Mamici de zmeurici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynakiss

neata fetele mele
sunteti primele pe care le anunt , pt ca inafara de cei din casa nu am mai spus inca la nimeniu , nici nu stiu pe cine sa anunt prima data
VINE BEBE RARES
sunt asa fericita
azi dimineata pe la 9.30 mi-s-a rupt apa , am facut un dus , si am mai strans prin camera , nu ma grabesc spre spital deocamdata , nu am nici dureri, ma duc sa mananc ceva si sa vedem ce se mai intampla
popici

Alina37+ nerabdatoare mamica de Rares

alinutza,eu sic sa figi tot acum laspital ca exista riscul de infectii,deci FUGIIIIIIIIIIIII.......

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Adriana si pe mine curg apele, chiar daca uneori sotul zice ca nu e asa de cald in casa...mie mi se pare ingrozitor.
Cornelia stai cat mai departe de birou. si eu am picioarele umflate, dar nu mai cumpar nimic acum...am cateva perechi care imi sunt bune, vreau sa cumpar, dupa ce nasc, marimea mea...nu cu 2 numere mai mari.
Ylla ce carucior ai luat? nu ne pui poze?
mamilivia stai linistita, caci spitalele din orasele mici de cele mai multe ori sunt mai moderne decat din cele mari. am vazut ca in Alba sunt mai multe facute in spital decat aici. tu nasteai la Odobescu? acolo e drept, conditii mai bune decat la Bega. dar in situatia ta e mai bine ca esti in Deva, cu ai tai alaturi.
Vally ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa si relaxANTA.
meleea gata cu zugravitul. sper ca tu ai dat doar indicatii, nu ai pus mana pe trafalet.
Pooh mi-ai facut ieri pofta cu painea in ou. Jucariile le-a strans sotul aseara, nu puteam circula prin casa.
Patricia ma bucur ca a iesit praji cum trebuie.
Fetele oare cu ce minuni ne mai delectam papilele gustative pana nastem vad ca suntem o gasca de pofticioase.
Danielle cam asa sunt si la noi intalnirile. totul se reduce la copii, totul se invarte in jurul lor.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai Alina!
nastere usoara si un bb sanaots!
Rares puiule, baga mare, nu o lasa poe mami sa se chinuie!

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Alina nastere usoara. Fugi la spital nu mai sta. Te asteptam cu vesti bune.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

neata fete,
Am venit si noi la cafea cu lapte (mai mult lapte decat cafea)dupa ce i-am dat micul dejun lui Vladut.
Aseara am primit patutul si m-am mai linistit , eram stresata ca nu mai ajunge. Deocamdata e in cutie, il desface tati in we, dar pana atunci vi-l arat asa:

http://www.roba-kinderwelt.de/index.php?parent=&product=964&no-cache=1&id=298

Mai trebuie sa merg in Ikea sa mai cumparam 2 lenjerii ca deocamdata avem doar una care a venit cu patutul.
Ieri am stat cam mult in bucatarie si aseara eram chiar obosita sa mai merg pana acolo. Am gatit ghiveci de legume, salata de vinete si prajitura "desteapta". Mi-au iesit taaare bune, mai ales ca ghiveciul l-am facut la cuptor in oala de pamant. Nu stiu cum e la voi, dar eu nu ma mai inteleg deloc cu carnea in perioada asta (nu ca inainte mi-ar fi placut prea mult)si ma intreb din ce isi mai ia bebe fierul. Voi ce alimente bogate in fier mai consumati in afara de carne?
Va rog din nou sa imi trimiteti si mie parola la userul comun, pleeeeaase.
Pupici

Mami 33+ si Vladut cel Dragut (02.04.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynakiss

neata fetele mele
sunteti primele pe care le anunt , pt ca inafara de cei din casa nu am mai spus inca la nimeniu , nici nu stiu pe cine sa anunt prima data
VINE BEBE RARES
sunt asa fericita
azi dimineata pe la 9.30 mi-s-a rupt apa , am facut un dus , si am mai strans prin camera , nu ma grabesc spre spital deocamdata , nu am nici dureri, ma duc sa mananc ceva si sa vedem ce se mai intampla
popici

Alina37+ nerabdatoare mamica de Rares

Wow, alt bb la 37 de saptamani!!!!
Sa fie o zi buna, un travaliu suportabil si finishul perfect!

Cri mami de Ale ( 2003) & +30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Alyna

tinem pumnii, Doamne ajuta sa fie totul perfect!!!!!!!!

Hai bebe Rares!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hai alynakiss, nastere usoara si bebe sanatos

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR12 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

alynakiss
Fara dusuri si alte chestii dupa ce se rupe apa, anunta pe toata lumea si mai repede sa iasa bb! nastere usoara, sa ne dai de stire!

Noi am fost azi la echo, bb e bine, isi ascundea fatza cu mainile, e timida (ca sotul) ma mai duc peste 2 sapt sa masoare colul si etc, cica isi da seama imediat apoi cam cat mai e de asteptat si daca.

Moni si Adriana, voi chiar aveti termenu pe 7 vad ca, e luna noua, cica e bataie la nasteri atunci, hehe! nush de ce dar poate se potriveste, sa vedem.

Chiar asa, cu tartele astea cu visine si e preferata mea!!! Vreau!!!!

Va

36+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

mamidevladut efain tare patutul, stilul asta e preferatul meu, si cu sertarele alea jos, foarte la indemana. Sa va fie de folos!

36+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput