Mamici de zmeurici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynakiss

neata fetele mele
sunteti primele pe care le anunt , pt ca inafara de cei din casa nu am mai spus inca la nimeniu , nici nu stiu pe cine sa anunt prima data
VINE BEBE RARES
sunt asa fericita
azi dimineata pe la 9.30 mi-s-a rupt apa , am facut un dus , si am mai strans prin camera , nu ma grabesc spre spital deocamdata , nu am nici dureri, ma duc sa mananc ceva si sa vedem ce se mai intampla
popici
Alina37+ nerabdatoare mamica de Rares

Hai un pic de galerie pentru Alinakyss! Sa fiti sanatosi si sa va intoarceti cu bine acs!!!
vad ca nu vrea nici bebe Rares sa strice traditia, deci tot la 37 s

Viitoare Mami superr fericita! 35 Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

daca e luna plina sigur vor fii multe nasteri in ziua aia.
Sa va mai zic ca si al meu a zis de 2 ori, la intervale mari de timp ca bb se naste in 7.07???
A 2-a oara nic nu a mai tinut minte ce data a zis la inceput. cand i-am zis ca de 2 ori a zis 7....cica atunci mergem la maternitate.
Dr. meu vine in 6, asa ca poate veni si bebu atunci.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna dimineata!
HAI ALYNAKISS
Inca un zmeurel apare azi. Ce frumos ca in fiecare zi sa facem cunostinta cu zmeurici

32+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Mamilivia, intr-adevar cred si simt ceea ce am scris acolo si TREBUIE sa crezi si tu!
fetelor eu am avut o noapte cumplita. Ieri am avut diaree, am luat furazolidon, mi-a trecut dar, surpriza azi noapte a revenit! asa ca de la 1 la 4 masi mult pe la baie am stat cu mari dureri de burta, simteam pe tot colonul, si de spate, deja imi era frica ptr bebe, voiam sa merg la spital nu cumva sa se intample ceva ca se intarea si burtik rau de tot. Am mai luat eu in cursul notpii furazolidon 2 si nospa 2 si pana la urma a trecut, m-am trezit pe la 9.30, aparent nu mai am nik, dar a mai trecut de 2 ori ieri asa ca nu se stie..... Of Doamne sper sa nu, numai in spital nu vreau sa stau. Si la nastere, as vrea cele 3 zile si atat, nu mai mult. Asta bineinteles sa fie bebelina sanatoasa.
Hera multumim de informatii, am retinut ce era mai important, acum macar stiu exact ce inseamna si ce poate face sau nu..
Va pooop fetelor si mai bag un pic agitatele , poate se mai hotarasc zmeuricile sa apara.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

ALYNAKISS BAFTA MAXIMA SI NASTERE USOARA!!!!!!!!!

FELICITARI RALLU!!BUN VENIT PE LUME BEBE ROBERT !!!

Dilaural - multumesc pentru poze! Imi place TITI si mie, cred ca il comand. Am vazut ca sezutul sport e detasabil. Are mai multe trepre de inclinare? Se poate monta si cu fata si cu spatele la directia de mers? Scuza stresul Multumesc tare mult!

Gata! Plec sa-mi iau visine si ma apuc de copt Am rezistat pana acum...dar nu mai pot

Clara - ce misto e ideea cu baby shower! Si nasa mea mi-a propus sa organizam baby shower, dar nu cred ca mai am cand..we asta fac si eu un party de ziua mea (chiar daca a fost in 5 iunie, doar acum s-a adunat gasca pe acasa)..sper sa tina vremea cu mine si sa fie cald. Foarte frumoase lucrusoarele, Clara, sa le folositi sanatosi!

Lucialu - sper ca esti bine

Moniland - ce fac printesele? Cumintele? Felicitari pentru noua saptamana..parca te vad la 40 de saptamani ca alergi dupa dr sa te opereze!!

Vally - ma bucur ca te-ai distrat in vacanta! Pozici, ceva?

Va pup fetele, ma duc sa cumpar visine!

saptamana 31 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Alynakiss, impingeri sanatoase si fericite! Sa vina bb Rares sanatos! Nastere suuuuuper usoara sa ai! Asteptam vesti!

Ce-mi place odiseea noastra! Saptamana viitoare suntem si noi in 37! Doamne ajuta sa vina bb cat mai repede!
Luna plina cred ca e in jur de 7 iulie, daca nu ne nastem pana atunci, toate sperantele in ea!

Noi ne dorim tare mult ca bb sa fie racutut, iar dpn e pe 20 iulie, nu avem voie sa depasim decat cu 2 zile.

36+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

fetele, eu deja nerabdatoare am trecut-o pe alina in lista cu zmeurici coapte, dar mai trebuie completat cand o sa ne dea mai multe vesti. Ea era la nr 32, asta inseamna ca 20 si ceva de zmeurici care erau inainte au stricat traditia de 37 s!!!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!!
Nastere usoara Alynakiss, sa vina bebe sanatos pe lume

Am venit si eu acum de la dr, se pare ca bebelusa mea nu e f grabita sa vina pe lume....ideea e ca tot micuta cu o sapt apare...asta e, avem aprox 2600 grame....m-a speriat ca era f agitata si avea 180 batai/minut...dr s-a mirat si el ca era f agitata, n-a zis ca ar fi rau dar nici eu nu am intrebat....oare e de rau??? Acum stau si ma intreb....sper sa fie bine, ma gandesc ca dc era ceva ma oprea la spital....acum s-a linistit, cred ca doarme
Va pup

Ayda 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulie.aug09

fetele, eu deja nerabdatoare am trecut-o pe alina in lista cu zmeurici coapte, dar mai trebuie completat cand o sa ne dea mai multe vesti. Ea era la nr 32, asta inseamna ca 20 si ceva de zmeurici care erau inainte au stricat traditia de 37 s!!!???

Nerabdatoarea eram eu de fapt, uitasem sa ma deloghez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Mamidevladut, stai linistita cu fierul, il iei din multe alimente nu numai din carne. Eu sunt vegetariana, n-am pus bucatica de carne in gura toata sarcina (cu exceptia pestelui), iar acum tin al treilea post pe aceasta sarcina, deci si fara lactate si oua. Am facut analizele si am fierul in grafic.
Acesta este unul din argumentele pro al vegetarienilor, gravidele isi pierd pofta de carne, pentru ca bebeii nu au nevoie de ea. Omul initial fost facut, conform Bibliei, sa manance fructele si semintele pamantului, nu sa ucida, pentru a se hrani. Nu vreau sa supar pe nimeni, e un argument pe care il mentionez si atat. Cunosc destule femei vegetariene care si-au dus sarcinile cu bine la termen si au nascut copii sanatosi, copii care sunt si ei vegetarieni si le merge foarte bine.

Inca o data, no offence!

Citat:
citat din mesajul lui mamidevladut
Nu stiu cum e la voi, dar eu nu ma mai inteleg deloc cu carnea in perioada asta (nu ca inainte mi-ar fi placut prea mult)si ma intreb din ce isi mai ia bebe fierul. Voi ce alimente bogate in fier mai consumati in afara de carne?

Mami 33+ si Vladut cel Dragut (02.04.2001)

36+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput