Mamici de zmeurici de iulie-august (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ivanoiuadela9

Salut fetele,
Eu sapt asta am intrat in 9 luni (36 sapt ) dar de 2 sapt am inceput sa am contractii nedureroase momentan . Cred ca e de la calciu ca mi-au dat sa iau Ca+D3 10 zile . Se mai confrunta vreuna din voi cu contractiile in perioada asta ?

Adela, mie mi-a dat dr de familie ca+d3 dar am citit prospectul si nu sunt chiar indicate in sarcina...o gramada de reactii adverse la fat, deci faci cum crezi. Eu am sunat dr meu si mi-a spus ca atata timp cat analizele imi sunt bune sa nu le iau. Si mi-a mai spus ca, Ca provoaca contractii.....

Viitoare Mami superr fericita! 35 Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

Ceao gagici, vad ca mai apare o zmeurica azi, doamne ajuta sa fie bine!!!
Alynakiss iti doresc cat mai putina durere, sa nasti usor si sa revii cu vesti bune. Bebe mic ajut-o pe mami sa te aduca pe lume usor
Giova, da la Odobescu as fi nascut daca eram la Tm, iar doctor era Simion de la clinica Grigoras. Dar avand in vedere ca o sa nasc, sper, natural, nu prea o sa am nevoie de medic, ci mai mult de moasa, iar daca soramea e acolo langa mine, o sa trecem cu bine peste asta.
Lorelay_28 inca sunt acasa, vad ca a mea grasunica nu se grabeste, cred ca o sa strice fenomenul 37 de saptamani... Si eu care o astept cu nerabdare, ma rog sa ma ia durerile ca sa pot sa nasc si sa o vad
pupici

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!

alynakiss bafta multa si cat mai putina durere!

elenada ar trebui sa chemi salvarea. oricum daca suni la 112 ei sorteaza apelurile si gravidele si copiii sunt pe planul I, mai ales daca spui ca esti si cu gemeni. pentru asa ceva vine smurdul, asa ca esti mai in siguranta decat cu taxiul.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Felicitari proaspetelor mamicutze : Nusy, Bia, Anne-Mary, Hera, Daniela, Alfa-Anca, Anielas, Rallu!!
Bun venit pe lume bebelusilor, sa aiba parte de viata lunga si fericita!

N-am mai intrat de mult pe forum, n-am apucat sa citesc prea mult din urma, dar o sa incerc sa recuperez zilele urmatoare...Moniland - se pare ca am ramas singura graviduta insarcinata in s36 care inca mai lucreaza 8 ore/zi? Am anuntat si eu la munca - o sa mai merg maxim o saptamana si apoi imi iau concediu... dupa aia, vom vedea, nu cred ca voi mai putea. Deja burtica e prea mare, spatele ma doare daca stau mai mult de 2 ore pe scaun, asa ca...
Am fost cam suparata saptamanile astea si de asta nici n-am mai intrat pe aici, mi-a murit o ruda f apropiata, am plans mult si am incercat sa nu ma mai gandesc la asta, ca stiu ca o va afecta si pe bbita mea, dar e cam greu... Mai ales ca eu sunt aici si nici macar nu mai am cum sa zbor pana in Ro sa imi ajut parintii si rudele de acolo, plus ca n-am putut sa imi iau ramas bun. E foarte trist, dar nu mai vreau sa vorbesc despre asta, nu vreau sa va indispun si pe voi cu problemele mele.

Luci - sper ca esti bine acum, si eu am parte de contractii in ultima vreme, am lua no-spa si am intrebat doctorul, care mi-a zis ca e bine ca le am, asta inseamna ca organismul meu se pregateste de nastere. Ai grija de tine si stai in patut

mQQm - sper sa nu nasti pana sambata si sa ne vedem cum am zis. Am vazut pozele de pe contul comun Mi-au placut la nebunie! Denisa e f talentata... nu mi-o imprumuti si mie sa imi faca si mie desene asa frumoase? De-abia astept sa va vad sambata si sa mai punem tara la cale...

Clara am vazut pozele de la baby-shower, f frumoase. Sa stapaniti sanatosi toate lucrusoarele primite. Am si eu o intrebare, totusi... La voi cum se organizeaza baby-shower-ul? Ca am citit ca tu stiai deja de el, la noi e surpriza, viitoarea mamica nu stie de el. Am avut parte si eu de 2 petreceri surpriza de baby-shower -una organizata de prietenii nostri in complicitate cu sotul si cea de-a doua organizata de colegii mei de la munca. Am primit tot ce ne trebuia pentru bb, noi n-am luat decat caruciorul si cateva lucrusoare pt bb. O sa pun si eu poze pe contul comun de la cele 2 petreceri - asta cand ajung acasa...

Alynakiss asta daca nu ai nascut deja

toate zmeuricile si revin dupa ce recuperez din urma

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Te cred Mamilivia ca abia astepti sa-ti vezi printesa. Si eu la fel desi mai am de asteptat. Abia am intrat in sapt 33.
Elena Adina multa sanatate. Asteptam vesti dupa ce te intorci de la medic.
Ivanoiuadela ctr sunt normale acum la 36 de saptamani. Organismul se pregateste de nastere. Poate zmeurica ta vine tot la 37 de saptamani...
Romanitza ce mama eroina esti. La lucru acum la 36 saptamani. Eu nu as mai rezista sincer. Acum sunt acasa si asa bine e... Nu mai rezistam toata ziua pe scaun la birou cu ochii in calculator...plus ca ma tot loveam cu burta in birou...
Nu stiu cum stati voi cu mancatul dar pe mine nu ma mai atrage nimic. Ma tot gandesc ce sa gatesc si incerc sa-mi fac pofte de anumite mancaruri ca sa mananc. dar numai gandul la mancare imi intoarce stomacul. Parca nu mai are gust nimic si mananc mai mult fortat.
Azi am fost cam ametita, asa fara puteri si fara chef de nimic. Macar daca as putea sa dorm...

32+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

chiar lucia ce faci esti bine?

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR12 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Romanitza, condoleante!

E f. trist, dar nu iti face probleme, bb e protejat si nu va fi afectat! Tu insa trebuie sa iti revii!

Elenada, am si eu un plan de rezerva: sa chem ambulanta . E singura solutie in cazul in care sunt singura, ca la mine nici taxiuri nu vin si daca ar veni si ramanem blocati in trafic, nu ma ajuta cu nimic.

Unde credeti ca sunt? La birou, bineinteles. A aparut o urgenta si am zis sa ma grabesc, sa nu nasc. Puteam sa o las pt. maine diineata, dar daca nu mai apucam sa ajung ? Asa ca mi-am luat papucioii si piciorele de elefant (vorba lui Moni), m-am urcat la volan si asta e. Am rezolvat, sper si ma pregatesc de plecare. Am mai zabovit un pic cu piciorele in sus, sa se mai desumfle, ca nu puteam nici sa pasesc si am zis sa trag cu ochiul la voi, poate aveti vesti de la Alynakiss.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete, dar daca sun la 112 si vine salvarea, ma duce la ce spital vreau eu?

s36 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

ALINAKIS
nastere usoara!

cred ca am rezolvat si noi pb cu utilajele noi,dupa zile de stres si cheltuiala.....cei ce trebuiau sa vina din ungaria nu au vrut sa mai vina ...din cauza unui utilaj care era defect,singurul care nu a putut sa-i faca proba acolo si am mers pe incredere .....celelate mergeau.....si uite asa am mai dat noi alti bani multi sa mai luam un uilaj....bine ca l-am gasit si am avut bani sa-l luam...al meu este mai vesel dar slab ca un ogar....il invidiez

eu cred ca cedez psihic de oboseala si dureri ,iar nuam dormit toata noaptea

Meleea 35

AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Da, Lorelay - din pacate, mai am de mers cateva zile/saptamani la munca. Vad ca inca ma descurc, imi place ca sunt asa activa, dar vreau sa am si ceva timp pentru mine sa ma odihnesc inainte sa apara bb, asa ca saptamana viitoare voi sta acasa. Intentionez sa mai merg o saptamana la job dupa aia, sper sa reusesc, daca nu... asta e

Cornelia - multumesc Se pare ca nu sunt totusi singura care mai merge la munca... Vad ca nici tu nu esti mai prejos Mare lucru sa nu ma apuce pe la munca sa nasc...Sper sa nu!

Mamilivia- am citit putin din urma, vreau doar sa te incurajez ca nu esti singura, daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, noi suntem aici!

Vad ca fetele au trecut de la mancarurile de dovlecei la prajiturile cu visine De-abia astep sa vina si mama mea aici intr-o saptamana sa ma rasfete cu delicatese...
lorelay - nici eu nu prea mai am pofta de nimic, de exemplu azi am mancat doar o caserola cu zmeura si un iaurt dimineata. Zilele trecte chiar n-am simtit nevoia decat sa mananc legume si fructe, asa incat am facut o ciorba acra de zarzavat. Ca desert am tot mancat inghetata, ca asta e singura care mai imi calmeaza arsurile gastrice.

coccorina, ivanoiuadela9 - si eu stiam ca daca iei Ca in ultimele luni de sarcina poti avea contractii, eu am luat Ca+D3 in primele luni de sarcina, la indicatia medicului, ca supliment.

elena_adina - sper ca te simti mai bine

Mergi la inceput