Mamici de zmeurici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camilucaci spune:

Buna fetelor,
nu am mai scris de foarte mult timp dar v-am urmarit.

Felicitari proaspetelor mamici!!! Sa aveti puiuti sanatosi si mancaciosi.

Noi suntem bine, avem in burtica o fetita pe care o va chema Maya Raisa si suntem nerabdatori sa vina pe lume.
Am intrat in saptamana 37 si sincer incep sa am emotii. Desi voi naste cu cezariana imi este o frica de anestezia epidurala ... si nu cred ca il pot convinge pe nenea dr sa imi faca anestezie generala

In rest totul e OK, azi mergem sa vedem ce face bebita noastra si cat a mai crescut, saptamana trecuta avea 2500g.

Va rog daca puteti sa imi trimiteti si mie datele de la contul comun.

Cami 36+ Maya Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

BIne ai venit pe lume bb ROBERT! sa fii cuminte si sanatos si sa papi mult laptic!
Felicitari RALLU, refacere rapida si te asteptam acasa!

eu tocmai am venit din piata, am luat visine. Imediat ma bag la facut o praji, avem musafiri diseara.
Azi e sarbatoare, sanzienele, cica nu e bine sa coci, sper ca DD sa ma ierte ca pofta e mai presus de orice.

Fetele e super reteta de sos, pt. cine e amator de peste. am tradus-o rapid, sper sa nu fii facut ceva greseli.
Moniland ce reteta de praji vrei? aia pusa de Pooh sau cea postata de mine cu branza dulce? hai ca o mai scriu odata, pe care vrei...sa nu mai cauti in arhiva.
Ema anul asta nu vom merge in nici un concediu. concediul nostru de criza va fii in aug. 2 sapt. in Alba. Tocmai s-a mutat cumnata la vila cu piscina si acolo ne vom relaxca si noi. Oricum cu bb mic unde sa mergem? sa vedem poate mai la toamna cum vom sta cu finantele sa bagm un Bran ceva cu baietii.
Dienutza zic si eu ca fetele...baga la greu si va iesi bebitzul. te cred ca ti-e greu, iar cu lasatul burtii nu cred ca o va face, bebe e mare si nu are unde sa se duca. Marco s-a nascut cu 3850gr si nu s-a lasat burta decat in dim. cand s-a rupt apa. asta cred sa fie cauza si la tine.
Blanca pofta buna sa ai. la voi e cald? aici a inceput ploaia, e caldut afara, pana in 24 grade. Am inceput sa iubesc vremea asta.
Danielle doamne ce sot ai! as vrea si eu unul ca al tau care sa nu vrea in astea 9 luni.
Azi i-am zis la al meu ca daca pana in 39 sapt. nu vine bb, actionam pe alte cai. Nu prea isi face sperante saracul, caci ma cunoaste prea bine.

fug sa pregatesc fructele pt. praji.
revin cand e pusa in cuptor.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Plec si eu la piata....vreau visine neaparat,seara prestez si eu o praji...Giova,tu faaci cu branza?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

LuisaTL, pooh se pare ca dr nostri au alta metoda de a calcula saptamanile...in orice caz eu ma duc iar la el si la 39 s calculate de mine sa vedem ce zice poate se razgandeste

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor au aparut visinile deja? vai mor de pofta, eu imi pun si la congelator cateva kg in fiecare an sa am sa fac prajitura, suntem fani tot familionul praji cu visine

n-am pupat nici eu la sarcina asta de frica si din partea mea si din partea sotului...dar daca vad ca bebe nu vine pana martea viitoarea ne apucam serios de treaba pt ca eu chiar nu am de gand sa stept pana pe 7 iulie

Moni tu esti mama eroina , nu te-am auzit sa te plangi asa mult ...ca mine.. mai mergi si la servici si cred ca o sa ajungi la 40 de saptaamni

fetelor voi transpirati? eu nu mai pot, stau degeaba si curg apele pe mine, daca faca ceva treaba nu va zic curg siroaie, ma trec toate caldurile pamantului

nu mai stiu cine intreba de detergent pt bebelusi, la cezar am folosit Dermalin pana la 1 an acum n-am mai gasit in supermarket si mi-a fost lene sa mai caut prin farmacii asa ca am spalat cu det obisnuit si voi folosi det obisnuit si in continuare pt bebelina

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pooh nu fac praji cu branza, o fac pe aia dupa reteta bunicii, cu 8 oua, 8 linguri de zahar, 8 de faina,, ca la un blat de tort.
acum am batut separat albusurile, super a iesit compozitia. sa vedem cat o va creste, daca o va face. tocmai am bagat-o la cuptor.
Adriana visinile au aparut de mult. am gasit super faine acum in piata si mari, fara viermi si dulci. cele ramase cred ca le mananc. eu nu sunt fan visine, dar astea sunt chiar bune.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Hera, ce inseamna form aagresiva de icter? Asa ca sa stim si noi...

Rallu felicitari,bine ai venit pe lume Robert! sa va intoarceti amandoi santosi

Giova fleicitari ptr lungan, las' ca bebe stie ca e mai bine la mami in burtik si o sa astepte..
danielle, comic sotu tau, al meu nu conteaza cand daca e sa vreau sa sa vrea, ii dam batai. Noi am avut interdictie in primele luni ca era iminenta de avort, dar dupa ce s-a prins bine placenta, ne-am intors la , doar primele dati avea al meu o retinere si acum imi spune ca daca simt ceva mai asa sa oprim imediat, dar nu se sfieste. Bine nu e in fiecare zi, doamne fe', dar macar o data la saptamna tot e.....deocamdata

Viitoare Mami superr fericita! 35 Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Gata prajitura! Am gugalit dupa prajitura cu piersici, am pus bezea deasupra si acum o mananc cu inghetata . Irinei ii place inghetata ca de cate ori mananc se agita.
Adriana, cred ca de saptamana viitoare nu ma mai duc la serviciu ca imi este greu. Asa zic acum ca sunt obosita.
Eu vreau ca fetitele mele sa vina pe lume in 7 iulie. V-ati prins? 07.07.

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Felicitari Rallu! Sa reveniti acasa sanatosi!!

Cri mami de Ale ( 2003) & +30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Rallu, felicitari!
Sanatate si bucurii alaturi de Robert Constantin!

34+ Tudor

Mergi la inceput