Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 6
tzitziri spune:
Luminita, multi ani fericiti si sanatosi inainte alaturi de familie!Si o fetita maine poimaine!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy.p spune:
Ne-am intors si noi acasa,am facut baitza,am papat si acum
...n-a mai dormit de la ora 13,asa ca sper sa doarma pana la dimineata![]()
Oana
Andreea_and vazui si eu frumusete de fetitza cum asculta muzica
...Alexia e fascinata de reclame![]()
Codrutagata bagajele?
Ramoooce ma bucur sa te vaz!!!
Roxana adica ce patisi??Ia molipseste-ma pe mine ca io sufar cu tine daa?
Nikolici stiu cum e cu bormasinile...la mine a fost o zi si-am crezut ca le dau in cap
,da la tine de atat timp
,groaznic.
Aly suntem bine ,mai mult pe afara
,profitam cabd putem,ca am avut si vreme urata.Voi?
Didi,Andy_g,Kllemi
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
CD27 spune:
Laura n-am patit nimic grav, pur si simplu ma trezesc si nu vreau/nu am chef/nu pot sa fac absolut nimic, nu pot sa explic prea bine, e ceva de genul: nu am chef sa ma trezesc astazi! dar nu neaparat de oboseala
hai ca bat campii deja
am uitat sa va zic, am rezultatele de la pap, din ce am reusit sa descifrez e o inflamatie, abia saptamana viitoare ajung la ginecolog, partea buna e ca nu am nici o formatiune maligna
Daca nu imi trece starea, o iau inainte, plec la mare si o astept pe nikolici acolo![]()
![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

andy.p spune:
Roxana nu tre sa-mi explici,te inteleg perferct,si eu am zile cand simt ca nu vreau sa ma trezesc,e un fel de depresie,nu simt in fiecare zi la fel..in unele zile e ff accentuata starea asta ciudata,in altele nu apare deloc.
Da nu am ce face,cand trag kupii de tine ,nu poti spune n-am chef![]()
si hai ca va fi bine
MA bucur ca e k PAp-ul.
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Paula-Laura spune:
Lumi LA MULTI ANI si tot ce iti doresti tu 

si locul tau e un loc de cinste, aici pe forum
Sabinel LA MULTI ANI (cu intarziere)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
buna seara ![]()
am vazut poze/filmulete cu bebelusi,
tare frumosi sunt toti! Inca nu am intrat pe mail sa vad poze, poate reusesc maine 
Noi ne apropiem de momentul intarcarii, adica mihnea nu se mai satura cu tzitzi si ii dau completare(completare inseamna min. 100 ml, deci tztitzi e pe duca rau). Faza tare e ca accepta biberonul de la mine f. usor (ceea ce nu se intampla pana acum 1 luna) deci cred ca si el e pregatit si incet-incet renuntam. Pe de o parte imi pare rau, dar ma gandesc ca il voi putea lasa in weekend la mama si noi sa dam o fuga la mare, ca mi-e tare dor de o noapte pe plaja la un pahar de cuba libre ![]()
In plus, nu ma vad alaptand copilul pana la 1-2 ani, toata stima celor care isi propun asta 
In rest spune ma-ma-me-me , mai ales cand vrea in brate, se taraie ca rama prin casa , mai reuseste sa mearga si in 4 labe pe distante mai scurte(pana aluneca pe parchet), avem norma o cazatura minim pe zi
si o buza inrosita ca semn de buna purtare! Dar creste mare vazand cu ochii si nu mai pot de dragul lui 
va pup pe toate si ma bag la nani (ca mai nou am trezirea la 5,30-6)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babytza spune:
Hello fetele 
Bitza multa sanatate puilor mici 
Nani in scaunel PROXIMA
Veverita
Tina cu veverita
comandam si noi ceva ? ![]()
Laura 

amik pup puiul dormicios 
Tot asa mami , la cat mai putine treziri peste noapte !!! 
Cu sanii, nu te grabi sa arunci banii pe creme, ca facatoare de minuni nu sunt....Mai bine ia o mingie de tenis si strange-o intre palme de cateva zeci de ori pe zi, cu bratele tinute paralel cu solul. Daca nu ai inteles pozitia pun maine o poza
Mai degraba cu sport ii vei ridica , decat cu creme 
Nikolici nasol rau cu vecinii tai
Multa multa rabdare iti doresc 

Cu inaltimea nu mi-as face griji, e normal sa inceapa sa ia mai putin, nu mai iau cate 3-4 cm pe luna
Lasa balerina in pace 

Andreea and e mortala printesa dansatoare 

Codruta drum bun si distractie placuta la mare !!!!!!!!!!!! 
Aly 

Klemi 

Dididi Bine ca e puiul ok
Imi pare rau de putzica
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura ... dar ma gandesc ca il voi putea lasa in weekend la mama si noi sa dam o fuga la mare, ca mi-e tare dor de o noapte pe plaja la un pahar de cuba libre |
Sa te gandesti si la noi cand te vei distra pe plaja
A fost foarte frumos in parc cu puii

Lidia imi pare rau ca nu ati mai venit, e mai bine printesa ?

Edit : uitasi....avem 4 dintisori !!!!!

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
nushulica spune:
buna seara!!!
iantru special sa trimit un mesaj unei mamici speciale
LA MULTI ANI LUMINITA!SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE HUNII TAI PRETIOSI!

de asemenea LA MULTE LUNITE DARIA DE NOCOM!!SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA SI S-O BUCURI PE MAMI ZILNIC

azi am facut si noi 9 luni
ieri david a facut primii pasi singur singurel 3pasi pana si-a dat seama ca nu se tine de nimic apoi s-a asezat jos rpd![]()
pupam boboceii
avem 73cm si in jur de 9.4-9.5kile si suntem bine merci...niciun dinte![]()

aaaa laureta
n-am rupt numai LR ci si kiabi si orchestra.fr
abia astept coletele...in curand ii trebe un nou sifonier lui david
de
DavidPoveste
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Codruta27 Noi am inceput pregatirile pentru mare, dar Vladut Cheliut are ceva mucisori de ieri. Am si Eurespal si Ambroxol in casa, cum le administrez? Babymom, daca ne vezi si daca poti, si daca nu e cu banat..... ![]() ![]() |
codruta, daca are doar muci e suficient Eurespalul; ii dai 2,5 ml de 3x/zi. Daca apare si tusea atunci poti asocia si Ambroxolul. Sanatate si vacanta placuta!
Mina, e tare dulce! Preocupata de dansul ei...
Ramo, ma bucur ca sunteti bine si ca ai reaparut.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor 
de