Mamici de zmeurici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 17
pooh spune:
fetelor,sa stiti ca am avut si eu un feeling cu data de 07.07,eu totusi sper sa vina bb mai repedePooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
pooh spune:
So,azi ce mai gatiti?Eu am in plan o ciorbita cu multe-multe legume,smantana si leustean,dar mai incolo un pic.Am fost la piata,mi-am cumparat o gramada de fructe si paine de casa....am balotat 2 felii mari cu unt,parizar(n-am mancat asa ceva de cateva luni) si rosii![]()
![]()
Acum ma bag la un serial o ora.
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
Giova spune:
am plecat, dar m-am si intors foarte repede. al meu e plecat din birou, la o intalnire si vroiam cardul lui, al meu e cam gol
. asa ca am tras o tura rapida de metro/Selgros...nu am gasit nicio geanta care sa ma incante, mai mult geamantane sunt
.
Dilaural cineva zicea ca e si in Ungaria. ieri vorbeam cu o prietena din Italia, cica e si la ei. Musai sa-i zic cumnata-mi sa-mi cumpere, se intoarce duminica din Italia.
Dienutza daca depasesti termenul ce se intampla? provoaca nasterea?
Alex@sara plimbarica placuta, esti cu amandoi copiii? mai poti?
MC2008 si pe mine ma mananca pielea, ma scarpin noaptea de mor. dar nu se vede nimic pe ea.
Pooh eu mai am de ieri snitele cu cartofi natur. poate bag si eu o ciorbitza cu multe legume, sa vedem.....
ai fost la pedi? si eu vreau sa merg, dar mai astept pana pe inceputul lunii. pe mine cam o ora ma tine, nu mai mult.
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze
elena_adina spune:
fetelor,am o mare problema,iar dc mea rae tel inchis,ajutati-ma voi va rog.de vreo 2ore ma simt fff rau,ametesc,tremur,nu am aer,cate odata simt ca lesim + ca am o durere de burta dar nu foarte mare;ce as putea lua,a mai avut cineva asemenea stari?

Adina
31s =
Razvan Ioan
andra_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena_adina fetelor,am o mare problema,iar dc mea rae tel inchis,ajutati-ma voi va rog.de vreo 2ore ma simt fff rau,ametesc,tremur,nu am aer,cate odata simt ca lesim + ca am o durere de burta dar nu foarte mare;ce as putea lua,a mai avut cineva asemenea stari? ![]() ![]() ![]() Adina 31s = Razvan Ioan |
Adina - eu am avut asemenea stari, din cauza scaderii de tensiune.
Am baut multa apa si calciu cu magneziu, m-am intins in pat si acolo am stat pana mi-am revenit. La mine a fost aproape de lesin.
Grishca spune:
MC2oo8 uite http://www.netdoctor.co.uk/womenshealth/facts/skinrash_pregnancy.htm ce am gasit pe vremea cand eu, in primul trimestru, am avut o urticarie f neplacuta. Cred ca ar fi bine pentru un tratament eficient si adecvat sa consulti un dermatolog. Mie pe vremea aceea un dermatolog mi-a spus sa nu ma dau in zonele pruriginoase cu alcool mentolat pentru ca acesta irita si deshidrateaza pielea, care in cazulnostru oricum este intinsa si agresata. In cazul meu a functionat o solutie ce se numeste Calamina si la dus numai sapun moale pentru bebelusi.
mult succes
34+
Tudor
lorelay_28 spune:
elena Adina nu am avut asemenea simtome, nu stiu ce sa-ti spun sa iei, dar eu zic sa mergi la urgente daca nu te simti bine si daca dr ta nu raspunde.
Multa sanatate!
32+viitoare mami de
Maya Larisa
dilaural spune:
Adriana, eu am intrebat la chicco despre caruciorul care te intereseaza si singurul disponibil era o culoare mai inchisa decat acesta:
http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-sport-ct-0-2-cu-scaunel-auto-cosulet-wallstreet-1173.html
dar cel mai bine suna la ei si vezi ce au pe stoc... http://www.chicco.ro/magazine/bucuresti-1.html
informatia mea e cam veche... de vreo luna ... asa ca s-ar putea sa nu mai fie de actualitate.
Eu am luat TITI TRITON de la BabyDino... am pus si poze cu el acum cateva pagini... si il poti vedea si pe site! Eu sunt multumita de el cum arata. Sa vedem si cat de functional o fii!!!![]()
Andra_80 eu stau langa IOR mai precis vis-a-vis de Mega Image!
Giova - multumesc de info. Le dau indicatii la amandoua sa caute. Si sor-mea in Franta si nasa in Germania. Si daca nu gasesc are cine sa-mi aduca si din Italia.
Fetelor eu azi fac vinete si cand vine sotul vom face oua cu rosii... Mi-e pofta si sunt asa buneee!
Am 2 galetuse cu zmeura... ce sa fac cu ele ca nu ajunge de gem???
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
33 sapt.
Daria Ioana