Mamici de zmeurici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 7
MC2008 spune:
uite ce am gasit:
"Dermalin
Recomandat persoanelor
ALERGICE sau ASTMATICE
Detergent pentru spalare automata sau manuala
Detergentii sunt substante cu care omul modern are contact cotidian. In compozitia detergentilor actuali se regasesc substante deseori incriminate in declansarea unor manifestari alergice sau iritative:
inalbitori optici (fluorescenti) care dau iluzia de alb subst. chimice ce duc la cresterea stralucirii hainelor, prin convertirea razelor UV in lumina. Nu aduc modificari in compozitia detergentilor, doar inseala ochiul. Pot dauna mediului inconjurator daca sunt deversate, iritatii ale pielii la o expunere indelungata la soare, nu sunt biodegradabili. Multi sunt trecuti pe eticheta astfel incat consumatorul sa nu-i recunoasca dupa denumire.
LAS= liniar alchibenzen sulfonat, component sintetic, utilizat in stare pura LAS poate cauza iritatii ale pielii la contactul prelungit.Odata cu aparitia alternativelor pe baza oleo, se previzioneaza ca acest ingredient nu se va mai utiliza in compozitia detergentilor.
Parfumuri
Naftati
Persoanele cu piele sensibila, in special copii, risca o degradare a straturilor superficiale ale epidermului sub actiunea persistenta a particulelor de detergent ramase in textura articolelor de imbracaminte. Se poate instala chiar si dermatita iritativa de contact.
Dermalin este un detergent “construit” special care spala bine si nu contine inalbitori optici, LAS sau surfactanti agresivi.
Pentru copii este disponibila varianta Dermalin Baby, cu o formula sigura din care au fost eliminate toate ingredientele cunoscute a avea posibil efect alergenic sau agresiv cutanat, fiind exclus chiar si parfumul.
Dermalin Family, destinat intregii familii, mentine atributele de siguranta si tolerabilitate ale gamei demonstrate si in acest caz prin studii clinice. Este recomandat indeosebi persoanelor cu tegumente sensibile, cu dermatite diverse(alergice, iritative) precum si celor cu afectiuni alergice pulmonare, in primul rand celor care sufera de astm bronsic.
Testat dermatologic
Nu irita pielea
Nu contine inalbitor optic, LAS
Nu contine parfum (in varianta baby)"
"Detergent lichid DALIN"
Detergent lichid DALIN, este recomandat pentru spalarea hainutelor si lenjeriilor copiilor. Dalin Detergent lichid este un produs testat dermatologic. Anti-alergenic. Disponibil in bidon de plastic cu cantitatea de 2l "
Va zic de care am luat, daca am mai luat.
33 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 7 saptamani 
blanca000 spune:
Am terminat si eu de bucatarit..am facut un ghiveci de legume..no carne..asa de vara...doar ca am obosit. Il astept sa se raceasca putin si halesc
.. ca desert am pepene la frigider sau inghetata vafe...delicios.
Am bagat AC in functiune sa racoresc zona ca a mers si cuptorul pt ghiveci.
Ufff si trebuie sa ma spal si pe cap..asta chin..dar trebe..o sa ma bag de tot sub dus si ma descurc eu.
pup 
s36
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
elenada spune:
Rallu felicitari. Bine ai venit pe lume micutule Robert. Sa cresti mare sanatos si ai parte de o viata fericita..
Ce se mai coc zmeuricile noastre. Important e ca sunt sanatoase.
elena
+34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
RALLU Felicitari!! Sa va traiasca bebelul, sa fie sanatos si sa aibe parte de tot ce e mai bun si frumos in viata!!
Ayda
37+

Dienuta79 spune:
FELCITARI RALLU !!!
BUN VENIT PE LUME BEBE ROBERT!!!!
Lorelay28 daca eram in tara,optam pentru cazariana,aici din pacate nu se fac decat in cazuri extreme.Toate nasc natural si cu epidurala.Dar daca e sa fie bebe prea mare,avea acum 3 saptamani 3,300kg ,sper sa-mi faca si mie cezariana,acum sa vedem.
Dienuta
39+
ALBERT ANDREI
AMR 1 sapt.
steadya spune:
Felicitari Rallu! Sa-ti traiasca puiul Robert!
MC2008 eu prefer detergentul lichid Persil Sensitive, este foarte bun - sigur are si la Carrefour, eu sunt foarte multumita de acest brand si nu am avut niciodata probleme cu det. lichid (credeam ca e o pacaleala inventata de advertisingul multinationalelor pana ne-am pomenit ca sotul a facut dermatita de contact de la un det. pudra mai ieftin) Cat despre pret iti recomand sa cauti oferte si dc. urmezi instructiunile de dozare iti ajunge mult timp.
danielle02 te felicit pentru norocul cu soacra, eu stiu ce spun ca am parte de o soacra la fel de buna si gospodina si cel mai important - nu se amesteca in casa noastra.
giova brava pentru vestile bune si nu te nelinisti, ca bebe trebuie sa asculte de mami a lui si sa stea cumintel pana revine dr. aa, si multam pentru reteta - suna f. gustos si elegant
hera01 sanatate multa lui bebe Roan
Adya
30
Moniland spune:
Bine ai venit pe lume pui mic de Rallu!!!!!
Sa fii cuminte, sanatos, si numai bucurii sa le aduci parintilor.
Felicitari mami Rallu!!!
35+
Laura Ioana
Irina Maria
andreea_1979 spune:
Buna fetele ! Felicitari Rallu 

,sa-ti traiasca bebelul !
Eu ma confrunt in continuare cu reactiile adverse de la dopegyt pentru scaderea tensiunii . As vrea sa-i spun doctoritei sa-mi faca cezariana mai repede , dar stiti voi ca nu-i putem convinge, fac tot cum vor ei !

s 35+
emabucuresti spune:
felicitari noilor veniti pe lume
Teodor
Ania
Robert Constantin
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
nu prea apuc eu sa scriu dar sa stiti ca va citesc mai des
am salvat cateva retete postate de voi si o sa le incerc curand!
Giova merci frumos de urari, chiar a fost bine la munte, alt concediu nu stiu cand mai prindem noi curand.
voi veti avea curaj sa plecati cu bebeii anul acesta in concediu?
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Moniland spune:
Adriana, si mie imi e din ce in ce mai greu, asa ca te inteleg perfect. De abia ma mai misc si burtoiul e tot mai greu.
Blanca, imi arde de prostii din toamna anului trecut
. Si cred ca degeaba vreau eu ca sotul se cam blocheaza cand ii povestesc ca Laura e jos de tot si o simt in chilotei. ![]()
Dienutza, pai atunci sa scoatem majoretele pt Albert Andrei, sa se grabeasca.
Giova, pai numai retete de bunataturi ne dai. Sa o salvez pe asta ca dupa reteta de prajitura trebuie sa caut in arhiva. Mi-am luat si piersici si caise si vreau sa o fac si eu. Dar vreau sa-i pun deasupra albus de spuma .
hera, imi pare rau sa aud ca a trebuit sa va intoarceti la spital. Dar de acum cred ca nu o sa mai aveti probleme.
dilaural, foarte frumos caruciorul, mai ales ca partea sport(scaunelul) e ca si la caruciorul meu. ![]()
35+
Laura Ioana
Irina Maria