Mamici de zmeurici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 10
steadya spune:
mai fetelor, voi ne inebuniti cu prajiturica asta cu visine...of course ca am dat comanda (mie nu imi place sa fac prajituri ci doar mancare) si acum il astept pe al meu salivand ca aduce o pizza (1/2 quatro fromaggi si 1/2 prosciuto&funghi) si praji cu visine de la restaurant - ca azi m-am trezit de dim special sa cumpar visine (amm gasit bune si ieftine la piata RM Sarat la juma de pret fata de piata mea Vitan) si le-am captusit pe bucatarese cu reteta si instructiunile...acum sa vad ce o iesi ca mi se lauda una mai infipta ca a pus 20 oua[alcool
, e adevarat tava e mai mare ca tb. sa ramana si pentru personal....
Adya
30
ylla2009 spune:
FELICITARI RALLU!!BUN VENIT PE LUME BEBE ROBERT CONSTANTIN!!!SA AI O VIATA FRUMOASA ,SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!!
Siacob,asteptam vesti!!
Capiez cu praji ci visine,maine neaparat fac si eu..doar ca la mine le ia focul cam repede..si mai mereu se arde un pic jos

. Totusui l-am trimis pe sot sa caute visine.M-au apucat poftele ca in prima perioada a sarcinii..dar indura el ca doar mai are o saptamana.Si praji cu piersici si bezea tre' sa prestez neaparat ca mi-am adus amint ca am facut acum vreo 2 ani si am inceput deja sa salivez.
Lucialu sper ca esti ok
Giova felicitari pentru lungan!!
Muffinutza

Sigur am uitat multe..dar neuronul de gravi m-a lasa.Mi-e gandul doar la mancare si nebunii din astea.
GATA ..no stress..am luat si caruciorul,am facut si tampoanele de vata ..mai e necesara o vizita la farmacie pt niste bpanten si batista bebelusului si cam gata.
Va
, toate cele bune si o seara linistita.
Ylla
36+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 9 ZILE!!!! 

mamilivia spune:
Mai fetelor m-ati innebunit azi cu prajitura asta cu visine, imi fac si eu maine ca salivez, azi am mancat doar visine goale, vreun kg singra ca nu mai puteam de pofta.
Doamne ce drag imi e ca vin zmeuricile buluc

vreau sa vina si a mea ca nu mai am rabdare, abia astept sa ii vad ochisorii si sa-i pup funduletul si piciorusele cu care mi-a rupt coastele in ultimele luni 

Rallu sa iti traiasca bebele si sa fie sanatos, iar tu sa ai o recuperare rapida si mult laptic
Giova, da o sa nasc la Deva, am noroc ca soramea s-a angajat asistenta la spital si a prins post fix la nou-nascuti, asa ca o sa fiu pe maini bune, voi naste cu seful de sectie care e un super om si am incredere ca o sa fie bine. Nu se compara conditiile cu ceea ce e la Tm, dar totusi este bine ca sunt ei langa mine.
Pupici multi la mamici si zmeurici
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+37 
anemona27 spune:
Felicitari Rallu! Sa fii sanatos Robert!
Off asa e cu prajitura de visine,iar mi-ati facut pofta,ieri mi-a facut mama dar pana in seara era terminata
.
Si pe mine ma lasa neuronul,nu pot sa va felicit in parte pt cumparaturi,ca eu citesc asa in decursul zilei si pana sa scriu uit cine ce a luat,oricum am vazut carucioare frumoase care abea asteapta sa plimbe bebelusi.
AAA,Clara foarte tare party pt bebe la voi,dar cum zicea cineva la noi chiar nu s-ar putea ca sunt scumpe rau produsele pt bebi si ai primi numa produse slab calitative.
37+
Alex
mamilivia spune:
coccorina
iti scriu aici pentru ca e sigur ca vei vedea mai repede decat pe celalalt subiect. Vreau doar sa iti multumesc pentru cuvintele frumoase.
Multumesc din suflet!!!
Si, multumesc si celorlalte fete care sunt alaturi de noi

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+37 
vally spune:
lipseste omul un pic si cand se intoarce: capitole intregi si cu membrii noi: 

FELICITARI TUTUROR PROASPETELOR MAMICI!!BUN VENIT PE LUME BEBELUSILOR!!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SA AV ETI O VIATA MINUNATA SI PLINA DE BUCURII SI MULT NOROC!!!!
pana acum bebelusii au facut o regula: nascutul la 37s
si eu mai am o gramada de facut....
noi suntem bine,ne-am intors din vacanta(o sapt la mare); a fost o vanacta de vis, m-am simtit minunat,nu mi-s fost rau, nu mi s-au mai umflat picioarele, m-am balacit in piscina, m-am bronzat (sub umbrela) am lenevit,am mancat superrr, ce mai ...am fost o rasfatata
nu-mi venea sa mai plec acasa (si cand ma gandesc ca nu vroiam sa mai plec nicaieri)
mi-am reluat programul de munca, am reinceput si orele de gimnastica,azi am fost si la masaj 
de cum am ajuns acasa: nu puteam respira, m-am umflat iar toata
offff ...acum parca vreau sa fie mai racoare 
la dr ne ducem pe 1 iulie: si la eco morfo si la dr nostru gineco;de-abia astept ,am apropae 1 luna de cand nu am mai vazut-o; si vreau sa vb si de nastere cam cand ne programam...m-au luat senzaiile rau de tot...am tot feluri de ganduri...
trebuie sa ma apuc repede de bagajul de spital
nu mai rezist mult nici la servici, si mai mult din cauza caldurii....
am mancat si eu azi praji cu visine 
o sa pun si pozici pe e-mailul comun; am ramas in urma rau....
m=am uitat la pozicile voastre:sunteti frumusele toate si burticile sunt tare dragute
iar albumul mi-a placut foarte mult 

pupicei 
si somnic usor gravidutelor, mamicutzelor si bebeilor!!!
vally
s32
Adelina
uliiasi spune:
Seara buna, mamici de zmeurici!
Rallu, felicitari pentru noul membru al familiei!!! Sa fie sanatos, papacios si dormicios! Si s-o mai lase si pe mami sa doarma din cand in cand. 
M-ati zapacit de tot cu prajiturile cu visine. Cred ca aproape toate ati facut/mancat zilele astea prajitura cu visine....Eu m-am limitat doar la visine...Doar ideea de a aprinde cuptorul in caldura asta ma opreste...
Eu personal stau si ma bucur si ma emotionez pentru fiecare mamica care apare cu zmeurelul proaspat nascut si desi sunt in sapt 38 parca mi se pare ca sunt asa departe si inca nu realizez ca se poate intampla si la mine absolut in orice clipa...Am vorbit cu bebe si i-am spus ca ar fi tare bine sa mai astepte macar o saptamana...sa vedem daca e bebe de treaba si mai sta putin la mami in burtica...
Mi-a adus sotul de la piata zmeura....si de fiecare data cand pap din zmeura aia ma gandesc la zmeuricile de pe forum....
Azi am sterilizat biberoanele si pompa de san si o suzeta (le-am fiert 5 minute, nu le-am sterilizat la sterilizator). M-am gandit sa nu-mi cumpar inca sterilizator, nu stiu inca daca imi va trebui, poate reusesc sa dau papa la bebe exclusiv de la san (Doamne ajuta), si in cazul asta nu-mi mai ocup bucataria si cu sterilitor, pentru ca efectiv nu mai am unde sa-l pun...
Bagajul este gata, mai trebuie adeverinta de la servici si trimiterea de la dr de familie pt internare.
Dar deocamdata asteptam zmeurici noi! Sa vina toate zmeuricile sanatoase! Va imbratisez cu drag si va doresc o noapte linistita, sa reusiti sa dormiti si sa va odihniti.
HUG!

Iulia
37+ 
lorelay_28 spune:
uf am reusit sa terminam de mutat mobila in camera mare si sa eliberam camera pentru fetita. de maine ma apuc sa aranjez biblioteca si de spatmana viitoare ne apucam de camera bblinei

Abia astept sa terminam si acolo, sa ne vina mobila...
Camilucaci imi place foarte mult numele fetitei tale. Si noi tot Maya ii spunem dar pentru al doilea nume ne mai gandim. Am notat si Raisa
frumos, imi place. Ne-am mai gandit la Karina, Larisa. O sa vedem pana la urma.
Vally frumos concediu ai avut. Vreau si eu la mare

dar de aici din vest imi tb 2 zile sa ajung. asa ca anul acesta o sa ratam.
Mai fetelor m-ati terminat azi cu placinta de visine. Eu nu am apucat nici visine sa mananc iar placinta nu pot sa fac pt ca nu-mi merge cuptorul. Nu aveti o reteta pentru aragaz![]()
Dar mi-a trimis Soacra placinta cu caise. Mmm buna...si eu am o soacra...din punctul de vedere al mancarii si prajiturilor nu am treaba, ma ajuta.
Mergem la pat acum ca azi am muncit mult![]()
![]()
![]()
32+viitoare mami de
Maya Larisa
meleea spune:
m-am apucat sieu de zugravit
au dat baietii prima mana si iese super abia asteptsa termin sa va pun poze sa vedeti .eu sunt rupta de oboseala tastez cu o mana ca nu am putere sa mai ma ridic
. bebelul este f agitat,cred ca nici el nu mai poate acolo inauntru
,o fi cald la el acolo ![]()
Meleea
35
AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
Motana spune:
FELICITARI RALLU!!!!!! Bebe cuminte si mancacios! Te asteptam cu detalii.
36+
Daria Alessia
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"