Mamici de zmeurici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dilaural

Adriana, eu am intrebat la chicco despre caruciorul care te intereseaza si singurul disponibil era o culoare mai inchisa decat acesta:
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-wallstreet-1173.html

dar cel mai bine suna la ei si vezi ce au pe stoc... http://www.chicco.ro/magazine/bucuresti-1.html
informatia mea e cam veche... de vreo luna ... asa ca s-ar putea sa nu mai fie de actualitate.

Eu am luat TITI TRITON de la BabyDino... am pus si poze cu el acum cateva pagini... si il poti vedea si pe site! Eu sunt multumita de el cum arata. Sa vedem si cat de functional o fii!!!

Andra_80 eu stau langa IOR mai precis vis-a-vis de Mega Image!

Giova - multumesc de info. Le dau indicatii la amandoua sa caute. Si sor-mea in Franta si nasa in Germania. Si daca nu gasesc are cine sa-mi aduca si din Italia.

Fetelor eu azi fac vinete si cand vine sotul vom face oua cu rosii... Mi-e pofta si sunt asa buneee!
Am 2 galetuse cu zmeura... ce sa fac cu ele ca nu ajunge de gem???

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 33 sapt. Daria Ioana

Dilaural - nici eu nu stau chiar langa ... stau pe langa mall vitan, dar in IOR imi plimb burtica acum si zmeurica cand o veni.
Eu sapt. trecuta am facut praji cu zmeura si ciocolata. Inventie proprie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Elena_Adina ai incercat sa mananci ceva dulce. Si eu am patit de cateva ori asa. O data eram la dr de familie si culmea tensiunea era ca de obicei mica. Si dr mi-a spus atunci sa mananc ceva dulce si sa am tot tmpul ceva dulce in geanta. La mine ciocolata a dat intotdeauna roade. Calciu m-am ferit sa iau nefiind indicat in sarcina. Bea laptic ia un magneziu si papa ciocolata si imediat iti revii.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

buna zmeurici,
am ajuns si noi de la eco morfofetala...suntem bine, sanatosi 1700g, prezentatie craniana (asta inseamna ca s-a intors bebe, nu?), dimensiuni in grafic pentru 30s si 5zile, placenta pe peretele posterior, grupa II, grosime 37mm, grad maturatie I/II (nu mi se pare imbatranita cum spunea dr. gineco), col inchis lungime 37mm
Cat despre pozici, am doar una nu f. clara, caci bebe s-a incapatanat sa-si acopere fata cand cu piciorusele cand cu manutele...aveamn si niste instantanee cu sexul in prim plan dar...am ajuns acasa cu CD-ul crapat- mor de nervi ca nu i-am putut arata lui tati toate schemele

Adya 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

steadya, lasa ca o sa vada miscarile live, in vreo 2 luni.
Adina, poate fi si din cauza tensiunii daca e prea mica. Eu bag o cola cand vad ca nu mi-e ok, si ma revigorez rapid. Si eu si fetitele

Fetelor, am anuntat la serviciu ca de maine nu ma mai duc. Nu mi-e greu sa ma trezesc, dar mie greu pana ma imbrac si cand ma deplasez, pe jos ca la volan inca n-am nicio problema... Asa ca doar la urgente si contracost o voi face
Am picioare de elefant. Daca pana acum imi era umflata doar laba piciorului acum a urcat mai sus aproape tot piciorul.
Dar daca stau acasa numai cu cracii sus voi sta.

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, cu geanta bineinteles ca in cea mai mare mi-au incaput lucrurile. Cand a vazut sotul ma intreaba dar cine ti-o duce pana sus. La noi in spital maternitatea e la et 9 si nu poti urca insotita decat de o asistenta/infirmiera care duce fisa de internare, dar nu cara bagajul. Asa ca de la salonul unde se fac hartogariile de internare si pana la lifturi, si de la lift in salon trebuie sa car bagajul. La asa greutate sigur voi naste pe loc.
Acum ma gandesc ori inlocuiesc geanta cu troller sau impart bagajul in doua genti. Una cu urgente pe care sa o duc eu, si cealalta pt partea a 2-a de stat in spital cu care va veni sotul in vizita si vom face schimb de genti.
Dar nici nu e voie sa intri in spital cand ai chef ci numai in anumite ore din zilele de vizita. parca ai fi la puscarie, mai frate.

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Giova dupa cate am inteles de la fetele care au nascut aici ,asa se face ,iti provoaca nasterea, pe mine m-au programat exact pe 1 iulie ,dpn, la moasa si la doctorita mea,sa vedem ce o sa-mi zica,eu sper sa nasc pana atunci

Dienuta 39+ ALBERT ANDREI
AMR 6 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moniland,eu din cauza asta mi-am impachetat lucrurile in troller....datat trecuta am avut ce caraGiova,n-am fost la pedichiura pt. ca nu m-a putut lua fara programare...ma duc luni,sper sa nu uitDilaural,pai arunca o galetusa de zmeura si aici!Eu7 as face niste spuma de zmeuraPooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moniland,deci de maine leneveala scrie pe tine!!!!E ff. bine,te mai odihnesti,pana cand potiPooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

alynakiss iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara
si pentru celelalte fete sa le vina bebeii la termenul dorit...chiar asa se pregateste vreun Petru sau Pavel ca luni sarbatorim Sf. Apostoli?
andra80, dialural, eu nu stau chiar in zona, dar pentru ca avem un restaurant f. aproape cu siguranta ca o sa-l plimbam pe bebe prin IOR, asa ca facem si un club, poate ne vedem des...
moniland, si eu tot la troller m-am gandit (am unul mai micut), pot artanja frumos toate cele necesare in el, chiar daca par asa vilegiaturista, mai bine decat alte sacose/gentute incomode...

Adya 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna gagici

Rallu felicitari!!! Bebe Robert bine ai venit pe lume!!!

Alynakiss nastere usoara si bebe sanatos, frumos si cuminte!!!!

eu ieri si astazi cu treaba la birou..vorba lui mqqm, mi-am luat de lucru si acum ma dau cu capul de pereti ca nu am nici un chef

am citit in diagonala...revin mai pe seara

pup zmeuricile

Alinutza s34 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput