Redoutistele fidele LR France(169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Sunt fete care au comandat la Crsitina de la 3suisses? Sunt curioasa ce se intampla la plata cu cardul....

Mara si Matei

A comandat cineva dar pe excedence.fr, situl de destokaj de la 3suisses si totul a fost ok
eu nu am platit nimic
astept acum 2 comenzi de la 3suisses; o sa vad maine sau poimaine ce va fi
dar fetele au comandat cu numele lor si doar cu adresa mea

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Pai in prima faza a fost ok, apoi s-au trezit ca vor banii. Sper sa nu fie cazul.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Sunt fete care au comandat la Crsitina de la 3suisses? Sunt curioasa ce se intampla la plata cu cardul....

Mara si Matei

eudar abia sambata am dat comanda ...sper din suflet sa nu fie probleme ca si asa comanda de la orchestra a venit numai un sfert din ea restul ce comandasem scrie pe factura epuise

si daca or fi probleme prefer sa-i transfer cristinei bani sa-mi plateasca ea decat sa renunt la produse

total off topic am primit de la strawberrynet un cod cu "we miss you"bla bla stiti voi cu 20@reducere si o trusa de machiaj cadou daca comandam pana pe 30iunie...vreau sa zic ca am profitat de cod si am luat cu 240ron urmatoarele: un ruj dior,un set lacoste inspiration cu edp50 si lotiune si gel de dus , si un edp 30ml lolita lempicka sunt tare incantata sunt parfumurile mele preferate si cum de cand am nascut nu prea ma mai dau cu parfum le-am tot dat pe cele pe care le aveam asa ca acum imi refac stocul

de David
Poveste

Mergi la inceput

Rujurile mele Guerlain de la strawbery miroseau a plastelina. Parfumurile au fost ok.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau, Amira multumesc....acum imi amintesc patania, doar ca nu mai stiam de pe ce site. trebuie sa iau si eu legatura cu prietena mea sa vad, oricum suma e mica, o vom rezolva noi cumva.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

fetelor, e posibil acum sa nu mai fie probleme si sa accepte cardurile romanesti, daca suntem si noi pe lista lor.
am facut o simulare la niste pantaloni. 200ron. la final a iesit asa Total:€47.48EUR

?????????????
o parere varog, sau chiar mai multe.

Mergi la inceput

Tu de ce site vb? .fr sau .ro?

Mara si Matei

Mergi la inceput

romanesc, dar la final apare suma in euro.
apropo ,am aruncat o privire si pe cel francez ca sa compar preturile;un pantalon care la francezi costa 9,90 eur, la noi este 125.

Mergi la inceput

3suisse.ro sunt nesimtit de scumpi. Tot LR.fr raman in top.

Mara si Matei

Mergi la inceput

ai dreptate. mor de ciuda ca-si bate joc de noi toata Europa.

Mergi la inceput