Redoutistele fidele LR France(169)
Raspunsuri - Pagina 18
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro Din cate stiu eu 3suissul nu accepta cardul romanesc la plata. Nu-ti iau banii de pe card. Te someaza apoi sa platesti produsele in alt mod. Mara si Matei |
adica un Mastercard emis in RO (de catre ING) nu e acceptat la 3suisse?????
amira2 spune:
fetelor,nu intelegeam de ce apare asa de des 3 suisses aici in discutie. cat am fost plecata.........am pierdut un pic sirul discutiilor.
am intrat la ei si am vazut ca apare si Ro.
deci au franciza? sau comandam ca pe vremuri la LR?
nu stiu preturile........
voi unde comandati?
claujro spune:
A fost o discutie de curand cand cineva posvetsea ca a facut comanda in Franta la 3suisses, a platit bine-merci cu cardul romanesc dar persoana pe adresa careia a comandat a primit mailuri de la ei spunandu-i sa plateasca produsele ridicate. Pana la urma cred ca a platit persoana din Franta. Nu mai stiu cine a descris situatia, scuze...Daca ai rabdare periaza un pic din urma. Motivul a fost ca nu au debitat cardul romanesc, au blocat suma si dupa verificari au elibarat-o. Luasera deja produsele si acum erau somati sa le plateasca...
Mara si Matei
claujro spune:
Am scris in acelasi timp.
Deci tu erai cu povestea...![]()
Edit: de ce ai sters postul?
Mara si Matei
amira2 spune:
| citat din mesajul lui claujro A fost o discutie de curand cand cineva posvetsea ca a facut comanda in Franta la 3suisses, a platit bine-merci cu cardul romanesc dar persoana pe adresa careia a comandat a primit mailuri de la ei spunandu-i sa plateasca produsele ridicate. Pana la urma cred ca a platit persoana din Franta. Nu mai stiu cine a descris situatia, scuze...Daca ai rabdare periaza un pic din urma. Motivul a fost ca nu au debitat cardul romanesc, au blocat suma si dupa verificari au elibarat-o. Luasera deja produsele si acum erau somati sa le plateasca... Mara si Matei |
daca nu a patit si altcineva ........atunci eu sunt persoana.exact un card ING am si folosit.
amira2 spune:
despre putinele produse care le am cumparate de la ei pot sa va spun ca sunt mai frumoase decat cele de la LR.materialele mai bune.
acum sunt cu un ochi pe 3SUISSES RO. ce sa spun........revad produse pe care mi le doream ,dar am impresia ca in preacunoscutul stil romanesc ,preturile sunt romanesti.
astept sa-mi spuneti si voi daca ati cumparat, daca cumparati(ma refer la 3 suisses.ro); pt ca mai nou ma ghidez dupa voi, am aflat multe chestii de aici care mi-au fost utile.
claujro spune:
Sunt fete care au comandat la Crsitina de la 3suisses? Sunt curioasa ce se intampla la plata cu cardul....
Mara si Matei
mihaser spune:
| citat din mesajul lui amira2 despre putinele produse care le am cumparate de la ei pot sa va spun ca sunt mai frumoase decat cele de la LR.materialele mai bune. acum sunt cu un ochi pe 3SUISSES RO. ce sa spun........revad produse pe care mi le doream ,dar am impresia ca in preacunoscutul stil romanesc ,preturile sunt romanesti. astept sa-mi spuneti si voi daca ati cumparat, daca cumparati(ma refer la 3 suisses.ro); pt ca mai nou ma ghidez dupa voi, am aflat multe chestii de aici care mi-au fost utile. ![]() |
eu am cumparat catalogul lor cu 15 ron de la un chiosc de ziare...cei din ro (3suisse) au preturi mari, dar au o oferta faina ca iti dau o jacheta cadou la prima comanda si iti returneaza banii pe catalog, iar livrarea e gratuita...parca tot suna mai bine decat laredoute.ro
amira2 spune:
eu am cumparat de la ei cu 50 euro: sacou(geaca), blugi si rochie.
mi-au trimis si o excursie in Antalia 2 persoane ,7 zile.nu am valorificat-o ,dar ma gandesc ca acum daca ne-au bagat si pe noi in afacerea lor, o sa merg; am timp sa ma gandesc, e valabila pana in 2010.