Mamici de zmeurici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

Neata la amiaza gagici! Ne-am trezit, am baut o cafea cat v-am citit, am papat, iar acum trecem la scris. Am dormit destul de aiurea, mai mult de frica si emotii sa nu ma ia iar durerile, dar nu au mai aparut. Ieri i-am pus pe tavan la gagica stelute, care se incarca la lumina iar noaptea sunt fosforescente. M-am trezit pe la 3 jumate azi noapte si cand am deschis ochii am avut impresia ca dorm pe camp, sunt super stelele alea, se vad extraordinar la intuneric.
Asa ma doare coloana de numa, abia stau pe scaun...
Giova, lasa ca rezista zmeurica inca o saptamana, sa stea la caldurica ca e urat afara, ploua, bate vantul...
Siacob si Rallu mult curaj si bebei sanatosi

Va pupam

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Salutare!

Stiu ca ieri n-am mai scris dar am intrat doar sa va citesc... Nu m-am simtit foarte bine... indispozitie normala!
Azi am dormit pana la 11.30 ca azi noapte ma uitam la tv

FELICITARI DIN SUFLET MAMICILOR CU PUII IN BRATE!

BAFTA SI MULTA PUTERE CELOR CARE SE PREGATESC!

Azi am schimbat si noi saptamana... Mai e asa putin... Si ma simt grea si abia ma mai pot intoarce in pat de pe o parte pe alta...

Ieri am facut 2 tavi de prajitura cu visine... s-au cam dus amandoua... da' am trimis si la pachet!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 33 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

MC,eu mi-am luat camasi din acelea din Bucur Obor cu 40 lei/buc si halat. Dar am vazut si la mine in cartier (Militari) la complexul Sir..acum daca ai cum sa ajungi in aceste zone poti cauta aici. Si cred ca si la cezariana te controleaza dr de lohii (sangerare) asa ca ar fi bine sa ai camasuta nu pantalon..ridici si gata..asa pana dai pantalonul jos/sus..

Giova..bravos pentru lungan si pt greutate, BB e bine si va mai sta pana vine dr tau..asa ma consolez si eu cu colul lung si inchis.

Moni, bravo pentru saptamana..vad ca iti arde de prostii

Ely despre sex...ce e ala?????..din februarie-martie nu am mai incercat...ne-a fost frica dupa dezlipirea de placenta..acum la ce balena sunt..insa nici sotul nu mai vrea..e bebe acolo si e mare..ii e rusine

Alina..500 de carucioare expuse si nu ai ales nimic..fitze domnle'

s36 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clara la noi si de s-ar face BS sunt convinsa ca doar tampenii am primi, la cat de scumpe sunt lucrurile de calitate. La voi sunt mult mai ieftine, mai ales raportat la salariu.
Alina ma bucur ca ai primit body-urile cu mesaje haioase.
Pooh nasol ca e plin azi la dr. pe vineri tot in ziua respectiva suni? te trezesti si tu cu noaptea-n cap si-ti faci programare...naspa cu politica asta a lor.
mamidevladut stai linistita, nu e musai sa vina si bb2 asa ca primul. Poate il vei naste la termen, totul e sa fii relaxata si sa nu faci efort.
Lorelay spor la terminat cat mai repede de amenajat apartamentul.
MC008 detergent pt. bebei este Dermalin, balsam eu nu am luat. la inceput bb nu suporta anumite mirosuri, asa ca mai bine fara.
Eu nu am luat deterg. special, am luat unul lichid, care nu e asa tare si atat.
Danielle insanatosire grabnica printesei.
Moniland stai linistita ca si eu sunt la fel...si eu vreau sa nasc cat mai aproape de termen. felicitari pt. o noua sapt.! eu maine voi avea 36 fix.
Ely noi nu am mai facut sex de ha-ha-ha...nic nu mai tin minte. As fi vrut, dar mi-a fost frica, cu toate ca nu aveam restrictii de la dr. asa ca al meu sot s-a resemnat si abia asteapta sa nasc, sa treaca cele 6 sapt. dupa nastere si sa avem unda verde.
Poate o vom comite, daca ne apropiemm de termen si bb nu da niciun semn ca ar vrea afara.
Pooh bine ca mi-ai amintit de sos. hai ca-l caut in mail si ma pun sa-l traduc rapid, caci de nu iar uit.
Hera sper sa fie ok bb acum, sa nu mai fiti nevoiti sa va intoarceti in spital.
mamilivia ma bucur sa vad ca esti inca acasa. vei naste la Deva?
Blanca sa dea DD sa stea zmeureii in burtica pana se intorc dr. nostri.
al meu il va cunoaste azi pe dr. de schimb...i-am zis sa-l anunte ca avem nr. lui, in caz de ceva...dar e un dr. mai tinerel....si eu il vreau pe al meu, in el am deplina incredere.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Stiu ca v-am ramas datoare cu un mesaj ref la caruciorul TITI TRITON de la BabyDino.

Dupa cum va spuneam l-am primit luni pe la pranz si seara l-a montat sotul!

Arata foarte bine, este usor si mi se pare super manevrabil!!

Materialul este bunutz si culoarea frumoasa.

Uite, va pun un link sa vedeti cateva poze. Cine mai vrea informatii va astept aici sau pe PM!

http://family.webshots.com/album/573204547osjJFO

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 33 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

ely mie mi-a pus interdictie la sex din luna a5a,saracul meu sot.....

[ url="80599D:/SITES/desprecopii/www/userphoto ]poze nunta 2008 [ /url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sos peste
- 350 gr ceapa
- o lingurita pesmet
- o lingurita paprica
- patrunjel, unt, sare, piper.
- o cutie de smantana lichida de la Dorna.
Spalati si stergeti de apa pestele file. Curatati si spalati ceapa si patrunjelul. Taiati patrunjelul si ceapa felii subtiri. Preincalziti cuptorul la 250 grade. Puneti 30 gr unt intr-o tigaie, adaugati ceapa si mestecati.Incorporati 1/2 pahar de apa calda, acoperiti si lasati la foc mic, pana cand ceapa e aproape facuta. Puneti peste ceapa smantana, sarati si piperati, mestecati si lasati tigaia fara capac pana ce sosul incepe sa se intareasca. Adaugati si patrunjelul taiat si luati tigaia de pe foc. Ungeti cu 20 gr unt o tava, puneti pestele file si turnati sosul deasupra. Puneti deasupra pesmetul si restul de unt si bagati la cuptor pt. 15 min.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la zmeurici
Siacob si Rallu
Fetelor macar voi asteptati sa mergeti pe o data anume sa faceti cezariana,eu ma rog de bebe sa iasa mai repede si nu vrea.
Cred ca o sa experimentez cu poate se hotaraste sa iasa.

Azi am schimbat si semnatura,eu mai mult ma panichez ca nu mi s-a lasat prea mult burta si simt ca nu mai pot astepta,vreau sa iasa mai repede

Dienuta 39+ ALBERT ANDREI
AMR 1 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland felicitari pt inca o saptamana in plus. Iti doresc sa o tii tot asa macar pana la 38.
Si noi am avut interdictie la sex toata sarcina. Imi este un dor nebun dar mai astept pana dupa nastere. Nu cred ca m-as simti bine acum cu burtoiul asta mare si l-as chinui si pe sot care e mai fricos ca mine.

Mai avem putin si o sa ne tinem piticii in brate si o sa ne si iubim.

Felicitari Anca-Alfa. Sa iti traiasca baiatul sa fie sanatos sa creasca mare si frumos.

Tinem pumnii pt fetele care vor deveni mamici azi.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

vin cu mesaj de la tati de Robert !!!

"Bebelusul a sosit! Toata lumea sanatoasa si voinica. Eu sunt taticul. Mami e RALLU. "

cam monosilabic tati
important e ca toata lumea e bine si probabil Rallu va reveni cu vesti si detalii cand iese de la terapie intensiva.

FELICITARI mamicooo!!! sa va traiasca puiul !!! sa fie sanatos , frumos, cuminte si necolicos !!!

Thea s35 cu Serban Alexandru

mai sunt 5 saptamani

Mergi la inceput