Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

azi am facut si noi 9 luniieri david a facut primii pasi singur singurel 3pasi pana si-a dat seama ca nu se tine de nimic apoi s-a asezat jos rpd

Wooooooow , s-a dat drumul la mers la bobocei !!!!!!! Bravo David !!!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Felicitari David de Nushulica! Ce baietel mare si curajos!!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna eara si de la noi!!!

Vad ca degeaba m-am laudat eu ca o sa am timp saptamana asta de forum... nu mi-a iesit!! Imi pare rau....

Va multumesc foarte mult pentru urari babytza, claudinna, nushulica!!!! Ce sa zic crestem, crestem, ne facem mari... Se vede ca am lipsit muuuult de pe forum... nu ne mai iubeste multa lume... ..nici macar EDI de giulianna?!?!?!

LA MULTI ANI BOBOCEI DE 24!!!

DAVID de nushulica

si nu in ultimul rand .....

LA MULTI ANI LUMINITA SA FI SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!!!!!!

nerantula eu inca nu m-am obisnuit cu ideea ca esti Te rog nu te stresa, samburelul e bine!!!! Ai sa vezi!!! Iti trimit un pupic pentru burtica su unul pentru haiduc, ok??!?!?! si !!

oare ce mai vroiam sa zic....... hmmmmm....

Daca nu-mi aduc aminte, NOAPTE BUNA!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babymom, te rog sa-ti dai putin cu parerea asupra subiectului capusa, care pe mine m-a daramat de tot in ultimele zile; am tot forumit si googalit si am dat de un doctor in Budapesta care e super-specializat pe treaba asta, i-am spus ca suntem sub tratament cu Ceclor 2.5ml/12h, iata ce mi-a raspuns:

Ceclor is a good pharmacy. The dose should be elevated by twice 2.5 _ 2.5 _ 5.0 ml, that isw 250 mg a day.
The duration should be as long as one generation cycle which is about 24 days.
Please check your boy's head for 6 weeks.
If there would be the tick You can send it for investigation.
It would be informative if You sent blood sample 1-2 ml for determining the present situation.
Best wishes
Dr.Bozsik

Am o mare problema cu cele 24 zile de antibiotic, nu e cam mult pentru ficatul lui? As putea sa-l protejez cumva? Pe de alta partem citind zilele astea despre boala Lyme, m-am ingrozit, as face aproape orice sa nu ajungem la asta ..

Multumesc de raspus!

Fetelor, imi cer scuze ca nu pot tine pasul cu voi ... multumesc tuturor de urari si ganduri bune, sper sa vad si eu soarele cat mai curand ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna gagics,

bne mai cunoasteti?am facut o lunga pauza de forum dar am revenit,,,,am fost plecati in concediu si in rest munca la greu

va salut pe toti si pe toate
si aici o privire pt iubita mea tori

noi suntem bine,,deja cum ati vazut in poza am 8 dinti si sunt un flacau mare deja

nerantula:felicitari
Felicitari David de Nushulica pentru primii pasi!

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

LUMINITA, LA MULTI ANI! FERICIRE SI IUBIRE MULTA ITI DORESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

seara buna,

fetelor sunteti extraordinare....am primit super raspunsuri referitoare la jucaria pe care vroiam sa o achizitionez.
M-am convins daca nu i-am luat-o mai devreme, acum la 8 luni nu prea mai are rost.
Ada, am vazut si eu clenciul, e vorba de 80 cm...am stat si am rumegat la momentul respectiv si am zis ca e ok, ar fi inaltimea de un an jumate....

babymom, merci de ponturile de jucarii de stimulare....sper sa cumparam cat de curnd niste carticele, a venit vremea lor clar, o simt pe tzuki ca e gata de asimilat noi cunostinte :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

multumim pt felicitari!

noapte buna!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Codruta, foarte frumoasa interpretarea cu cheile, dar si alternativa cu profesia de legata de masini mi se pare logica....a nu se interpreta sofer desi nu am nimic cu soferii....poate doar un hobby ca formula 1 (nu ma bate!!!).... ma gandeam la o profesie ce implica ingineria.

Abia astept si eu momentul motului, sunt curioasa ce ne-o trece prin cap la alesul obiectelor

Mergi la inceput

la multi ani Luminita!
la multi ani Nocom!

Andreea-and: am vazut-o pe mina, frumoasa foc, felicitari!

Mergi la inceput