Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary27

Buna fetelor!
Nik0le, inca nu ma curajul sa ma trec pe listuta voastra, pentru ca eu nu l-am vazut pe bb inca. Mai astept 1-2 saptamani, si daca da Dumnezeu sa il vad si sa fie bine,atunci ma inscriu si eu printre voi cu mult drag.

mary, ai dreptate, ne-ai spus asta si eu am uitat. Te asteptam cu drag sa ne dai vestea cea buna, o sa-mi faca mare placere sa te trec in listuta!

Nico de Isabela si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Christine bine ai venit.Nu stiu ce sa-ti spun despre balonare sau pastilutele pe care le iei insa am ramas mirata de varsta sarcinii de la semnatura-3+? -de cand e calculata aceasta varsta?

Mihaela 9+ Daria-Stafania-16.11.2006

Buna
UM 23.05.2009, cred ca sunt in patru saptamani si 5 zile , iar bebele 2 saptamani si 5 zile.

Am vorbit cu doctorita si m-a linistit , in primul trimestru este ok sa iau pastilutele.
O zi frumoasa
Christine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Bun venit gravidutelor noi Sarcina usoara si 9 luni de vis

Si eu stiu ca ecografiile nu dauneaza lui bb, eu in prima sarcina am facut o groaza, mergeam la dr la doua saptamani si faceam eco de disperata ce eram.
Acid folic de 5 iau si eu, dr mi-a zis si de elevit dar nu prea vreau sa iau deocamdata ca ma ingras f tare de la el.

Cris.dogarel eu n-am nimic impotriva sa spun numele dr la care merg, este o dr tare draguta lucreaza la Medicover si la Sp Pantelimon - Diana Gheorghiu. Am vazut ca discutati numai de Euroclinic, e un spital mult peste bugetul meu si de aia nu m-am bagat in discutie.

La odiseea la care am fost cu pitika se trecuse in dreptul fiecarei gravidute numele medicului si maternitatea la care naste e foarte util deoarece poti intalni gravidute care merg la acelasi medic/spital cu tine si schimbi pareri mai ales pe ultima suta de metri cand incep nasterile si cand te intereseaza cum a fost spitalul, medicul, moasa, asistentele, neonatologul....

Fetelor va pup si cred ca o sa lipsesc o saptamana ca plecam la mare, s-ar putea sa mai intru seara daca sotul ia laptopul.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 8 +

prietene DC .

Si eu tot la doamna doctor Gheorghiu merg. Mai mult la Pantelimon caci la Medicover este foarte greu de prins. Mi se pare foarte draguta (mai ales ca eu sunt o super stresata; am mai pierdut 2 sarcini si acum 2 saptamani am avut un fel de sangerare) si stie sa ma calmeze. Pana la inceputul lunii cand se intoarce din concediu sa vad ce-i cu sarcina cred ca o sa-i innebunesc pe ai mei.
Data trecuta tot cu ea ai nascut si tot la Pantelimon? Nu este cel mai frumos spital, dar totusi pe la etaj 3 am vazut ca au renovat. Altceva nu stiu nimic despre Pantelimon (si nici altele n-am vazut).

Sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

[quote]citat din mesajul lui Geo76

Rescriu mesajul meu care a aparut tarziu:
Va spuneam despre secretiile mele maromii. Am fost ieri la medic. Sarcina progresase de la 3mm (pe 17 iunie) la 10mm (pe 22 iun.). Dar, diagnosticul a fost, pe langa cel de sarcina, "hematom retrocorial care acopera sub 30% din suprafata de impalantare a oului". Am primit tratement cu arefam (ovule unul pe zi) si acid folic. Plus ca va trebui sa fac analiza BHCG (deci cea de dozare hormonala) o data la patru zile, pentru a vedea cum evolueaza sarcina. Peste 3 saptamani sa ma prezint din nou. Nu prea gasesc informatii desapre acest hematom. Banuiesc ca are legatura cu cezariana trecuta, daca a iesit o ata, banuiesc ca s-a strans ceva acolo. Deci, am probleme. Scurgerile nu sunt decat o data sau de doua ori pe zi, maronii. Sa ne auzim cu bine! Va pup! Doamnme ajuta! Am mari emotii ca trebuie sa si plec in strainatate peste o saptamana pentru doua saptamani. Stiu ca nu voi avea vacanta, dar avem deja biletele si suntem asteptati. N-am niciun chef, insa dr mi-a zis ca evolutia acestei sarcini nu are nicio legatura cu plecarea mea in strainatate sau ramanerea aici. Numai eu stiu ce este in sufletul meu acum!

Geo76, imi pare rau pentru problema pe care o ai. inteleg prin ce treci caci si eu am avut o usoara sangerare acum 2 saptamani, urmata de ceva maroniu (pe hartiea igienica). Dar la ecograf totul parea ok, bebe crescuse foarte bine, iar sacul arata la fel. Prin ce investigatie ai descoperit aceasta problema?

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary27 spune:

Nik0le iti doresc ca maine la ecograf sa iti vezi bb si sa fie totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna............

mie un san mi-e mai mic decat celalalt............oare de ce????
si un sfarc mai mic decat celalalt.....................

voi purtati tot timpul sutien?
si noaptea?
eu cum sunt acasa nu port deloc............
si ma dor sanii si noaptea cand ma intorc in pat............asa tare dor.....................
dar ar trebui sa port si eu sutien????????????

Poze
Bea 9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

Buna fetelor!
Aseara am fost si eu la echo.,eram asa emotionata,dupa calculele mele ma asteptam sa ascult bataile inimii dar e prea devreme se pare,mi-a zis ca am 5 sapt.,m-a chemat peste 2 sapt.,abia astept.
Cu toate ca m-am dus cu o intreaga lista de analize,a vazut ca sunt informata,nu mi-a dat decat hemoleucogr.,Rh,glicemia si sumar urina sa le fac cu 2 zile inainte de a ma duce la ea...eu oricum am de gand sa le fac pe toate.
Voi la cate sapt.de sarcina v-ati facut toate analizele,absolut toate inclusiv complexul TORCH?
Eu ma simt bine,nu am greturi,am mai slabit un pic de cand mananc mai mult fructe si legume si mai subtire cu dulciurile,oricum nici nu am pofte,imi este foame dar nu am o pofta prea mare,mi-a dat Digestin pt.asta...oricum continui sa fiu balonata si ma lupt cu constipatia
Acum 3 zile am obs.dimineata ca scurgerea portocalie de la utrogestan era maronie,sper sa fie de la implantarea embrionului caci nu am mai obs dupa aia,nici in cursul zilei ,nici zilele urmat...oricum am marit doza de utrogestan pt.2 zile acum am revenit la 2/zi....in rest sunt bine si abia astept sa treaca cele 2 sapt.sa merg din nou la echo. si continui sa ma rog Sf.Parinte Nectarie si Maicii Domnului ca totul sa fie bine si sa am o sarcina usoara si un copil sanatos.

Noilor gravidutze le urez bun venit si sarcina usoara!

Va pupic dulce si o zi frumoasa sa aveti!

aaa!!am uitat...pt.mariucasara in caz de iti iese la analiza candida si te deranjeaza,intreaba dr.tau daca e de acord cu tratamentul pe care il rec.dr.tutunaru pt.candida in caz de sarcina:LOMEXIN-1tbl.seara intravaginal,3 zile nu se spala inauntru apoi iar seara 1 tbl.iar 3 zile nu se spala.

gravi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

I-am spus deja sotului ca eu alt copil nu mai fac, desi el saracu' ar mai fi vrut unul. Singura sansa ca sa aiba 3 copii este sa fie 2 inimioare in sac, ramane sa vedem la eco.

Nico de Isabela si 6+

sa nu-mi spui ca un motiv pt a nu mai face un copil sunt greturile de acum.Eu o iau mai degraba ca o chestie spusa la suparare.O sa vezi ca toate se uita.Pai daca ti-ar fi fost rau la sarcina cu Isabela nu mai ramaneai acum insarcinata?
hai mami fruntea sus ca trec ele si greturile astea

cat despre mine -sunt tare necajita.M-am dus la dr mea cu antibiograma de la urocultura si inafara de zinat pe care l-am luat deja nu mai prea avea ce sa-mi prescrie.Pana la urma,dupa lungi framantari mi-a dat amoxiclav.Partea proasta e ca mi-a si zis ca sunt pareri pro si contra administrarii acestuia la aceasta varsta a sarcinii.Si totusi mi l-a prescris.Dar eu am mari dubii daca sa-l iau sau nu
ma tot framant de dimineata de cand am venit de la spital de nu-s in stare sa fac nimic.Mi-a trecut instant si greturile si somnolenta toate

Mihaela 9+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

beatrice Pe mine sanii nu m-au durut decat vreo 4 saptamani (intre 4 si 8), in schimb sunt mari si sensibili. Sutien nu port noaptea deocamdata. Si cu diferenta dintre ei...eu stiam ca absolut toata lumea are aceasta diferenta intre sani, doar ca la unele dintre noi acest lcuru nu este vizibil.

gamaloana Mie doctoritza mi-a dat lista de analize la 8 saptamani si mi-a zis sa vin cu ele la urmatorul control, adica diseara dupa 5 saptamani. Intre timp am fost cu rezultatele la medicul de familie care nu mi-a lamurit mare lucru, avand in vedere ca am niste valori marite la cateva analize.

dastefa Mai bine intrebi doc daca nu poti sa amani tratamentul pana intri in trimestrul II, cand scad si riscurile.

13+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Iaca-ma si pe mina dupa o perioada de absentza.......
Am fost bolnava, super racita am fost...din fericire fara februri, doar ochii injectati si nasul pe post de fantana arteziana!
Acumne simtim bine si sepr ca bb n-apatit nimic....nu prea mai simt activitate in burtica. Doar rar si nici atunci nu stiu sigur!
Pe langa asta,nu stiu nene....;nu-mi mai ajunge timpul.......;

Vreau sa urez bun venit noilor burtici, ne-am inmultit considerabil

Carmita, si bineinteles tuturor burticilor noi, sa Dea Domnul sa aveti burtici sanatoase si bebeiperfecti!!!

Salut toate burticile, fara nicio exceptie si sper sa va fie tuturor la fel de bine ca mie...acum!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
14+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput