Mamici de zmeurici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Dilaural eu zic cel mai bine s-o papi asa ca e bunatate curata, de unde ai luat-o ca vreau si euuuuu

de papa eu azi am facut niste dovlecei pane cu mujdei, pulpe de pui la gratar si piure , acum vine sotul cu visine si fac o praji cu visine
mai pe seara coc niste vinete si fac o ciorbita de vacuta cu multe legume si smantanica, cam atat ca nu mai stiu
as manca intruna orice , am mancat acum o ora si iar mi-e foame
mai veniti si voi cu idei de mancarici , mai de vara, usurele

aaa nu mai stiu cine intreba de parcul IOR , si eu stau la 10 minute de parc si daca nu ma mut la casa pana atunci cu siguranta o sa vin sa plimbam zmeuricile

eu bagajul de spital l-am pus intr-o geanta destul de mare dar n-o sa-l iau cu mine, o sa ma schimb in camasa lor in prima zi , imi iau doar papucii si atat, abia a 2 a zi cand ma vor duce in salon o sa-i zic sotului sa vina cu bagajul, oricum dupa operatie o sa stea acolo cu mine deci daca am nevoie de ceva imi aduce el la noi e mai lejer cu intratul in spital
la prima nastere dupa operatie n-am avut nevoie decat de apa si ceai ca nu ma puteam da jos din pat oricum , sper sa fie si de datat asta la fel

inca n-am plecat dupa carucior ca a avut sotul treaba si singurica nu ma mai aventurez , mai ales ca e si Cezar acasa si chiar nu pot sa fug dupa el prin magazine, cred ca iesim mai incolo sa se mai racoreeasca sper sa gasesc ceva sa-mi placa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR12 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Si eu mi-am pus bagajelul intr-un troller micut. Mi se pare asa comod si usor de carat.

Fetelor aveti idee daca se declanseaza nasterea si chem salvarea ii pot astepta in casa sau trebuie sa cobor in fata blocului.
Daca se declanseaza nasterea in timp ce e sotul la servici prefer sa merg cu salvarea la spital si sotul sa vina direct la spital.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova
[MC2008 si pe mine ma mananca pielea, ma scarpin noaptea de mor. dar nu se vede nimic pe ea.

Giova, sper sa nu fie ca la mine. Eu deja sunt speriata de gandul ca mi se va extinde pe tot corpul. Noaptea ma mananca de tremur...e oribil. Si totul a inceput cu cojirea burtii, si eu credeam ca se intinde pielea...apoi mancarimi (dar nu foarte mari) si bubitele alea de care va vorbeam eu la inceput. Acum arata groaznic...si cum am mai zis, sper sa nu se agraveze.
Spirtul asta mentolat este ok, insa are efect de moment, deoarece racoreste, si e super bine. Am mai gasit cateva remedii naturale pe net contra mancarimilor. I le voi prezenta dr.

Ca meniu, azi fac shaorma . Cumpar lipii, pieptut de pui, muraturi, sos remulad etc. si fac cartofi prajiti, si yam, yam . Nu vreau sa mai cumpar de pe strada, cine stie ce sosuri etc baga aia.

Va pup

33 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Pai spuma de zmeura ma gandeam si eu sa fac... dar tot ramane!!!...
Ma mai uit pe net dupa ceva retete.

Fetelor, zmeura se gaseste si in piata am vazut in mai multe locuri!

Eu am luat-o de la tatal unei colege care sta la casa pe la Catelu'... as fi vrut mai multa sa fac dulceata dar omu' nu mai avea destula...

Steadya... da' ce restaurante patronezi? Spune-ne si noua ca sa-ti facem vanzare...

Si eu tot un troller mic am pregatit... dar ce am pus in el stiu sigur ca n-o sa-mi trebuiasca. Da' le-am pus pt orice eventualitate! Sa nu zic ca n-am si eu bagaj... In mod normal trebuia sa-mi iau doar dosarul de analize si kit-ul pt recoltare...

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 33 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

alynakiss Nastere usoara!

multumesc tuturor pt felicitari!
am pus cateva pozici pe contul comun; o sa mai pun si astazi

MC2008 bafta la doctor astazi!sper sa gasesti remediu pentru problema ta, sa nu te chinui asa pana la nastere!
Alinutza spor la munca!
si eu sunt la birou si nu am nici un chef...nu stiu cat am sa mai pot sa mai vin la servici e foarte obositor!caldura asta,bat-o vina!

vally s32 Adelina

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

MC2008, asa a patit si o prietena de-a mea anul trecut la sfarsitul sarcinii....din pacate la fel i-a zis dr ca pana naste nu scapa de acele mancarimi...incearca sa nu te scarpini, stiu ca e greu....si sa-ti dea dr ceva de calmare...

Ayda 37+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659072363/in/photostream/" target="_blank">patut bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, cei de la salvare vin in casa. Se presupune ca cei care chem salvarea au urgenta si nu se pot deplasa la spital. Si eu m-am gandit ca daca sotul nu e in zona ce voi face. Cred ca voi merge la spital cu taxiul.
da, pooh, voi sta cu picioarele sus si crosetez. Deja le-am facut cate o palariuta fetitelor.

Inca ma mai gandesc cu bagajul, poate mai scot ceva de prin el.

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

fetelor,nu mi-a trecut starea de rau nici cu ciocolata,nici cu pastile,am vb cu dc si ma asteapta la spital la 19.

Adina 31s = Razvan Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Salut fetele,
Eu sapt asta am intrat in 9 luni (36 sapt ) dar de 2 sapt am inceput sa am contractii nedureroase momentan . Cred ca e de la calciu ca mi-au dat sa iau Ca+D3 10 zile . Se mai confrunta vreuna din voi cu contractiile in perioada asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

elena cum a zis si Moni as chema un taxi , cine stie cand ajunge salvarea , taxiul vine imediat

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR12 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput