Mamici de zmeurici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor... stiti cumva in ce tari se gaseste INFACOL?
Eu initial intelesesem ca doar in Anglia dar vad ca vorbiti si de Ungaria si de alte parti...
Si peste are aceeasi denumire?
Ca sor-mea e in Franta acum si nasi-mea pleaca in Germania... le-as pune pe ele sa-mi caute!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 33 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am auzit ca doar in Anglia este Infacol.
Nusy l-a luat de la un tip din Galati si e f. multumita. Il gasiti pe google.

35+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Citat:
...

Dilaural - multumesc pentru poze! Imi place TITI si mie, cred ca il comand. Am vazut ca sezutul sport e detasabil. Are mai multe trepre de inclinare? Se poate monta si cu fata si cu spatele la directia de mers? Scuza stresul Multumesc tare mult!

Missy, chiar e frumos caruciorul... Abia astept sa vina si scoica pt masina!
Da, toate sunt detasabile. In sensul ca exista acel cadru metalic si pe el poti atasa dupa cum ai nevoie: landoul, scoica sau caruciorul sport.
Sincer, eu nu am montat decat landoul si l-am lasat asa... Dar ma uit pe carticica si vad ca la caruciorul sport scrie "changing seat direction" asa ca eu cred ca este ok. Maner ajustabil pe inaltime, rotile din fata reglabile...
Daca mai ai intrebari... oricand!
Pupici!!!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 33 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

ALINAKYSS iti doresc o nastere usoara
Cornelia noi suntem la fel,am avut o noapte agitata nu mai pot dormi aproape deloc,abia ma mai pot sa ma intorc de pe o parte pe alta,dar nu am ce sa fac,astept,ca mai sunt 6 zile pana la dpn.

Dienuta 39+ ALBERT ANDREI
AMR 6 ZILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Dienutza vad ca tu nu te mai incadrezi la tiparul de zmeurici coapte la 37 de saptamani asa cum ne-am obisnuit.
Scoatem si pentru tine ca sa vina bebe mai repede.

Mamilivia cum te mai simti? bebica ce mai zice? vine, vine?

32+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

haideeeeeeeeee zmeurica de mami alina.Travaliu cat mai usor si nastere ca un fulg mami.sa aveti parte de un feior sanatos si cumintel si papacios
Noi suntem tare obosite,nu stiu ce Doamne iarta-ma ma apuca ca abia ma invart prin casa de 2-3 ori si gafai deja.Ne pregatim sa mergem pana la tati la birou si de acolo o tulim in parcul de la Primaria sect 2 de la OBor.daca e cineva prin zona si vrea sa ne vedem,pana la ora 15 mai intru de la birou si vb.Pupici la burtici si mamici

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

34sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Fetelor,

dupa un research lung pe care l-am facut pe net, am aflat ce esteposibil sa am : PUPPP sau PEP, adica "Eruptie Polimorfa de Sarcina". De aia ma mananca de mor in timpul noptii, si este o mancarime pe care nu v-o doresc.... Momentan ma dau cu alcool-ul mentolat, si dupamasa dau buzan peste dr.

Din ce am citit pe net, nu o sa ma lase pana nu nasc. Cica dispare la 1-2 saptamani dupa aceea. Este oribil. Sper ca diseara la dr sa imi dea vesti mai bune (ca o sa vada). Insa, din pzoele pe care le-am vazut, si din ce am citit, am aceleasi semnalamente, asa ca...

Cica nu mi-ar face rau nici mie, nici lui bebe, numai ca mancarimea te baga la nebuni , ceea ce se intampla deja. Si imi este tare frica sa nu se extinda, ca am vazut multe cazuri de acset gen, in care erau pline si pe maini si pe picioare.

S-a mai confruntat vreuna cu asa ceva? Sau ati auzit de asa ceva?

Va pup

33 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

dilauralmersi de info despre carucior, acum daca nu gasesc rosu asta e, luam si alta culoare doar sa-mi placa si sa fie usor de manevrat
tu de care ai luat ?

Dienutza bag majoretele si pt tine poate vine bebe si scapi

Cornelia sper sa stea bebelusa mea in burica pana sambata sa apuc sa ma epilez si sa-mi fac manichiura si pedichiura , de duminica incolo chiar o rog sa vina oricum ma pun pe treaba , intelegeti voi

MC2008 imi pare tare rau ca te mananca asa rau pielea , stiu cum e, eu la inceputul sarcinii am avut niste bubite pe spate si-mi venea sa raschetez pielea de pe spate si multa sanatate , sper sa-ti treaca mai repede

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR12 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Alynakiss,nastere usoara si bb sanatos!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna fetelor,
Felicitari mamicilor care au dat deja nastere la zmeurici si multa bafta celor care urmeaza.
Noi suntem bine, saptamana trecuta am facut morfofetala si aveam 2099 g si totul in regula.
In schimb de aseara am probleme cu genunchiul. M-am aplecat pe vine si a trosnit .... acum e un adevarat chin sa ma dau jos din pat.
M-ati innebunit cu prajitura cu visine si nu am mai rezistat si mi-am facut si eu acum. Deja am papat o portie zdravana fierbinte, caci nu am mai rezistat sa se si raceasca.
De saptamana trecuta am intrat si noi in concediu asa ca relax total
Ce vroiam sa va intreb ... stati careva in zona IOR-ului ca poate ne vedem acolo cu carucioarele.
O sa pun si eu niste poze pe mail-ul comun cu burtoiul din dotare.
V-am
Andra_80 +33 cu Daria Antonia

Mergi la inceput