Redoutistele fidele LR France(169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

de data aceasta franciza exista de mult, dar totusi mai livrau in Ro. Acum s-au razgandit.

Mi-am adus aminte ca am vazut o brosura de la LR Romania si o rochie care in FR era cam 56 euro aici era vreo 330 ron cam asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Aveau franciza dinainte sa inceapa livrarea in RO.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

destul de trist. ma uitam la hainutele lor si imi placeau. asta e!
eu tot nu inteleg, doar avea destule cliente din Ro. si promod au si magazin in Ro si inca mai livreaza si daca cumperi de pe Internet, pana intr-o zi.............
apropo de LR ro, ma bombardeaza cu sms-uri ca au reduceri si daca cumpar de la ei transportul e gratis. ce ia apucat nu stiu pt ca eu nu sunt clienta lor.mi-au dat si un nr de telefon. nici daca imi dau hainele pe gratis tot nu cumpar, ce ne-au facut...........nu se iarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

normal ca te bombardeaza!doar au reduceri incredibile de....20%

Citat:
citat din mesajul lui amira2

destul de trist. ma uitam la hainutele lor si imi placeau. asta e!
eu tot nu inteleg, doar avea destule cliente din Ro. si promod au si magazin in Ro si inca mai livreaza si daca cumperi de pe Internet, pana intr-o zi.............
apropo de LR ro, ma bombardeaza cu sms-uri ca au reduceri si daca cumpar de la ei transportul e gratis. ce ia apucat nu stiu pt ca eu nu sunt clienta lor.mi-au dat si un nr de telefon. nici daca imi dau hainele pe gratis tot nu cumpar, ce ne-au facut...........nu se iarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Promodul livreaza in ro pt ca trimit cu UPS-ul si costaaaaaa. Sansele sa se piarda coletul sunt infinit mai mici decat cu posta romana cum livrau ceilalti. Ar putea face si ei astfel dar cred ca nu-i intereseaza.

Chiar si cu UPS-ul mie mi-a disparut o pereche de pantaloni din colet, fusese spart "delicat" dar macar nu a fost tot coletul.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Deci codul este 32239 si trebuie comandat un articol taillisime dupa referinta.eu am pus prostia asta 7844603 adica un pantacourt care este disponibil in 3 saptamani si deci il voi anula intre timp.

Cait
Home is where heart is...

din pacate codul asta da cadou un "gilet" care cica e disponibil peste 2 saptamani,deci codul e inutilizabil.

ai cumva si celelalte 2 coduri ?
(de obicei astea veneau in serii de cate 3,corespunzatoare celor 3 marimi de la "gilet".)

pe ma-reduc nu gasesc codul asta...

Mergi la inceput

Jasmine, codul este utilizabil pt cine comanda in Franta.

Foloseste-l pe cel cu manusile de baie.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

e bun si ala cu manusile,am citit pe forumtek daaar...mai bun e ala de la Taillissime,mai ales ca am in cos un articol Taillissime de 29.9 euro si stiu ca pe vremuri mergeau codurile care ziceau ca trebuie sa ai minim 30 euro achats

si ma enerveaza ca pe ma-reduc sunt foarte putine coduri!
mai demult erau o gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Amira nu mai stiu ce ai patit tu cu 3suisse-u. Eu am dat comanda de pe contul prietenei mele si am platit cu cardul meu...nu stiu daca i-a venit confirmarea sau nu pe mail. Nu am mai vb. cu ea in weekend.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Din cate stiu eu 3suissul nu accepta cardul romanesc la plata. Nu-ti iau banii de pe card. Te someaza apoi sa platesti produsele in alt mod.

Mara si Matei

Mergi la inceput