Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ada am recitit ce ti-am scris si am inteles ...nika
Deci, sa reluam : daca ai inceput pastilele pe 1 sa zicem, trebuie sa iei pana pe 21 apoi pe 24-25 ar aparea rusii. Tu nu vrei asta , ca pleci la mare Buuun. Nu opresti pastilele, mai cumperi o folie si continui cu ele....si rusii nu vor aparea.
Apoi , daca vrei sa vina repejor , opresti pastilele numeri 7 zile pauza si incepi o noua folie pe care o vei lua pana la capat, 21 zile. Folia veche, inceputa si folosite doar cateva pastile din ea o vei arunca.
Sau poti continua a doua folie pana la capat (toate cele 21 pastile) si apoi pauza de rigoare de 7 zile. Rusii vor aparea in cazul asta la 3-4 zile de la terminarea celei de-a doua folii.

Sper ca am explicat mai bine acum

Cred ca plecam si noi la mare WE urmator

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

v-am pupat....plec sa ma intalnesc cu baietii.
o seara...excelenta...
nerantula...cred ca te-ai mai linistit, da?
maine e o zi mareee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

mey, am si eu o intrebare cretina din ciclul "suna un prieten"...

oare pot sa incep o folie de anticonceptionale indiferent cand a fost UM, astfel incat sa fiu pe folie cat sunt in concediu, sa nu ma trezesc ca imi vine CM (din ala de am eu de obicei de zac in aleze ca sa nu patez mobila 3-4 zile, si pe diclofenac)...

edit: e cretina, dar senina, nu este retorica deloc, astept raspus...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

ada anticonceptionalele bihormonale se iau numai in prima zi dupa sangerare. Daca vrei sa sari menstruatia si iei deja contraceptive de felul asta, ia o folie dupa alta. Insa mare grija sa nu repeti experimentul de mai mult de o data pe an, hai de doua ori. Asa am facut eu o data de ziua mea :)

O solutie la fel de buna e cerazette - iei de cand vrei tu, esti protejata dupa 5 zile de la inceperea foliei, se pot lua imediat ce ai terminat o folie de anticonceptionale bihormonale daca obisnuiai sa iei... nu are contra-indicatii insa daca iti planuiai o vacanta romantica sa stii ca reduc pofta de ...viata. La mine cel ptuin asa e. Daca nu am fost suficient de clara ia-ma de urechi si dezvolt subiectul.

Chiar asa, intrbeare: mamele care alaptau si erau nevoite sa ia cerazette: ati remarcat vreo scadere a libidoului in timpul tratamentului? Oi eu mai speciala? In prostspect sune ca "e posibil".

edit: la cerazette NU se face pauza intre folii cum e cazul la celelalte. Pe de alta parte, e posibil sa ai sangerari si luand cerazette.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300
Chiar asa, intrbeare: mamele care alaptau si erau nevoite sa ia cerazette: ati remarcat vreo scadere a libidoului in timpul tratamentului? Oi eu mai speciala? In prostspect sune ca "e posibil".

b de la bebe, blog...

(Si eu) alaptez, iau Cerazette si am un chef ce tinde frecvent spre 0.Dar nu stiu daca din cauza lor sau pur si simplu de oboseala sau altele asemenea (gen stresuri cu David care nu mananca).

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Ramo, Tzitziri bagati un ochi si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131441&SearchTerms=Cerazette

Stiu ca atunci cand am venit din tara cumparasem 3 cutii (care zac si acum intr-un raft) pt ca am facut un fel de search pe net si nu mi-a placut ce am vazut. Asa ca ......balonasul sa traiasca

Mergi la inceput

Oana tind sa cred ca e de la ele si iata de ce: eu mai uit cate o pastila in ciuda alarmei vesnice la ora 21. Ori sunt afara si ele sunt in casa, alarma are snooze o ora, uit de ele de tot pana la urma, etc, in fine nu asta conteaza. Cert e ca, odata ce uit o pastila, parca sunt alt om, sotul meu e brusc mai atragator. Si daca peste 3 zile uit de o a doua,deja...

Stresul si oboseala sunt mereu aceleasi, si eu initial asociasem cu astea pana intr-o luna cand mi s-a stricat tel, n-am mai avut alarma si amfacut pastilele varza.

Am reinceput sa le iau regulat, m-am racit dinn nou. Nu stiu daca are vreo logica expunerea asta...

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ramo(300), cred ca are sens....eu nu am reusit inca sa sar peste, dar mi-e ca daca ii zic alui meu ca poate o sa ma comport altfel nu le mai vad cu zilele.

Ankussa, am citit ca si la voi tzitzi sa traiasca!A zis vreun dr ceva sau sa lasam bebeii in pace?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Gagici nici fi-mea nu depaseste 100 ml in zilele bune la o masa. Si zilele astea au fost rarute. Eu nu-mi fac griji cata vreme bea lapte.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eu am luat o pauza de la cerazette tocmai pe considerentul ca le iau degeaba. nu mi-am dat seama de libidou scazut spre zero, pana n-ati pomenit voi, iar prospectul zace prin fundul unui sertar. dar asa e, cerazette = 0 libidou

Sabina si Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

sabinel toate ca toate dar ai vreo solutie alternativa? Si eu cred ca sunt contraceptice cain bancul ala cu rasela care se duce la doctor si intreaba daca e adevarat ca daca ia un pahar cu apa nu ramane gravida si i se raspunde: dsigur, daca-l tineti intre picioare.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput