Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 13
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici lidia welcome back home, mi-a fost dor de tine si gandul meu nescris a fost pt Stefanutz cand a fost bolnavior.Bine ca a trecut ce a fost rau.MA IEI SI PE MINE LA MARE CU TINE IN AUGUST??? VREAU SI EU LA MARE...care vrea sa ne cuplam asa ...doar maicile cu bebicii si sa inchiriem un aparatment pe la mare si sa stam o luna asa, pana mi-o iesii si mie pe gat marea asta, ca nu ma mai satur nene de ea Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
nikoliciule stiam eu ca dimineata mi-a scapat un raspuns foarte important
...dar mai bine mai tirziu ..decit niciodata
Multumim mult

Noi tot in gasca mergem...adica toti patru ...ca altfel nu se poate ...dar te luam cu noi..nu e o problema...stati si voi ca doua printzese intr-un apartament cu 2 camere..de ce nu..sau poate se mai lipeste inca o mamica cu bebe si facem o gasca extinsa .
daca ar fi dupa mine as vrea si eu sa imi iasa marea pe git...dar nu prea reusesc in nici o vara ...intotdeauna plec melancolica de la mare .ca a fost prea putin
..gata ..fug din nou afara ca printzesei nu ii place in casa
you allLIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom andy.p ahaaa, am inteles.. si eu care credeam ca si el ne-a uitat..... Multumesc de info, il pupam cand vine sa nu se supere ca ma zis de rau. Ti-am vazut frumusetea de grasunica! ce frumos vorbeste ea!!! Si cum cerea bravo ca a incercat macar sa doarma!!!! SUPER!!! ![]() ![]() ![]() Si Daria la fel adoarme, batuta incet pe fundic..... copii astia..... Cum fuse serbarea lui andy??![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
mami...a fost ff bine la serbare,emotionant da frumosLaura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)Alexia
Andrei
andy.p spune:
Ange,CArla
Ramo comunicam destul de bine,si eu ma mir cateodata cate intelege![]()
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
sabinel spune:
hiello!!
la multi ani, lumi, cu intarziere, sa-ti dea domnul sanatate sa te bucuri multi ani de huni!
eu sunt foarte bucuroasa, azi am luat verighetele
fugim la plimbare pana nu vine furtuna iar. pupici!
Sabina si Amalia
blog de cupil
babytza spune:
Nocom mi-am amintit mesajul tau de ieri si vreu sa iti spun ca Giuliana nu este in Bucuresti , de-aia nu v-a urat nimik...Cum sa uite leutul de voi ???? 

Laureta nici gand de pupaceli....
am stat cu el si ne-am jucat , ne-a escaladat, ne dat cu jucariile in cap, ne-a balit si ne-a cantat....apoi la un moment dat, era asa cuminte ca am atipit amandoi cu copilul langa noi
Iar el a luat-o printre noi in jos, nu peste noi, a cazut pe la picioarele patului....
ratonel si David se mai zgarie cu unghiutele...ieri avea o mare dunguta pe nas spre ochi, azi are una in spatele genunchiului..desi aseara i-am taiat unghiutele si la manute si la picioruse....le mai raman coltisoare si le au asa subtiri si se zgarie tare usor
Pup batausul mic 
Ada daca iei anticonceptionale, ca sa poti jongla cu perioada cu rusii , este suficient sa nu intrerupi pastilele, ca sa nu iti vina inca exact cand esti la mare. In mod normal , la 3 zile dupa ce le termini, apar rusii. Daca tu incepi o noua folie, nu vin pana cand tu nu le opresti. Si tu le vei opri cand termini cu marea, sau poti lua folia pana la capat si faci pauza abia atunci cand o termini. Dar ca sa aiba efect si sa fi protejata, e musai sa incepi folia in prima zi de menstruatie. Eu personal am facut de cateva ori asa (am prelungit pastilele) dupa ce am vb cu medicul si m-a invatat cum sa fac. NU e bine sa faci treaba asta de prea multe ori...
Angelyna felicitari de bilant !!!! Pup floricica 

Ankussa si eu simt asa uneori...tot ceza am si eu ...
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
aly_c20 spune:
Hiii!
Ramo, bine ai revenit!
Alexia! Ce fetita mare si ascultatoare
. Laura, tare bine ar fi ca bbii nostri sa faca nani cand vrem noi
.
Gabi, cum fu intalnirea cu sotu'?![]()
Angelynna
Rox
tocmai am primit un cap in gura de la Sebi...el...nici o reactie,...eu, buza umflata![]()
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
ratonelu spune:
aly
deci nu numai al meu e bataus![]()
rox, bine...ati sarit toate ....
m-am prins ca sunt o nora carcotasa.
sabinel...superrrrrr
s-anunta ceva diseara
sabinel spune:
cand sa ies pe usa hop si ploaia. acum ii da cu grindina.
ne petrecem romantic, si nu, nu se lasa cu nik ca-s in pauza de pilule
asta ca sa anticipez raspunsul la urmatoarea intrebare![]()
Sabina si Amalia
blog de cupil

Matei (11.07.2004)