Mamici de zmeurici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 9
Alex@Sara spune:
Felicitari mamicutelor care isi tin in bratica zmeuricile si zmeureiiAS fiti sanatosi si cumintei c totii,papaciosi si somnorosi sa se refaca mamele voastre cat mai repede sa se bucure pe deplin si cat mai repede de fiecare clipa magica petrceuta impreuna!
Ca tot vb de visinici,cine vrea si are chef de cules(si mai poate,ca eu una nu mai pot)am un visin din care am cules doar de 2 ori cate un castron si inca e pliinnn si 2 mai miculuti si ei incarcati(dar la aia ajung si ma poate ajuta si tero Alex)Am vb cu socrelul sa vina sa culeaga dar e busi rau asa ca o craca mareeeeeeeee si plina care se rasfrange peste casa o sa ramana neculeasa.Diminetaa pe racoare o sa il pun pe al meu sa mai culeaga cat ajunge sa pun de un gem-dulceata si sa bag si la congelator ca tare bune mai sunt iarna(si nu numai iarna,ultima punga am scos-o de vreo 3 saptamani)Dei,cine are chef de cules si catarat e binevenit.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
33sapt+ 
Alex@Sara spune:
Deci eu nu stiiu ce are site-ul asta,mi-am schimbat semnatura luni,ca am intrat in 34 de sapta si acum vad ca a sarit iarasi la 33 .si nu pot schimba ca imi apare porcaria de relama la Quelle de imi vine sa sparg monitorul.Scuzati daca am scris cu unele greseli dar scriu pe ne ve scrisul mi-e sub reclama.

shoricica Sara-Maria
30.05.2008
33sapt+ 
meleea spune:
Felicitari RALU , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de micuta comoara!

Meleea
35
AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
meleea spune:
Alex&Sara,pai poti sa o inchizi,reclama, are un x sus in dreapta 
Meleea
35
AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
Cornelia spune:
Felicitari Rallu! Bine ai venit pe lume bb Robert! Sa fiti sanatosi si sa ajungeti repede acasa!
Crix, tu ai acelasi nr. de tel. de acum 5-6 ani
? Ma gandeam sa te anunt pe tine cand va veni pe lume bb Vladimir, dar nu stiu daca nr-ul pe care il am mai e valabil.
Azi am fost la birou pt. 2-3 ore si am stat 6
. Pe drum mi-am cumparat o pereche de papuci cu arici nr. 39 (port 37-38
). Picioarele mele sunt extrem de umflate, nici nu pot sa indoi genunchii, zici ca am o perna prinsa de picior. Am promis ca mai trec pe la birou... dupa ce nasc
. Pana atunci nu ma mai risc.
Am "comnadat" si eu visine
. Maine sper sa fac si eu prajitura.
Mi-am adus aminte, Alinutza ai primit comanda de la Next? Ca am reusit si eu intr-un sfarsit sa fac o comanda si a doua zi dupa confirmare, mi-au scris ca le pare rau, dar momentan nu livreaza in Romania
. Vreau sa le scriu un mail dur
si sa le cer socoteala.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Alex@Sara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui meleea Alex&Sara,pai poti sa o inchizi,reclama, are un x sus in dreapta ![]() Meleea 35 AMR 5 sapt pana la DPN AMR 3 sapt pana la cezariana http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg# |
meleea de obocei se inchide de la X orice fereastra dar asta zici ca e lipchita de monitorul meu,nu vrea si pace.

shoricica Sara-Maria
30.05.2008
34sapt+ 
Alex@Sara spune:
ia luati ceva de aici sa va binedispuneti.Mie imi vine sa tzopai de numa impreuna cu Saratzina care danseaza de mama focului
http://www.youtube.com/watch?v=COkSLBm8VjQ&feature=related
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
34sapt+ 
Dienuta79 spune:
Giova la asta m-am gandit si eu ,ca unde sa mai coboare saracul bebe,daca e mare,sper sa nu se faca de 4 kg.
Pot sa zic ca mi-ati facut o pofta de visine si pe aici nu se gasesc deloc,nu exista asa ceva 

Cornelia si eu am aceiasi problema cu genunchii,nu pot sa-i indoi deloc,nu pot sa ma urc nici in pat,zici ca ma taie cineva cu cutitul,sper sa se termine mai repede 

Dienuta
39+
ALBERT ANDREI
AMR 1 sapt.
Dienuta79 spune:
Adriana si de pe mine curg apele ca la robinet,azi e cald rau pe aici ,cred ca iar sunt vreo 38 de grade.
Nu stiu ce o sa ma fac si cu bebe pe caldurile astea,ca unde locuim noi bate soarele toate ziua si e cald de mori in casa.

Dienuta
39+
ALBERT ANDREI
AMR 1 sapt.
pooh spune:
E in cuptor prajitura cu visine!!!
!Si mai am de gand sa fac si o salata pt. deseara,daca ma mai tin balamalele.Mi-am cautat azi niste sandalute,papucei,dar nimic n-am gasit ce sa-mi placa si sa arata bine pe piciorul meu umflat
.Asa ca probabil aman pana ce nasc,pote elimin repede apa din organism si ma pot incalta si eu in ceva normal
Lucilau,n-ai semnat azi condica....esti bine?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.