Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Cu contraceptivele e un lucru stiut: scad cu adevarat libidoul, practic se pierde motivul pt. care le iei, daca nu mai ai niciun chef. De aceea eu m-am gandit acum, dupa bebe nr. 2 sa-mi pun sterilet. Voi aveti careva? Cum il tolerati? Plusuri, minusuri...?

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

buna seara si de la noi!

va citim zilnic mai pe seara asa, dpa servici, si nu prea avem timp de scris...pana acum 5 min cand am deschis mail/ul si am aflat ca :

Dear Customer,

We regret to inform you that we are no longer operating our Romanian site at nextdirectory.eu. This unfortunately means we are unable to accept any new orders and any orders already placed have been cancelled and a full refund will be made on the card used for your order.

If you have a return to make you can still send unused items to us within 28 days of receipt for a full refund of the price of the goods*. You can return your item(s) via your chosen method using the returns label on the reverse of your delivery note. Postage must be paid by the sender and will not be refunded by Next.

Please accept our apologies for any inconvenience caused and we hope you will continue to shop at Next through our Franchise Store located at the following address:

Next Banesa/Liberty City
42d, Bucuresti - Ploiesti Street,
Bucharest
T: +40 213611453

Yours Sincerely,
Next Directory Team

probabil pt fetele din buc nu e mare problema, dar pt mine chiar erau de baza avand in vedere transportul f convenabil...

in rest n/avem mari noutatzi...avem 5 dinti, tzitzi e de baza, cu mancarea stam f prost, adik asemenator cu thea, anda, cam asa..

nushulica cum ai luat de pe kiabi, ca vad ca nu livreza in ro?

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
cicileata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Babymom Feli a luat aceasta decizie acum cateva luni cred, in timpul unui conflict precedent care a suparat-o foarte tare. Asa a simtit ca trebuie sa faca dupa cum ne-a explicat la momentul potrivit.

Felicic si-l asteptam pe Falcone pe lista cand consideri tu. Pana atunci poate ne mai trimiti vreo poza cu boticul ala mortal.

Ankussa ti-am admirat si eu baiatul de reclama. E tare frumusel!

Laura ai o dansatoare pe cinste acolo. frumusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babymom am avut eu sterilet, dar dupa 4 luni amrenuntat la el...aveam rusii pe cap mai des, mai mult cantitativ si parca imi si venea mai des...plus ca il cam ciupea pe sotul nu stiu cum naiba, dar il deranja. Dar poate nu e o regula, am o prietena care l-a avut vreo 2 ani si a fost foarte multumita

Astazi , cand repetam cu Tina la italiana, m-a intrebat daca la sotie se spune moglie. Eu ii spun ca da, dar ca nu se citeste cum se scrie....atunci ea imi spune razand : aaaaa deci tu esti molia lui tati
L-a amuzat foarte tare si pe tati....acum ma striga moliutza lui

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna! Apropos de sterilet, 2,5 ani m-am inteles binisor cu el si nici soata nu a comentat. Acum dupa nasterea lui Cipri, dr nu a mai fost de acord cu el

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa

Nimeni, da` Doamne feri si apara cum as putea macar sa bat vreun apropo, dar`mite sa zic asa pe directe...

PS Ada tu anticonceptionalele alea le folosesti pe post de vitamine nu-i asa?

Ankussa

da, mai, acu pe bune, cautam o metoda sa nu imi vina CM fix in concediu... ca ma duc la mare... plaja... baie....
Nu am mai luat pastile din 2001... ca ma ingrasam horror de la ele... caoutchoucul sa traiasca... dar tot de atunci CM vine la mine cand vrea el, sta 10 zile si ma tintuieste de nu ma pot misca

acasa mai intindem si noi o rufa dupa ce securizam copiii prin scaunele de masa, dar la mare... toti patru intr-o camera... no way... sau, mai degraba...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

aaa, si da, Ankussa si Ada au dreptate, traiasca balonasul Fii'miu are aproape 8 luni, iar eu tot fara rushi

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

hello bobocime
n-am fugit nicaieri, acum pe seara mi-a mai venit un pic cheful de trancaneala, asta probabil pentru ca o idee minunata (vreau sa-l rapesc pe sotz we viitor si sa il duc undeva, aprope si totusi departe, fara sa stiu cu mult inainte)

BRAVO ALEXIA nora mea e o scumpaaa si s-a facut mareeee si mergesi e superisteaza, laura, ai o scumpete de fata acolo nu stiu daca seamana cu tine sau cu tati, dar seamana cu Andy

fce am primit si eu mailul, tocmai cand ma hotarasem ce sa iau

Ada suntem surori de suferinta cu CM tu vrei sa te apuci de pilue doar pentru mersul la mare? ma mai batea si pe mine gandul uneori, in caz de evenimente importante, dar n-am avut curaj pe mine ma intereseaza subiectul, sa ma tii la curent daca gasesti vreo metoda de ameliorare

lidia traisca tzitzi

nerantula pentru tine uite un si o , tin pumnii sa fie totul bine, sa nu mai ai nici un stres

laureta, ratonelu,ange

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Simodina, multumesc mult

Ada, hai treaca de la mine, te cred pe cuvant. Asta cu securizatul si cu luatul masurilor de protectie (in ceea ce-l priveste pe Vladut) mi-e foarte familiara. Da` io stau sa ma gandesc, atunci cand o face vreo 3 ani ce ma fac? Ca atunci il duce mintea sa mimeze somnul

Ma apuc de calcat, pe baieti i-am trimis la plimbare (la mine inca nu e 9, sa nu ma credeti vreo denaturata)

Cu privire la sterilet, si eu am vreo 2 pareri de la prietene, cunostinte. Unele s-au inteles super cu el, altele au spus pas dupa cateva luni. Oricum am inteles ca sunt de mai multe feluri, dimensiuni, aliaje

Va pupa mama si ma apuc de trebuta
xoxo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Doarme si gaza mea,a stat afara si s-a obosit

Aly..mai avem noi de asteptat pana atunci

Roxana ma bucur ca ai iesit din starea aceea ,deci planuiesti week-end romantic,super..tin pumnii sa iasa surpriza...multumim de aprecieri,Alexia e Andy in miniatura

Alinaaa ce mai faceti???

Babytza

Simodina

Babymom cumnatele mele au avut amandoua sterilet si l-eu tinut mult si bine,pana au depasit si termenul de expirare...am avut in schimb 2 prietene care au ramas insarcinate cu al doilea copil cu sterilet cu tot.

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput