Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
mary27 spune:
Buna, nici eu nu am vazut nimik la eco, doar sacul gol deocamdata. La fel ai vazut si tu?
Sunt f curioasa.
Citat: |
citat din mesajul lui gamaloana Buna fetelor! Aseara am fost si eu la echo.,eram asa emotionata,dupa calculele mele ma asteptam sa ascult bataile inimii dar e prea devreme se pare,mi-a zis ca am 5 sapt.,m-a chemat peste 2 sapt.,abia astept. Cu toate ca m-am dus cu o intreaga lista de analize,a vazut ca sunt informata,nu mi-a dat decat hemoleucogr.,Rh,glicemia si sumar urina sa le fac cu 2 zile inainte de a ma duce la ea...eu oricum am de gand sa le fac pe toate. Voi la cate sapt.de sarcina v-ati facut toate analizele,absolut toate inclusiv complexul TORCH? Eu ma simt bine,nu am greturi,am mai slabit un pic de cand mananc mai mult fructe si legume si mai subtire cu dulciurile,oricum nici nu am pofte,imi este foame dar nu am o pofta prea mare,mi-a dat Digestin pt.asta...oricum continui sa fiu balonata si ma lupt cu constipatia Acum 3 zile am obs.dimineata ca scurgerea portocalie de la utrogestan era maronie,sper sa fie de la implantarea embrionului caci nu am mai obs dupa aia,nici in cursul zilei ,nici zilele urmat...oricum am marit doza de utrogestan pt.2 zile acum am revenit la 2/zi....in rest sunt bine si abia astept sa treaca cele 2 sapt.sa merg din nou la echo. si continui sa ma rog Sf.Parinte Nectarie si Maicii Domnului ca totul sa fie bine si sa am o sarcina usoara si un copil sanatos. Noilor gravidutze le urez bun venit si sarcina usoara! Va pupic dulce si o zi frumoasa sa aveti! aaa!!am uitat...pt.mariucasara in caz de iti iese la analiza candida si te deranjeaza,intreaba dr.tau daca e de acord cu tratamentul pe care il rec.dr.tutunaru pt.candida in caz de sarcina:LOMEXIN-1tbl.seara intravaginal,3 zile nu se spala inauntru apoi iar seara 1 tbl.iar 3 zile nu se spala. OANA gravi 5+ |
Andre_lina spune:
Fetelor,
A venit si marea zi pentru mine - ecografie!!! Avem 13 saptamani si 3 zile...si 7.8 cm...ne-au masurat manutele, piciorusele, circumferinta abdomenului, a capului, pliul nucal...totul e perfect... I-am auzit inimioaraaaaaa....
S-a miscat asa de mult incat a fost greu sa il masuram... si imposibil sa vedem ce este...dar dupa bataile inimii - 162/min...se zice ca ar fi fetita.
Vom vedea mai departe.
Sambata dau si sange pt bitest caci nu am avut cand astazi.
DPN-ul s-a schimbat pt revelion! 31.12.2009.
Avem 6 poze dragute...cu neastamparatul le scanez si le pun...
Va pup! Sunt happy!
tb sa schimb si semnatura!
11+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
bebelusi spune:
Fetelor va rog sa ma scuzati ca dau buzna la voi dar ma napadesc amintirile cand va citesc. Eu sunt la odiseea de ian - feb 2009 si am un baietel de 4 luni si 3 saptamani
Beatrice intr-adevar sanii dor mult timp si nu e nici o problema daca un san e mai mare si unul mai mic, este ok. O sa vezi ca la unul o sa ai lapte mai mult si la unul mai putin...e normal
GamaIoana sa stii ca mie constipatia mi-a trecut cu ceai de soc, cu iaurt activia, poti manca prune.....
Sa aveti o sarcina usoara si o nastere si mai usoara....o sa vedeti ca dupa ce va tineti bebelusii in brate nu va mai amintit de nici o greata. Mie imi treceau greturile cu covrigei si cu mese mai multe si cu mai putina mancare.
Va pup
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Beatrice1982 spune:
andrelina...ce frumossssssssss
pune repede poze.............................
am si eu emotii ca merg luni..............................
sper sa fie ok.....................
Poze
Bea 9+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Geo76 spune:
Tomaca - hematomul l-a identificat dr. in urma unei ecografii si, banuiesc, coroborat cu ceea ce i-am relatat eu despre culoarea secretiilor.
Zookey spune:
Buna fetelor!
Eu m-am cam hazardat zilele astea pt k mi-au km trecut simptomele .... adik nu prea mai am greturi, sanii nu ma mai dor asa tare ... in orice caz m-am panicat destul de tare! Am fost din cauza asta la un eco ieri ( din disperare nu m-am dus la dr mea k e plecata ci la particular .... deci va imaginati ce paranoia aveam !!!! )! M-am linistit insa pt k bebita e bn , a crescut are 2, 1 cm , inimioara bate, insa nu am putut sa vad cum misca pt k se pare k facea nani !!! Puturos k mami lui !!
Concluzia : este normal sa treaca simptomele asa de rpd !!! pt cele ce s-ar mai putea confrunta cu pb mea !
Andra posesoare de 8 +
ALINAOPREA spune:
Zookey nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme ,pt. ca eu n-am avut nici un fel de simptome pana acum si l-am intrebat pe doctor daca e normal ,iar el mi-a spus ca sunt norocoasa si ar trebui sa ma bucur pt. asta nu sa ma ingrijorez.
Dar avand in vedere ca i-mi doresc enorm bebe-ul si l-am asteptat 8 ani...ma ingrijoreaja orice lucru cat de marunt.
De ex faptul ca am fost la control la 6 saptamani si m-a chemat abia la 10 saptamani....cam tarziu cred eu.
Voi ce ziceti?
Sa merg in alta parte sa mai fac o eco intre timp?
Sau e doar paranoia?
Va pe toate.
Alina 8+
alicredo spune:
bun venit viitoarelor mamici!
am intrat sa va spun ca eu tot nashpa ma simt.tot rau imi este...azi venim.ma asteapta un drum lung10 h cu tot cu escale.(sper numai sa nu-mi fie rau prin avion).va pup pe toate si ne auzim din ro.aveti grija de voi!!!fug sa-mi termin bagajele ca nimic nu am facut in ultimele zile.
10+
ramonaradu79 spune:
Buna tuturor,
Scuze ca nu am mai intrat de mult.Dar v-am citit in fiercare zi.
Si mie mi-au disparut greturile destul de repede prin sapt a 9-a.Si eu ma panicam, daca nu imi era greata, daca nu ma mai dureau sanii, si bebe avea grija, imi dadea o greata in ziua respectiva!!!.Acu de vreo 3-4 zile a aparut din nou greata de seara, asa ca...Nu cred ca tre sa fii prea impacientata Zookey
13+
roco1617 spune:
Buna la toata lumea ............scuze pt abzeeennnnnnnntaaaaa de la apel
Felicitari noilor burticute sarcini usoare si bebei santosi
Pe linga faptul ca am fost foarte ocupata cu organizarea expozitiei am fost cam mereu cu greturi dureri de cap si abia ajungeam acasa seara si eram direct in pat la somn.
Acum ne-am mai revenit putin si avem putina energie .
Astazi am fost la eco si am crescut mult avem 4,90 si am terminat 11 saptamini dam din minute si piciorute si abia a putut nenea doctorul sa ne masaore suntem foarte activi ....bataile inimii 142 oare sunt baietel ???........ca mami si tati tare isi mai doresc un baietel .
Va pupam pe toate si chiar daca nu am scris sa stiti ca va citesc cit de des pot
Am sa incerc sa scanez pozica zilele astea .
Roxana 11+