Mamici de zmeurici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 15
mamidevladut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motana mamidevladut efain tare patutul, stilul asta e preferatul meu, si cu sertarele alea jos, foarte la indemana. Sa va fie de folos! 36+ Daria Alessia"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld "Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!" |
Motana multumim mult
, intr-adevar e f folositor avand in vedere ca poate fi si leganut, dar ii pot pune si rotite sa il deplasez mai usor.Ayda , nu iti face probleme de greutate, oricum pt 37s eu zic ca e bine 2600g, va mai lua pana la 39-40, si oricum creste ea apoi la mami in brate. Referitor la agitatie poate ai baut tu cafea mai tare dimineata sau erai mai agitata cand ai intrat la echo....
Fete sa stiti ca eu mai astept parola, care se indura si de mine sa mi-o trimita pe PM......multumesc.
Pupici
Mami
33+ si
Vladut cel Dragut (04.02.2001)
Moniland spune:
alynakiss, iti tin pumnii sa mearga totul repede si usor, iar bebe Rares safie perfect!!! 
Motana, termenul meu de 07.07este pentru gemeni caci atunic voi implini 37 sapt. Ce-i drept nici nu as duce sarcina prea mult ca nu au loc sa creasca si numai se chinuie, apar asimetrii sau alte chestii de cat de inghesuiti stau. Ma gandesc ca daca fetele nasc un singur copil la 37 sapt sigur fetitele mele vor fi ok daca ar veni pe lume atunci. Oricum dar sa fie dupa 2 iulie. ![]()
35+
Laura Ioana
Irina Maria
ayda_m spune:
Mamidevladut ti-am trimis parola pe PM
Eu nu beau cafea, nu am baut niciodata cafea....agitata nu prea am fost....poate speriata un pic ca ma va opri sa nasc![]()
Poate a fost ceva de moment...oricum era f agitata cea mica...facea tumbe....ridicase si funduletul de era gata sa iasa prin burta![]()
Ayda
37+

lorelay_28 spune:
Mamidevladut nici eu nu am gatit niciodata carne in timpul sarcinii. Nu mi-a trebuit, si desi nu sunt vegetariana nu mai am pofta deloc de carne. Am mai mancat daca mi-a trimis soacra dar foarte putin.
32+viitoare mami de
Maya Larisa
mamidevladut spune:
| citat din mesajul lui noce Mamidevladut, stai linistita cu fierul, il iei din multe alimente nu numai din carne. Eu sunt vegetariana, n-am pus bucatica de carne in gura toata sarcina (cu exceptia pestelui), iar acum tin al treilea post pe aceasta sarcina, deci si fara lactate si oua. Am facut analizele si am fierul in grafic. Acesta este unul din argumentele pro al vegetarienilor, gravidele isi pierd pofta de carne, pentru ca bebeii nu au nevoie de ea. Omul initial fost facut, conform Bibliei, sa manance fructele si semintele pamantului, nu sa ucida, pentru a se hrani. Nu vreau sa supar pe nimeni, e un argument pe care il mentionez si atat. Cunosc destule femei vegetariene care si-au dus sarcinile cu bine la termen si au nascut copii sanatosi, copii care sunt si ei vegetarieni si le merge foarte bine. Inca o data, no offence! ![]() 36+ FilipLuna a 9a ![]() Minunea Sfantului Nectarie http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png |
Noce
multumesc mult de raspuns, parca m-am mai linistit un pic. Ideea e ca la Vladut tot la fel,am mancat f putina carne, iar Vladut chiar a fost anemic, dar era anemie de prematuritate nu stiu daca are leg cu consumul de carne. Dar daca tu zici ca nu mananci si e ok fierul la tine nu ma mai stresez...La analizele de acum 2 sapt aveam fierul sub limita, dar dr mi-a spus ca e normal sa fie scazut ca acum e crescut la bebe.
Mami
33+ si
Vladut cel Dragut (04.02.2001)
Cornelia spune:
Alynakiss, nastere usoara!!! Asteptam vesti!
Dar ce va mai grabiti
, chiar vad ca e regula cu 37 de sapt. Cred ca si caldurile astea au o contributie. Eu implinesc maine 38, asa ca nu ma mai incadrez in "regula" zmeuricilor.
Hera, multa sanatate lui Roan! Sa ii treaca icterul si colicii!
Adriana, eu nu stiu de ce, dar nu cred ca asteapta bebelina ta pana pe 7, mai ales ca e asa marisoara.
Dienutza, cum mai esti
?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
dianka_md spune:
Salutari tutoror zmeuricilor si in special copilasilor zmeurei care au aparut deja in lumea noastra, sa fie sanatosi si voiosi!
Chiar daca nu am fost foarte activa pe forum, v-am citit mereu, chiar m-am straduit sa nu pierd nici un capitol
.
Noi suntem bine...asteptam marea minune...Am fost cam ocupati in ultimele luni caci ne-am mutat in SUA, si abia de vreo 2 saptamani pot sa spun ca am terminat cu aranjatul..asa ca suntem gata si de nastere.
.
Va rog mult sa imi trimiteti si mie adresa si parola la mailul comun, sa va vad si eu burticile si sa pun poze si cu noi! Multumesc anticipat 
Diana
38+
Andreea
Moniland spune:
sunt curioasa cate zmeurici vin pe lume in 07.07.
Missy, chiar daca fetele vor sa stea pana la 40 sapt nu o sa le las. Le scot la 37-38. Mi-e frica sa nu li se intample ceva fiind doua inghesuite. Oricum dr. mi-a scum ca asta ar fi optimum sa se nasca la 37-38 sapt.
ayda, si eu sunt convinsa ca dr. te-ar fi oprit de erau probleme. Parerea mea e ca mai bine sa fie mai micut copilul si sa stea in burtica cat mai mult timp pt ca atunci se dezvolta complet. La urma urmei nu greutatea e cea care conteaza, dezvoltarea e mult mai importanta. Vei avea o fetita finutaaaaa.
35+
Laura Ioana
Irina Maria
dilaural spune:
| azi ma duc sa-mi caut carucior, cred ca o sa iau de la chicco cel cu scoica , CT02 mi se pare dragut si au si pe rosu , as fi vrut ceva mai usor dar nu gasesc , de 2 zile tot bat internetul in lung si-n lat si nu-mi place nimic mai trebuie sa caut si niste cercelusi pt bubulina ceva zmeurici azi??? bag niste majorete poate poate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005) si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana![]() AMR12 zile![]() ![]() "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
Adriana,
nu vreau sa te dezamagesc dar si eu initial am vrut tot carucior CHICCO CT02 si am sunat la ei la reprezentanta (in Floreasca unde au magazinul mare) si mi-au spus ca pe rosu nu se mai fabrica. Nu au decat griul acela inchis.
Pe urma am inceput sa caut pe site-urile de comenzi si peste tot mi se raspundea ca nu il au pe stoc chiar daca el figura pe site.
Poate tu ai noroc si-l gasesti undeva unde a ramas... sau poate o fi inceput producatorul sa-l scoata iar si pe rosu!
Bafta! E un carucior f. frumos!
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
33 sapt.
Daria Ioana
Giova spune:
Cornelia nu zi hop pana nu sari groapa
.
Noce si eu am DPN-ul pe 20, dupa greutatea bebeului. eu l-as fi vrut leut, dar nu va fii.
mamidevladut frumos este patutul lui bb. sa-l foloseasca sanatos.
plec si eu pe la banca sa scot si schimb niste lei, si o tura prin mall sa vad daca sunt ceva reduceri. daca nu...via libera la comandat hainute din Franta
.
, pe mai tarziu.
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Filip