Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Lidiamersi de raspuns ; de mancat al meu mananca nu ma plang, dar cum il scoti din rutina, cum nu mai doarme (nu ca ar dormi el snur), e marait, dar poate vorba ta o dormi mai bine dupa aerosoli, ca eu ca care nu sunt genul somnorosului, dorm tun dupa amiaza la mare.

Babytzanu fi suparata, ca ii trece baiatului; oricum nu cred ca tine faza cu invatatul, cel putin din experienta mea, ca si eu il invat cica, dar nimica, nimicuta, el tot cu capul inainte coboara.

Nerantulaimi pare rau, habar n aveam ca poti face 2 boli asa grave de la o amarata de capusa. N am mai vazut din copilarie si asta f rar la gaini.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

tatonelu raspunde: daca e de la fete frumoase, sasha nu se supara.....doar stiti ca bataia e ....din dragoste

Mergi la inceput

didi, inseamna ca sasha e scos mereu ...din rutina de nu doarme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ankussa baietzelul tau m a fascinat!!!Cat poate sa fie de frumusel...bb de reclame!!!
Legat de mancare...stam la fel, foarte rar 100gr de fructe, dupa amiaza este horror again 10-20 gr legume cu carne sau ou, mai mult pacalita sa le ia, seara cereale si alea in jur de 50-70ml.Mai toate mesele sunt asezonate cu iaurt, ca sa pape totusi ceva.
Asa ca mergem impreuna la pepeni....cred ca mai sunt fete care or sa ne insotzeasca, sau ma insel???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata!

Am ramas fara soacra, de-acum va trebui sa spal tate vasele si sa ma impart din nou in 2 :( Revine peste 2 saptamani cand ma voi duce sa onorez angajamentul cu pricina. Sunt extrem de multumita de cum se poarta cu micuta mea.

Andreea_and, Pocoyo e un personaj de desene animate pe cre mi l-a aratat Ada. Am innebunit de-a dreptul cand aseara Anda sarea si plangea de emotie cand i-am dat drumul la filmuletul www.youtube.com/watch?v=YRFFyzb3JL0" target="_blank">asta. N-am vazut in viata mea un bebelus asa coplesit de emotie.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Ratonelu` vb de Administrator la Asociatia de Proprietari? Daca da si nu bat eu campii, poate ca ar tb sa iti semneze statul Presedintele chiar daca nu e angajat. da` mai bine o astepti pe Feli sa zica, io mi-s rasuflata ca nu mai sunt la curent.

Nikolici, sar`mana da` sa stii ca de cate ori ma uit pe clipurile cu bebelaci eu zic ca toti sunt facuti sa pozeze Karinutza pisicuta o supara pe mami cu papa? Haaaaaai mami cu mine la pepeni, lubenite si alte de genul...

Khristin unde esti? Ati plecat in vacanta?

Piolica, cum a fost botezul?

Acum chiar ca va pupacesc, nud e alta da` iesim si noi afara cat se poate si nu ploua...

Mergi la inceput

ankussa, nuuu..ma refer la o firma, orice firma, cu administratoru care e si angajat.
deci el centreaza, el da cu capu'.
ramo, ma bucur multde asa soacra.
din pacate filmulete si alte alea..nu pot sa vadaici, la munci..decat pe foarte....sestache

Mergi la inceput

Codruta, Laur, babymom, multumesc pentru primire {pup]

Laura a crescut tare frumos Alexia si imi place teribil ce bine comunicati voi doua. Felicitri pentru frumoasa.

Nerantula imi pare tare rau ca te framanti atata, ma rog sa fiti bine si tu ai grija de burtica!

Lidia n-am apucat sa citesc in urma si nu stiu cu ce porbleme va confruntati dar bag si eu un grup de suport sa nu renunti s-o alaptezi. Inutil de spus de ce, m-am tot trambitat pro alaptare pe forum. ici printesinei.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

ramo

carla,mami de putoiu sasha

Neata gagico, pe-aici daca ai messenger taiat Cristina e la bulgari, se destrabaleaza in haita

Roaga-i pe-aia de la serviciu sa nu te mai sclavageasca asa ca de nu le aduci o bucata de copil terorist sa vada si ei cum e sa lucrezi cu genele lipite. Mersi de caea, iti trimit una mai proaspata?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

AAA..stiam de cristina, mi-am adus aminte...moamaaa....ce memorie ame din cauza de vise multe..noaptea.
auzi....samb jucam jocu' ala cu....fiercare pleaca acasa cu ce ..cochil nimereste.
dea?sa vedem ce anda cuminte nimeresc io...macra pt o noapte.
plec la banca.pup.revin

Mergi la inceput