Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 19
preety spune:
Dragelor cu bimbo ala ne mai hotaram??? ca vaz ca vrem multe si nu se hotaraste nimeni... da dak vrem multe n-ar trebui sa ne grupam intr-un fel sa nu iasa un mare haos ![]()
![]()
... zic si io... nu dati cu rosii 
Ref anticonceptionale... eu am luat Cerazettele alea (cred ca asa le zice
)... da acu se explica de ce si cum cu libidoul... la mine a functionat din plin.... chef = zerooooooooooooooooooooooooo ![]()
Uitasem sa va zic de Sorina... avem si noi 3 dinti si toata ziua ne ridicam in picioare de toate alea... inclusiv de hainele, parul si tatzi lui mami... asta cu tatzi e naspa ca daca stau langa ea in pat cu fata in sus se agata de ele sa se ridice in fund 

Ref Luminita ... e in vacanta nu???
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Bogdan!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
preety spune:
Andreutac in primul rand
Evei 
Ref branzica ... eu i-am mai dat Sorinei branzica slaba de la Milli, pachetel din ala ca cel de unt... asta cand nu am avut timp sa-i fac eu branzica... L-a tolerat ok.
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Bogdan!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
andreutac spune:
Pretty, sar'na mult pt. raspunsul cu branzica, tot la Milli ma gandeam si eu, cred ca am sa incerc sa vedem ce si cum.
Cat despre comanda la bimbo, eu sunt hotarata (mai ales dupa ce l-am vazut si pe soricel in scaunel - Babytza
), Ada a scris mai sus ca vrea si ea ceva... Hai sa stabilim ce si cum...acum cat mai am banii si nu-mi vine alta idee.![]()
gogosarul scump si mamica
L.E. Si sa stii ca mai meru il votez pe Bighidel sa aiba el de toate![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
anca81 spune:
Andreuta, si eu ii dau Carlei branza Milli, cea grasa.
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
andreutac spune:
Anca, cum mai e Carlita?
Pretty, de-a lungul timpului tot ti-am admitat gogorasul cu toate palariutele, bandanele si altele. E super tare!!! Eu ma chinui cu Eva sa stea cu ceva in cap si nu reusesc de nicio culoare s-o conving. Avem o intreaga colectie - palariuta, sepcuta, baticut si degeaba. Ma intreb ce-om face la mare. Cred ca incerc totusi si-o bandana, poate, poate.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
babytza spune:
Neata duamnelor 
Feli multam de cafea 
La multi ani Florina !!!!!! Sa fi fericita si sa te bucuri de micutul haiduc si de buburuza mica din burtica !!!! Sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi !!!!!!!!!! 
La multe lunite Andrei de andrey , Eva de andreutac , Alessandra de danucu , Hunii de Luminita !!!!! 
Moni 28 saptamani !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
Didididi spune:
Rotonelu'-Tatonelu'la Sasha rutina e sa nu doarma
. Nici Mihai nu doarme, dar nu plange cand se trezeste, iar daca ii stric ritualul zilnic nu mai doarme deloc ziua si evident ca e marait.
De ex astazi s-a trezit la 5 si la 8 cand am plecat la job, dadea inca ture de sufragerie tinut de manute, desi de la 6 numai asta facea
.
Si ca sa fiu draguta asa ca Tzitziri
, in parc imi vine sa il pun pe Mihai numai langa copii care dorm, asa ca sa se trezeasca si ei un pic... Adica numai noi sa suferim
.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Feli nu vrei sa il iei un pic pe Mihai asa ca sa il recicleze Vladut? Poate nu a inteles ca e mic si tb sa doarma! Felicitari puiului tau care, desi chiar nu pare in poze, este un dolofan. Mihai la 10 luni a avut 10 kg. Acum inteleg de ce nu ii dai cereale.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac Anca, cum mai e Carlita? |
E mai bine cu raceala, aproape a trecut. Doar ca e foarte maraita, vrea numai in brate, urla cand ies din camera iar noaptea se ridica in picioare si plange sa o iau. Suspectez ca dintii de sus ar fi cauza "neintelegerilor"
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
anca81 spune:
Poate e putin prea repede sa-mi bat capul ... anyway, ma gandesc daca dupa implinirea unui an sa-i dau Carlei lapte de vaca (3.5% grasime) sau sa raman pe formula 1+. Voi ce aveti in plan?
Mamica fericita de
Piti mic se face mare