Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

vad ca monopolizez forumul

maine plecam la mare, asa ca imi fac plinul in seara asta,

speram sa nu ploua chiar in toate zilele

stam pana marti, se pare ca ne vom intersecta cu Mimihoo (sau cel putin asa mi-a spus sor-mea)
cine se mai hotaraste pe ultimul moment sa vina , mi-am trecut numarul de telefon, in folderul telefoane de pe mailul de yahoo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Nerantula imi pare rau de situatie, nu stiu ce sa-ti spun sa te linistesc Sper sa fie totul bine. Ar fi extraordinar daca ai putea face totusi acele analize cum ti-a sugerat medicul din Hu.

Mergi la inceput

si mai vreau sa o incurajez pe mamidestefan
nu renunta la alaptat: e cea mai buna solutie pentru un bebe nemancacios.

poate mai vrei sa afli si parerea altui pediatru,

la control ieri, a reiesit ca thea in ultimele 2 luni a luat doar 200 g/luna (deci luna 6 si luna 7...thea e mai micuta decat Iza).
Doctorita a zis ca arata bine, ca nu e nici slaba nici grasuta si ca nu are semne de rahitism.
ne-a recomandat sa mai incercam sa ii mai introducem o masa de fructe pe zi, sa ajungem la 3 mese zilnice (care oricum sunt in medie de 50-60 grame, si asta doar de la bona de la mine nu vrea). Apoi in august, mai vedem daca e cazul sa ii dam si calciu suplimentar (fontanela e marisoara dar cum se poate inchide si la 18 luni nu e semn de ingrijorare).

asa si foarte important: cat timp copilul sta la mare nu primste Vigantol. Acesta se reia la 7 zile de la intoarcerea de la mare.

Mergi la inceput

Nerantula,

boala Lyme e destul de rara, eu credeam ca antibioticul e pentru o eventuala infectie datorata ramasitelor de capusa extirpate la spital...

linisteste-te mamico, nu trebuie sub nici o forma sa te stresezi suplimentar, sunt convinsa ca totul va fi bine pentru haiducel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lumi La multi ani

Nerantula , Liv 52 sirop este bun pt ficat si tb si protectie Biotics Baby.

anamona vacanta placuta

hai David de nushulica

babytza super comod scaunul. Si daaaa vrem beutura ca aveti 4 dintiiiii nu?

andreea and pupam Mina dansatoare

CD ce letargie eeee

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Anamona, distractie frumoasa la mare! Boala Lyme este diagnosticata rar, datorita faptului ca bacteria poate sta in corp asimptomatic ani de zile si se poate declansa oricand, iar la momentul activarii foarte putin medici ajung la diagnosticul Lyme, din lipsa de cunoastere si datorita faptului ca, printre altele, borelioza copiaza simptomele altor boli. Inainte de a citi destul pe tema asta, am fost si eu relaxata la gandul ca nu am auzit nimic de boala asta, deci e rara, insa experienta multor oameni spune ceva diferit.
Fiecare a 10-a capusa poarta aceasta bacterie.

Laureta, multumesc frumos! O sa vorbesc si cu pediatra, care e in concediu pentru moment, sper sa fie de acord sa investigheze mai profund problema si sa gasim cea mai buna solutie.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Poftiti la fresh
Lucas e in culmea fericirii,de cand a venit tati acasa,sta cu ochii numai pe el! Aseara l-am tuns...cred ca o ora a durat operatiunea! pun poze cand am timp.Noi suntem deja cu gandul numai la plecarea de saptamana viitoare!
Andreea_and scumpa foc Mina,suflet de artist!
Iriss bine ai revenit!Mai pune ceva poze cu Andrei sa te revansezi!
Babytza unde v-ati intalnit cu veverita? Felicitari pt nr 4!!
Nocom nu te-am uitat!
Nushulica oau!Ai baiat mare...deja merge!!Yupiii
Ratonelule
O zi buna!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...am avut o noapte,asta ca tot ma laudam ca doarme gaza

Bitza si ...pozeeeee!

Iriss vazut pose cu Andrei...scump foc si vesel

Babytza felicitari...4 dintishori

Nocom ginerica al tau e plecat la tara de aceea n-a scris

Nushu felicitari ptr David...ai rupt cardurile ha?

Carla

Anamona distractie placuta la mare si sa aveti vreme buna.

Laureta,simodina

Nerantula off as vrea sa stiu cum sa te incurajez,da nu stiu ce sa zic,e greu ..DD sa aiba grija de voi de amandoi...si cat mai multa speranta,boala asta eff rara,nu tate capusele o transmit,mergi pe mana dr di Budapesta

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

SI cam asa dormim noi de amiaza:))

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula, imi pare rau dar eu stiu foarte putine lucruri despre borellioza. Stiu ca se transmite prin muscatura de capusa si ca... in ultima vreme tot mai multi adulti din jurul meu ( adica persoane cunoscute ) sunt diagnosticati cu aceasta boala . Pot insa sa-ti spun ca eu cu siguranta nu i-as da copilului meu antibiotic timp de 25 de zile contiuu, mai ales fara sa fac ceva analize care sa demonstreze cu certitudine ca in urma muscaturii capusei s-a transmis borellia. Nu stiu, dar ar trebui sa se poata doza ceva anticorpi specifici ( prin tehnica ELISA ). Mai ia legatura cu cei de la Institutul Canatacuzino sau cu alta clinica de boli infectioase, mai intreaba-l pe medicul din Budapesta cam care ar trebui sa fie conduita corecta in cazul vostru, dar deocamdata nu te arunca pe un tratament antibiotic de asa lunga durata, fara sa ai ceva concret.
Imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin stresul asta, dar sper in acelasi timp ca totul se va termina cu bine. Sa ma tii la curent cu evolutia lucrurilor, sunt chiar curioasa ce raspunsuri primesti.

fii tare si incearca sa nu-ti creezi singura scenarii negre in minte, da?

LE: acum am vazut... si m-am suparat pe tine: TU LA ORA 2:31 NOAPTEA INCA NU DORMEAI???? Pai ce faci mami cu burtica, la samburel nu te gandesti? Incearca sa te linistesti si sa te odihnesti, ca sigur lipsa somnului nu va face bine niciunuia din voi - nici tie, nici lui Gruia, nici samburelului.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput