Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

lA MULTI ANI Nerantula si sa dea Domnul ca la anu pe vremea asta sa te bucuri de doi copii sanatosi si voiosi!

Dididi,radeai de mine care ma 'bucur' de necazul altuia??Pai asta e alternativa la a nu ma urca pe pereti

Incerc eu sa fac capitol nou.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Va invitam la capitol nou

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Neatza si fresh pentru toata lumea
Andrei este ceva mai bine adica tot are 1-2 scaune moi pe zi cu tot regimul cu orez, morcov fiert, Furazolidon si lapte fara lactoza.....in schimb este ffffff marait...a spart dintzocul no.4 si acum se pregatesc inca 2 de jos dar nu incisivii laterali ci langa ei(caninii?) trebuie sa ma uit pe tabelul de dentitzie ca nu mai stiu......urla din toate puterile cu motiv sau fara....iar eu incerc sa fiu

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

ici si multumim pt. urari.
Referitor la ordinea aparitie dintilor am constat si eu, mi-a zis si pediatra, ca nu intotdeauna corespunde cu schema din carti. Evei i-a iesit un central de jos, apoi unul de sus, din nou jos si sus. Acum intr-adevar se pregatesc lateralii de sus si sa vedem ce mai urmeaza.
Eu cred ca maraiala si diareea lui Andrei este cauzata de dintisorii care stau sa iasa.
Anca, noi mai mult ca sigur ca dupa 1 an vom merge pe formula junior. Sa vedem si ce-o vrea Eva, care in ultimul timp si-a cam redus portia zilnica de lapte.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput