Mamici de zmeurici de iulie-august (62)
Raspunsuri - Pagina 12
pooh spune:
Phiiiiiiiiiiii,ce ma enerveaza si pe mine reclama de la Quelle

Giova,sa-ti fie de bine painea-n ou....deci azi la smotru sau ai strans ieri casa?
Adriana,eu am un carucior de la TCM ramas de la Timea...in stare impecabila...problema e ca nu pot sa-l bag in lift singura
Asa ca am luat inca unul no-name,pe care-l pot manevra si singura,si vom vedea cu care ne vom descurca mai bine.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hera01 neata Cine ma poate ajuta cu numele la medicamentul ptr colici?Am incercat sa iau ultimele capitole la purici ptr stiu ca scris ceva dar nu am reusit sa gasesc nimic. |
INFACOL sau COLIEF
s36
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
adrianafedorca spune:
hera stiu ca fetele vorbeau de infacol, sabsimplex, mai sunt si ceaiuri
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
38+
Anastasia Ioana
AMR12 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Hera,parca despre INFACOL s-a vorbit mai demult.....sunt si alte medicamente pt. colici,depinde si ce-i prieste copilasului....Si fetelor din tara,apropos de INFACOL,de unde l-ati procurat?Mie mi-a promis cineva ca-mi aduce din ungaria si m-a lasat cu buza umflata....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
andreea_1979 spune:
buna dimineata si de la noi! Am mancta si eu prajitura su visine, sper buna
. Am fost si noi din nou ieri la doctorita , tensiunea s-a normalizat , la bebe ii bate bine inimioara , off tare as vrea sa iasa pe la 37 saptamani , ca medicamentele de tensioune imi dau o somnolenta si o stare de blegeala de nu mai suport !
s 35+
PatriciaArdeleanu spune:
neatza la cafea!
Hera, ifancol (sau infacol) este medicamentul pt colici despre care s-a tot vorbit pe aici. si sab simplex este bun.
Adriana, succes la cumparaturi!
Giova, si eu am facut aseara prajitura, si am mai schimbat putin, in sensul ca am batut albusurile separat si le-am incorporat pe urma jumate in compozitie si restul am pus-o pe deasupra si s-a facut ca o glazura. a iesit f bine.
Patricia
s33 si Rebecca
05.02.2005
MC2008 spune:
Neatza tuturor!
Va pup de la cafea
.
Aseara m-am cam trezit din cauza mancarimii de pe burta 

...imi venea sa imi smulg pielea. Asa ca dis-de-dimineata mi-am sunat dr si a zis sa ma dau cu alcool mentolat. Nu va spun ca am fost la 3 farmacii din piata Victoriei si nu aveau tifon steril
. Deci, nu imi venea sa cred. Pana la urma am luat de la un HelpNet. Acum o sa ma dau, sper sa aiba efect. Iritatia asta m-a omorat. O sa va spun daca da rez alcool-ul medicinal. Oricum, dr mi-a zis ca daca nu, sa il sun si maine si sa vedem.
Mai nou dorm in chiloti si in maieu, si parca e mai bine. Vreau sa imi iau si o bustiera, pentru cand o sa raman acasa, si vreau sa ma odihnesc mai mult, si sa stau in pat mai mult, si sa nu ma coc in timpul zilei.
33 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 7 saptamani 
CRIXIA spune:
Buna ziua mamici de zmeurici la purtator sau nu! ![]()
Eu am o stare de nedescris...va citesc si ma apuca gandurile organizatorice, vad ca vin zmeuricile cam la 37 de sapt. Asta inseamna ca se reduce timpul meu. Noaptea devina mai grea, si imi trebuie forta sa trec peste luna iulie.
Noi suntem toti raci, deci ne sarbatorim...sincer n-am chef de musafiri. La asta se adauga si musafirii de sezon, vin anual la mare...iar n-am chef, dar va spun si eu voua, ca nu ma inteleg cei negravizi din casa mea ![]()
Sapt viitoare astept mobila in camera fetelor apoi dau startul la spalat hainute de bb si asezat in sifonier.
La noapte ma mut la parter in speranta ca voi respira mai usor. Va trebui s-o iau si pe Alexia cu mine, ca ma cauta noaptea!
Pupam burtici si bebici!
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+30 sapt 
alynakiss spune:
neata fetele mele
sunteti primele pe care le anunt , pt ca inafara de cei din casa nu am mai spus inca la nimeniu , nici nu stiu pe cine sa anunt prima data
VINE BEBE RARES
sunt asa fericita
azi dimineata pe la 9.30 mi-s-a rupt apa , am facut un dus , si am mai strans prin camera , nu ma grabesc spre spital deocamdata , nu am nici dureri, ma duc sa mananc ceva si sa vedem ce se mai intampla ![]()
popici
Alina
37+ nerabdatoare mamica de
Rares
danielle02 spune:
`neata si de la noi
multam de cafelutza 
m-ati inebunit cu prajitura cu visine,acu de unde fac eu rost de visine??

ptr fetele care nu mai au rabdare si ptr zmeurici,sa nu ii mai lase pe mami si tati sa astepte atat
la capitoul sotz,da,ma pot lauda,s-a schimbat mult in ultimul timp,nu era asa,cred ca e din cauza trancanelii mele 
![]()
nici la Ebonee nu s-a atins de mine,ii era rusine de bebe![]()
cand o vedea cum misca in burtica nu ii mai venea a nimica![]()
adriana,misto caruciorul
sa aveti o zi minunata 
pe la 9 jumate` am intalnire cu mamicile,sper sa nu incepem iar a trancani numai de copiii,greturi,soti etc ca plec![]()
e culmea,parca alte subiecte nu se pot discuta,am inceput eu intr-o zi sa palavragesc despre niste creme de fata si se uitau saracele la mine ca la avioane,parca vb din basme,sunt unele mame care pur si simplu au uitat de ele,compara pretul unui bax de pampers cu o crema sau altceva
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN)