... din pacate. Codul care mi-a mers e 37427 cu manusile de baie, dar oricum vazusem cu stupoare ca au marit FDP-ul... Eu mai folosisem codul asta si la alta comanda, s-ar putea sa mearga nelimitat... cine stie Last but not least mii de multumiri Cristinei - inima, pentru ajutor Spor la shoppinguit, gagix! Christina |
Chris imi poti spune si mie cu ce manusi de baie merge acest cod ca vreau sa-mi iau si eu ceva si nu am chef sa platesc FDP.Merci
Cait
Home is where heart is...
ChrisDun spune:
Cait, codul manusilor e 7160895. Le pui in cos de la "Commander avec les references catalogues" (sus in mijloc). Codul fusese dat, cred, capitolul trecut, si este dat si pe Acheter Gagnant. Bafta !
cait spune:
Merci mult Chris stiu si eu de cod pentru ca il gasisem pe net dar ziceau ca se poate folosi doar cu o referinta catalogului si cum nu o am nu mergea.Acum sper sa mearga.Mie cel mai rau imi pare ca am pierdut o pereche de blugi levis la 21 de euro dar asta e .
O seara buna
Cait
cait spune:
Bun la mine tot nu merge FDP 0 asa ca voi renunta.Data viitoare cand o s afie mai rezomabili cu FDP.
Cait
inima25150 spune:
citat din mesajul lui cait Bun la mine tot nu merge FDP 0 asa ca voi renunta.Data viitoare cand o s afie mai rezomabili cu FDP. Cait Home is where heart is... |
CAit, la mine a mers
mai incearca
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
madau spune:
Spor la shopping, colete pline....ne reauzim sapt viitoare, maine dimineata decolam spre Turcia ! Mai lasati ceva si pt mine, nu luati chiar tot
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
miky81 spune:
Buna dimineata! Sunt un pic trista pentru ca pe LR nu sunt hainute pt. copii de toamna iarna, eu as fi vrut sa le fac garderoba pentru sezonul rece dar am vazut ca sunt foarte multe de vara, bune la pret ce-i drept. Voi cum procedati le luati acum pentru vara viitoare si la reducerile din iarna pentru anul urmator?
inima25150 spune:
citat din mesajul lui miky81 Buna dimineata! Sunt un pic trista pentru ca pe LR nu sunt hainute pt. copii de toamna iarna, eu as fi vrut sa le fac garderoba pentru sezonul rece dar am vazut ca sunt foarte multe de vara, bune la pret ce-i drept. Voi cum procedati le luati acum pentru vara viitoare si la reducerile din iarna pentru anul urmator? |
Miki,
nu ai cum sa gasesti hainute de iarna pentru ca la soldurile de vara se soldeaza colectia de primavara-vara!
si da, se cumpara de acum tp vara viitoare!
penru iarna tb sa astepti ori colectia noua ori soldurile de iarna!
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !