Mamici de zmeurici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

ma duc sa citesc din urma si revin ...

azi schimbam si semnaturaaaa

Thea s35 cu Serban Alexandru

mai sunt 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

felicitari Rallu sa va traiasca zmeurelul Robert sa va aduca numai bucurii

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Bine ai venit pe lume,Robert!!!!!!Rallu,felicitari!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Ely nici noi nu am avut interdictie la dar acum cu burtoiul mare si cu bblina care misca mereu... am lasat-o balta. Desi sotul meu e innebunit dupa mine cand ma vede cu burtica, i se pare sexi, iar mie imi vine sa cand ma vad cat sunt...
Giova felicitari pentru rezultatele de la eco.
Multumim pentru reteta, am notat si abia astept sa o probez mmm...sincer abia astept sa terminam ca mi s-a luat de tot praful si mizeria din casa. Si am tot timpul impresia ca nu o sa terminam la timp. E un stres pentru mine.
Hera multa sanatate lui Roan. de la ce fac copiii icter?
Mamilivia ma bucur ca esti mai bine. O sa vina si momentul sa-ti vezi bebica. Chiar credeam ca o sa ajungi la spital si scosesem la icalzire.
Dienutza mai ai putin, chiar foarte putin. Sunt sigura ca intr-o saptamana iti vei vedea . Cum vei naste?
Oare ce fac fetele, Rallu si Siacob?

32+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Giovafelicitari pt lungan, sigur o sa stea in culcus pana vine dr , unde e mai bine decat la mami in burtica...

Moni eu vreaus-o scoata mai repede ca nu mai pot efectiv ma termina, nu mai pot s amerg delco, ma doare spatele raaaau, au inceput iar carceii, burta doare din ce in ce mai rau ca la cm , daca bebelusa era micuta intelegeam dar saptamana trecuta avea 3,5 kg, in 2 saptamani cred ca se face de 4 kg, tu sigur ajungi la 38 de saptamani si daca nu-ti face cezariana atunci cred ca ajungi si la termen , iti tin pumnii

Dienuta bag majoretele pt tine poate poate vine bebe
eu zic sa incepi sa-l provoci, fa si tu o baie calduta cica ajuta dupa care

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

FELICITARI RALLU!!!!!!!!! refacere rapida si bebelush sanatos

vad ca s-a reluat "subectu` love
saraca de mine,nu am mai pupat nimic nimc de cand am ramas bortzoasa,sotzu asta al meu nu se mai atinge de mine,are o paranoia,cica:daca mi se rupe apa?????
il inteleg,nu vrea sa riste nimic,a fost cu mine prin spitale,a vazut cat m-am chinuit si nu s-a atins de mine,cu atat mai putin acu cand ne apropiem de sfarsit.
a zis ca oricum nu mai este mult,vreo 5-6 saptamani pana nasc apoi inca 2-3 luni pana ma refac si ma simt eu bine
il mai stresez eu si il intreb daca ceva ceva??? si el se uita la mine cu,coada ochiului si imi zice sa nu io mai stresez pe fiiesa,ca de mi se rupe apa nus` ce patesc,si daca fiesa se naste mai repede stie el de ce,ca am avut eu ganduri negre si m-am gandit la prostii
ar fi in stare sa urce pe luna cu scara ptr copiii astia,eu nu mai exist.cand e plecat cate 2-3 zile o suna pe fiesa de vreo 4-5 ori pe zi fiindca cu mine nu are ce vb

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Felicitari Rallu
Bine ai venit Robert
inca un zmeurel...

32+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova, pt. reteta,am salvat-o....Eu mi-am facut o portie zdravana de mamaliguta cu branza si smantana,ma bag la un serial Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

FELICITARI RALLU SI BINE AI VENIT PE LUME BEBE ROBERT CONSTANTIN...sa le aduci parintilor numai bucurii si satisfactii toata viata.

s36 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

FElicitari Rallu !!Bine ai venit pe lume Robert!!

dilaural, multumim pt info!
foarte frumos!!!

Patricia s33 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput