Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 15
Ankussa spune:
Oana n-au zis nimic astia de aici, ei in general se uita sa fie vioi copilul, sa raspunda bine la stimuli, etc. Asta cu greutatea e ceva relativ dupa ei..daca e bine hidratat...etc. Oricum Slava Domnului ca n-am ajuns cu Vladut pana acuma prea des pe la GP (decat cu dermatita lu` peste).
Apropos Bitza sa stii ca feciorul meu nu mai are (momentan) nimic pe pielicica, marea si-a facut efectul, acum sa vedem pt cat timp.
Ah si apropos de Cerazette eu si asa am libidoul <0 (2-3 treziri pe noapte, singura cu copilul pana la 7 seara, etc) asa ca daca le mai luam si pe astea .....
(Ada, Luminita, mamicile cu 2 copilasi..toata stima si mandria
....
)
xoxo
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ankussa Ah si apropos de Cerazette eu si asa am libidoul <0 (2-3 treziri pe noapte, singura cu copilul pana la 7 seara, etc) asa ca daca le mai luam si pe astea ..... (Ada, Luminita, mamicile cu 2 copilasi..toata stima si mandria )xoxo Ankussa |
he, he... da' cine-a vorbit de siecs aicea??!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Ankussa spune:
Nimeni, da` Doamne feri si apara cum as putea macar sa bat vreun apropo, dar`mite sa zic asa pe directe...![]()
PS Ada tu anticonceptionalele alea le folosesti pe post de vitamine nu-i asa?![]()

felicic76 spune:
| citat din mesajul lui ratonelu feliii....pe unde esti? intrebare....am o soc, sunt administrator, sunt sing angajat si la itm cica d c nu este semnat statu' de plata de catre...2 persoane? ala care l-a intocmit si administratoru' pai daca doar io sunt...cum naiba? |
acum am citit ca fuse 25 ale lunii

de fapt sunt 3 semnaturi obligatorii: Conducatorul unitatii, conducatorul compartimentului financiar contabil si Intocmit. Chiar daca tu esti administratorul si in acelasi timp si angajat, treci la conducatorul unitatii numele unui asociat, la restul semnaturilor te treci tu si semnezi. Daca ai nenorocul sa fii asociat unic,administrator si salariat semnezi tu peste tot
felicic76 spune:
ankussa:
, asta am facut![]()
dididi: da, Vlad este nascut pe 19.10.2008
ratonelul: da, sunt contabila si chiar vroiam sa-ti spun ca:
1. daca nu te sanctionau si pe tine, probabil ar fi trebuit sa o demita pe sefa ta
Asa ca la faza asta ai fost pion de sacrificiu, dar nu-i bai, tu sa fii sanatoasa
2. faza cu 6 mil/luna ptr 300 si 100 trimestrial. Cred ca a vrut sa spuna 600 ron/trim, nu 1800 ron
Ca asta nu se poate, iti zic eu, altfel nu s-ar maiplange nimeni ca-ial naibii de greu in conta![]()
edit: asta a fost mesaj de aseara, in loc sa-l trimit l-am salvat in draft
tzitziri spune:
Felicic, da' acum ca par mai limpezi apele si speram la nici un conflict in viitorul apropiat, nu vrei sa te trec/i inapoi in lista?![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
felicic76 spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Felicic, da' acum ca par mai limpezi apele si speram la nici un conflict in viitorul apropiat, nu vrei sa te trec/i inapoi in lista? Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
tu esti o draguta
, dar astept luna lui Gustar sa ma trec
inca o data
mamidestefan spune:
Simodina Ai PM 
300 Ramo..sorry ..ca raspund asa tirziu...am vazut pm-ul tau ...dar am tot uitat sa iti scriu...am sa iti trimit pozici pe mess..intr-o zi cind ne intersectam 
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Felicic, da' acum ca par mai limpezi apele si speram la nici un conflict in viitorul apropiat, nu vrei sa te trec/i inapoi in lista? |
No... io nu-nteleg asta. Am vazut ca lipseste Felicic din lista, dar care-i motivul? Ma lamuriti si pe mine?? Feli, te-ai suparat pe noi?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor