Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, La multi ani, sanatate si numai bucurii! Haiducelul sa fie sanatos, un fratior mai mare minunat si fericit, si tie sarcina usoara si bebe sanatos!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

la multi ani nerantula, sa fii sanatoasa sa te poti bucura de gruia mic si de fratioara lui. o zi minunata!

Sabina si Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Anca, eu am mers pe lapte special pentru copii (Humana Junior, Parmalat prima crescita...)
Intre un an si aproape doi, Teo n-a baut lapte decat foarte rar...
Dar acum bea doua pahare pe zi, si am ramas pe acelasi tip de lapte. Numai daca n-am apucat sa cumpar i-am dat lapte Dorna integral... l-a baut si pe acela cu placere, dar l-am preferat pe cel imbogatit cu fier. (si anemie tot avem...)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

dididi: este indesat de la Nan(nu contine amidon), are carnea tare, sunt sigura ca daca ii dadeam Humana, spre exemplu, la apetitul lui acum era expandat
Dar sa stii ca ii dau biscuiti si faina de orez in fructe, rontaie grisine, pufuleti Imi place ca mananca fructe/legume crude, acum diminetza a mancat o piersica uriasa cu vreo 15 cirese, blenduite, altfel in manuta alternez: o data grisina, crocheta, biscuite, o data bucata de mar, para, castravete,cirese (sta cu gura deschisa si asteapta sa fie indopat) Nu vrea cereale n lapte, le mananca cu placere piure ici lui Mihai!
Cu somnul ziua este dupa chef, ar zile in care doarme 1 ora jumate, zile in care doarme 4-5(bine, asta pe reprize). Noaptea nu am probleme, nu se trezeste deloc.
Azi s-a trezit la 6,30, de regula se trezeste la 7,30.

anca81: eu as vrea sa raman pe formula 1+ pana la 2 ani, dar depinde de Vladutz, caruia i-am dat Zuzu
de 2 ori(intr-o seara am crezut ca nu mai este LP in casa, sotzul era plecat, el zbiera de foame, la culcare, si nu cred ca mai reuseam sa ajung la o farmacie, i-am pus ZUZU, l-a hapait cu placere, diminetza la fel si la 9 cand a venit D-na Vio, mi-a aratat cutia de LP. Nu a avut absolut nici o schimbare: nu l-a durut burtica, pampersul a fost ca de obicei, sunt sigura ca nu voi avea probleme, dar prefer sa raman pe LP pentru tot ce contine el ca si adaos de vitamine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multe lunitze Eva!!!!! Sa ai ai o zi minunata si sa primesti multe, multe cadouri!!!! Te pupam!!!! Andrei si mami!!!!

La multi ani Nerantula!!!! Iti doresc sa ai o viatza frumoasa alaturi de familia ta, sate bucuri de haiducel si de samburica si sa iti dea D-zeu tot ce este mai bun si mai frumos!!!!

La multe lunitze si pentru boboceii: Andrei de andrey, Alessandra de danucu si gemenei de lumi!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Neata!
Intrebare: ce branzica, fara smantana, dati puiutilor?. Evei nu-i place deloc cea calcica, adevarul e ca nici mie, e tare innecacioasa.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Noua doctora ne-a recomandat branzica Fagaras sau Tnuva si chiar si smantana cu grasime 12%.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LA MULTI ANI NERANTULA!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza si fresh pentru toata lumea
Andrei este ceva mai bine adica tot are 1-2 scaune moi pe zi cu tot regimul cu orez, morcov fiert, Furazolidon si lapte fara lactoza.....in schimb este ffffff marait...a spart dintzocul no.4 si acum se pregatesc inca 2 de jos dar nu incisivii laterali ci langa ei(caninii?) trebuie sa ma uit pe tabelul de dentitzie ca nu mai stiu......urla din toate puterile cu motiv sau fara....iar eu incerc sa fiu

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Nerantula,multa sanatate si feriire alturi de ei dragi

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

face cineva capitol nou?
as face eu, dar am uitat
Sunt fenomenala cu neuronii lipsa
Saptamana trecuta, intr-o seara, aveam doua pahare: unul cu apa si unul cu cola. Si ii spun sotului sa-mi dea paharul. El care pahar? eu: ala.... ala.... ala cu maro in el (sa ma pici cu ceara si nu imi aminteam cuvantul cola

Mergi la inceput