Mamici de zmeurici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Eu am luat detergent pentru BB-i ,se numeste Dalin si l-am luat din Real.La SensiBlu gasesti si Dermalin pt BB,dar nu e lichid si mie imi place mai mult sa spal cu detergent lichid.
Camasi mi-am luat doua,una cu nasturi in fata si cealalta ci niste despartituri la sani pt alaptat.Eu nasc intr-o clinica si voi naste in camasa lor.Am inteles ca si in rezerva imi dau camasa de noapte de unica folosinta,dar mi-am luat si eu doua ,ca sa fie acolo.
Fetelor,ating un subiect sensibil:voi mai aveti chef de sex?Astept sa-mi raspunda si Alinutza,pt ca eram pe aceeasi lungime de unda cu ea!Eu nu am avut nici o problema pana acum,nici acum nu am interzis de la medic,dar mi-a mai scazut apetitul!Dar cand il vad pe al meu cat de dragastos este si cat de mult ma alinta si ma complimenteaza,de parca as fi Miss,nu pot sa-l las....Astept parerile voastre...
Pupicei

32 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pooh, si eu asa am pregatite: 4 camasi de noapte. Una e pentru sacrificiu si e cu nasturi, si 3 pt stat in spital cu fante pt alaptat . Si mai am un capotel tot din bbc subtire cu maneca scurta ca sa nu defilez pe holuri in camasa de noapte.
MC uite in stilul www.junoland.ro/index.php?c=26&p=196" target="_blank">acesta sunt camasutele si le gasesti si in magazinele de cartier cu ~ 25 ron/buc.

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Vin si eu si va ofera un de laptic receeee, fac cinste ca a mai trecut o saptamana. Intru in sapt de 36 sarcina.
Ce ciudat ca unele dintre voi de abia asteptati sa nasteti si eu ma mai rog sa mai duc o saptamana, de fapt 2 ar fi ideal.

MC, eu mi-am luat camasi de noapte care au fante in dreptul sanilor si pe acolo voi face alaptarea . Nu sunt indicate pijamalele cu pantaloni pe chestia ca trebuie sa ti se verifice des vata , de fapt sa vada cum e sangele, sa mergi la spalaturi si alte chestii. Sunt ok si camasile de noapte cu nasturi in fata ca ii deschizi si alaptezi,cu cele tip maieu trebuie sa dai breteluta jos si asa rezolvi .
Eu am spalat hainele fetitelor cu detergent lichid Dalin. Am vazut si in Kaufland in zona bebelusilor la 2 lt cu un pret de pana la 30 ron.
Muffi, hai sus moralul ca imediat o sa-l ti pe Nikolai in brate . Doar pentru el te-ai zbatut atata.

pentru puiutii care vin pe lume astazi!

nici nu stiam ca exista...merci mult de pont . Voi cauta si asta

33 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,fetele!

Mama mia,cite s-au intimplat de cind nu am trecut pe la voi!

Felicitari,Aniela!Bine ai venit,Ania!

Felicitari,Anca!Bine ai venit,Theodor!

RalluSiacobRalluSiacob

Asteptam cele mai bune vesti de la voi!

Giova,gata,am si eu body-uri cu inscriptii!Mi-a facut o surpriza verisoara mea si imi luase cteva inainte,stia ca vine mama si mi le aduce!Ieri i-am mai luat un body cu"Made in Germany" .

Fetele,eu stau tare prost cu somnul!Nu reusesc sa adorm profund,deci noaptea si doar citeva ore,restul le dorm iepureste.Aici ploua de 3 zile aproape continuu,nu am mai vazut asa ceva ,ieri au fost numai 8 grade.Si nici azi nu e mai cald desi astia zic ca se vor face 18...

Muffinuta,aseara am fost la un magazin mare de carucioare,erau pe putin 500 expuse si din pacate,nu au contract cu firmele de la care imi placeau mie cele 2 carucioare(Baboo si Safety),cica sunt f bune dar le au alte magazine.M-am uitat o gramada dar sunt fixata pe alea.Sa stii ca si eu m-am gindit ca daca iau rosu,cind il imbrac in culori cu albastrui,arata ca fotbalist la Steaua ,am vazut un Safety rosu pe strada si mi s-a parut cam tipator.Vreau sa vad unul negru cu gri,cit e de inchis,ooffff,tre'sa gasesc un magazin sa le aiba.Nu vreau sa comand pe Amazon fara sa-l fi vazut live...bine,pot sa-l comand,il asamblez,decid,il trimit inapoi daca nu-mi convine dar e prea mare deranjul.
Cu ocazia de-aseara,am remarcat ca sunt caricioare de o mie de culori,chiar portocaliu cu floricele ,de toate pt toti insa predomina culorile inchise.

Alinutza,ma bucur ca ai scapat de inf urinara,aici exista si ceai de cranberries si tot felul de sucuri,inclusiv cranberries uscate.Poti sa cauti si sa consumi zilnic pina nasti sa numai revina.Eu am avut infectie urinara la prima sarcina,pe la 20 s si am fost teribila de stresata ca astea recidiveaza frecvent asa ca am consumat cranberris si ceai de coada calului.

Revin,ma duc sa fac un dus,poate ma trezesc...

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ely, eu nu am facut deloc in astea 8 luni. Dar mi-am "amenintat" sotul ca daca trec de 37 sapt o sa o fac. Cel putin incerc, ca sa stiu si eu cum e sa o faci cand esti . Am inteles ca daca faci sex la sfarsitul sarcini poti declansa nasterea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi de la dr. M-a si monitorizat la CTG sau cum so numi, pt. baiaile inimii si contractii.
Pe urma am trecut la eco: bb e ok, are 2640 gr si e foarte lung. De aceea il simt ca-mi apasa pe vezica si cu picioarele e in cosul pieptului. Colul lung si inchis, 3,5cm. Nu sunt motive sa nasc in urmatoarea sapt. (cat e dr. plecat). Mi-a spus sa nu-l provoc, asa ca musai sa stau cumintica, fara efort sau alte cele.
Dr. e plecat de maine pana in 6 inclusiv, asa ca mi-a dat un nr. de la un dr. cu care el colaboreaza....si la care...ironia sortii...merge sotul azi pt. o expertiza. Sper din suflet sa nu fie niciun semn...caci eu vreau sa nasc cu medicul meu.
ma pun sa citesc din urma si revin....

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Pooh, si eu asa am pregatite: 4 camasi de noapte. Una e pentru sacrificiu si e cu nasturi, si 3 pt stat in spital cu fante pt alaptat . Si mai am un capotel tot din bbc subtire cu maneca scurta ca sa nu defilez pe holuri in camasa de noapte.
MC uite in stilul www.junoland.ro/index.php?c=26&p=196" target="_blank">acesta sunt camasutele si le gasesti si in magazinele de cartier cu ~ 25 ron/buc.

Deci, chiar ceva in genul asta as fi vrut. La ce magazine? care cartiere? Sau pot sa comand direct de pe site-ul asta?

O sa imi iau si de sacrificiu, si pentru prima perioada si pentru alaptat. am ceva de luat. Insa, nu vreau sa dau mult pe ele. In carrefour era una (ceva dragut, care sa imi placa) dar era 80 RON. Mi s-a parut f mult pentru ceea ce am eu nevoie, si m-am abtinut.
Nu ma duc acolo la agatat , asa ca o sa economisesc cat pot.

Cat despre partea cu dragostea, de vreo luna....mai nimic. Ma simt greoaie ca o balena, si nu ma pot misca in voie, asa ca..... Sotul si-a dat seama si nu ma bazaie. Am lasat-o asa. Acum, hai sa o luam sincer, cred ca ii e si frica(sa nu patesc eu sau bebe ceva), si mila (ca ma plang de atatea pe zi) si de ce, ca sunt umflata si obosita mai tot timpul.

33 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,felicitari pentru inca o saptamana!!!!Noi am avut interdictie la sex.....acum,la sfarsit parca m-as baga,dar ma dor toate cele,sunt obosita si maraita,nu stiu ce ar iesi.....Giova,felicitari pt. bb lungan.....hai ca mai asteapta Edi pana revine dr. al tau....Vezi ca ai ramas restanta cu o reteta!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Hellou burticute si mamicute.
Am intrat repde numai sa va zic ca eu am 2 compleuri pt alaptat9camasa de noapte+capotel) noi noute,le-am spalat numai si nu le-am imbracat ca am avut 4+o pijama 3/4. Si acum imi sunt mici,imi sar ugerele afara ca tocmai le-am incercat.Daca le vreti careva,le dau la 80 ron amandoua seturile,desi eu am dat cu mult mai mult pe ele,dar sa le tin numai sa le am in dulap,mai bine sa le foloseasca cineva.Daca le vreti careva,dati-mi Pm ca poate sar mesajul aici in topic.Pupici si revin dupa ce culc manza de amiaza ca mi-a facut creierii prastie.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

33sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

buna burtici cu zmeurici

Noi am fost cateva zile (de sambata) in spital, Roan a facut o forma ff agresiva de icter si azi ne-au dat drumul acasa cu conditia sa ne intoarcem vineri ptr a al mai testa odata.
La externare nu era inca ok dar era in afara pericolului asa ca ne-au lasat acasa sa ne bucuram unul de altul si de vremea frumoasa.
Vad ca in abesenta mea s-au mai copt cateva zemurici, fantastic !

Mergi la inceput