Burtici fericite de septembrie-octombrie (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Kemsy, sa pui poze cu noul duoooooo care tocmai a sosit.

Alex, imi pare rau ca nu te simti bine deloc. Vezi daca te poti intinde undeva si daca nu...sper sa poti pleca acasa sa te mai linistesti si tu. Multa sanatate.

Ramsan, sa stii ca pe bebe meu o sa il cheme Rares. Nu cunosc pe nimeni cu numele asta dar e primul nume de baietel care mi-a atras atentia. Din fericire ieri dupa indelungi dispute am reusit sa il conving si pe sot sa ii punem numele asta.

Monica 22+ cu

Ma bucura foarte mult alegerea voastra si sa va dea DD un bebe Rares cel putin la fel de cuminte, frumos si destept cum este baietelul meu

Ramona

Tudor Gruia 25+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor!! Am intrat decat sa va salut putin si apoi ma apuc un pic de smotru in caså ca nu mai stiu ce sa fac..Al meu sot e in continuare cu febra ..sper så se recupereze påana maine ca avem atatea de facut..

Vreau så ii spun Aidei ca si eu sunt alaturi de ea azi si o imbratisesz

Delia79 te pup dullce si iti urez un sincer ''La multi ani!!''

Raluk16

Devylla multumesc frumos pt informatii..

Vå pup mai intru cand må mai odihnesc nitel..

Iulika, cea mai fericitå 30+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

eu deja nu mai am rabdare cu serviciul! tot la 1 august intru si eu in concediu de maternitate si mi se pare ca mai este o eternitate!

evident ca am inceput si noi schimbarile prin casa (o garsoniera de toata frumusetea da' asta e! bine ca e). vopsim geamurile, urmeaza varuitul, pusul mochetei pe jos si alte amenajari!

din pacate m-am scapat si i-am spus socrului ca vreau sa cumpar chestii de bebei inainte de a naste si EVIDENT ca a sarit in sus ca nu e bine! si eu i-am replicat ca ar trebui sa le cumpere ei atunci ca sa fie totul pregatit cand vin cu copilul acasa!

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ramsan,

poti te rog sa imi spui care este legea care prevede ca in primele 6 saptamni de prenatal angajatorul este obligat sa compenseze diferenta pana la 100% din salariul brut?

multumesc frumos!

30+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan
Ma bucura foarte mult alegerea voastra si sa va dea DD un bebe Rares cel putin la fel de cuminte, frumos si destept cum este baietelul meu
Ramona
Tudor Gruia 25+

Multumesc frumos pt urare . De-abia astept sa-l tin in brate.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Ioana, foarte bine punctat. Si eu le-am zis socrilor si parintilor ca in cazul in care vor sa tina la superstitii sa cumpere ei tot ce am nevoie si gata. Vreau sa spun ca le-au trecut superstitiile instantaneu.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Ioana, foarte bine punctat. Si eu le-am zis socrilor si parintilor ca in cazul in care vor sa tina la superstitii sa cumpere ei tot ce am nevoie si gata. Vreau sa spun ca le-au trecut superstitiile instantaneu.

Monica 22+ cu

nici socrului meu nu i-a cazut prea bine! urmatoarea lui replica a fost ca trebuie sa cumpere si nasii o parte din lucruri

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

Monica 22+ cu

nici socrului meu nu i-a cazut prea bine! urmatoarea lui replica a fost ca trebuie sa cumpere si nasii o parte din lucruri

Ioana 27+ cu

bebe Carol Ioan

la noi au ramas fara replica.

Monica 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Eu am sa intru din 15 iulie in co si din 1 august in prenatal. Medicul de familie mi-a zis ca poate sa-mi dea prenatal din 26 iulie.
M-ar interesa si pe mine un model de cerere pt aia 15% completare prenatal ca banuiesc ca se face o cerere. La mine inca n-au auzit la resurse despre asa ceva si vreau sa le prezint cererea mea in ultima saptamana.
Abia astept sa se termine........ nu mai suport scaunul asta!

Daca n-am modificat.... 24+

Iulia 23+ cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

ramsan,

poti te rog sa imi spui care este legea care prevede ca in primele 6 saptamni de prenatal angajatorul este obligat sa compenseze diferenta pana la 100% din salariul brut?

multumesc frumos!

30+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Citat din www.tapusele.ro

Salariu de 100% minim 6 saptamani, in concediu de sarcina

Pe parcursul concediului de sarcina (cand angajata primeste 85% din salariu), daca intreprinderea nu are un Contract Colectiv de Munca, atunci se aplica Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010, care confera unele avantaje femeii gravide. Articolul 66 prevede ca minim 6 saptamani din perioada concediului de maternitate, intreprinderea sa compenseze si restul de pana la 100% din salariul brut. Asta inseamna ca minim 6 saptamani vei primi salariul brut 100%: cca 85% - indemnizatia de maternitate + restul de cca 15% - compensati de intreprindere.

Parca asa e muuult mai bine, nu?

Hihihi eu mai am de efectuat 9 zile de CO pe anul acesta si ar trebui sa intru in vacanta de pe 21 iulie, yuppy! Abia astept ca e mai putin de 1 luna

Ramona

Tudor Gruia 25+

Mergi la inceput