Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Burticilor, mai primiti?
DPN nostru este 28.02.2010

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

mary27,nu ma prea pricep sa citesc un echograf dar in poza care mi-a dat-o dr.unde e pata aia neagra,adika sacul embrionar, jos in stanga lui vad un punctulet alb acum nu stiu daca ala este embrionul sau radiaza de la albul care e imprejur...depinde f mult si de cat de performant este echogr...asa ca stai linistita peste 2 sapt o sa ne auzim bataile inimii bebelusilor nostri.
la simptome cum stai?eu in afara de sanii care s-au marit si durerosi,urinari dese de am zis ca ma mut in baie,recunosc ca beau si f multa apa,dar oricum sunt mult mai dese,in rest ma simt bine.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

Burtici pe mn ma tot macina un gand ...... noi cum facem cu plaja vara asta ?

Andra posesoare de 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

yasmine, si celelalte burtici de pufuleti. FELICITARI si Bine Ati Venit!

Tocmai m-am intors si eu de la primul control la dr. Am facut si ecograf. Sunt in 7 sapt si 5 zile....asa cum banuiam eu ca s-a intimplat minunea, o ovulatie ceva mai tirzie. L-am vazut pe bb mic, Are 1.7 cm si inimioara galopa cu 167batai/min. O fi fetitza iar????? Dr mi-a zis ca nu e nici o corelatie clara intre nr de batai si sexul bb-lului, da cine stie? oricum e bine ca totul e bine deocamdata.

Urmatoare vizita o avem pe 4 august si atunci imi vor face o noua eco pt masurarea translucentei nuclale plus celelalte analize de singe aferente. Au inceput si ei sa faca testul asta, cu Laura nu am putut opta sa-l fac. Sa va zic un secret: am optat sa-l fac mai mult pt al vedea iarasi pe bb si poate in sapt 13+ se vede si ce e acolo intre 2 picioruse

Greturi...la noi asa cum mai spuneau si alte fete lucreaza mesele mici si dese, si parca nu ma chinuie asa tare daca ma tin ocupata cu cite ceva, sa nu ma mai gindesc la minunea mica din burtica.

Noi mamicile si bebeii sa fie sanatosi ca greturile trec.

ps: daca am greseli mi-e lene sa citesc si sa corectez, asa ca-mi cer scuze anticipat

Vine Surpriza

Alina 7+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Am uitat sa va zic ca noul DPN este 7 Feb.

Vine Surpriza

Alina 7+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapb spune:

SALUT LA BURTICI!

VIN SI EU LA VOI,EVIDENT DACA MA PRIMITI....

DN 31.07.1983

CM 06.04.2009

DPN 10.01.2010

VA PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Felicitari pentru noile burtici! Bine ati venit si o sarcina usoara va doresc.

In legatura cu bataile inimii, noi am fost le eco azi (7 sapt si 5 zile) si s-a auzit inimioara . Tura trecuta la 6 sapt si 2 zile nu s-a vazut decat sacul.

In legatura cu greturile subscriu si eu la sfaturile fetelor. Ce am observat ca functioneaza la mine: sa mananc putin si des, sa beau multa apa si 100% daca sunt foarte ocupata la servici (nu mai mi-e greata, nu mai mi-e foame si nici sete :)). Deci faptul ca imi tin mintea ocupata e f eficient la mine. Mai mult imi aduc aminte de la sarcina trecuta ca am fost f aiurea atunci cand am stat acasa (2 saptamani in preajma sarbatorilor) plus in general seara. Concluzie: mie imi trece cu f multa munca .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

salutare burtici harnicute!

scuze pentru absenta si multumesc pentru urari! nu am mai apucat sa va mai scriu dar intru macar la cateva zile sa recuperez din citit .

azi am fost la dr si mi-a facut un eco...si am revazut minunea avem 4,1 cm in saculet de 5,5 cm! si era asa de agitat!
ce-i drept am avut emotii inainte, pentru ca la eco de 7 sapt (primul si singurul pana acum) nu i-am vazut inimioara batand! azi i-am vazut si inimioara cum batea si capul si cand dadea din maini si cand a dat din picioare si cum se rasucea pe acolo! si i-am vazut capul...parca e ET..in dreptul ochilor erau niste pete mari...ca la ET! si hopa-topa cand pe spate, cand sus, cand jos! cuminte ca ... mami si tati (tare cumintei am fost amandoi! )

au cam inceput sa fuga din greturi, dar tot nu pap orice si ma chinui si cu o amigdla umflata si rosu in gat...

stiu ca am promis poze, dar inca nu am reusit ...incerc maine sa postez...doi ranjiti la cununia lor...eram pe alta lume!

va pup pe toate si cat mai repede fara greturi!
si sa ramaneti asa de harnicute la scris, ca tare ma bucur cand vad ca imi dati de lucru!

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor daca va uitati cumva la ora la care a fost scris mesajul sa nu credeti ca am trecut de la somnolenta la insomnii.Dar cum traim intr-o tara de kk -la mine de 1 saptamana nu am apa decat cateva ore noaptea.Si desi am fantana in curte nu imi vine deloc sa ma apuc sa spal in lighean asa ca noaptea ne trezim punem la spalat rufe,spalam vase etc.Ieri noapte a prestat sotul acum mi-a venit mie randul si mi-a sarit somnul pana am terminat treaba

larisel ai dreptate asa ma gandeam si eu.Chiar sunt curioasa cum va reactiona pt ca ieri am prins-o intr-o pasa f proasta si cum si de la ultima vizita am ramas cu un cui impotriva ei poate ma supar si imi iau la revedere.O sa vedem...

Zookey nu te gandi ca esti paranoia.Cred ca fiecare trece mai repede sau mai tarziu prin stari de genul asta.Eu la sarcina cu Daria am avut greturi mult mai putine dar daca treceau 2 zile fara sa-mi fie macar un pic rau-in primul trimestru- ma apucau toate gandurile negre.si asta pt ca la sarcinile pierdute anterior primul simptom era disparitia greturilor.Si sa nu crezi ca atunci cand vor disparea greturile ai scapat de griji.Incep intrebarile de genul-nu a mai miscat de nu stiu cat timp-oare e bine?

Mihaela 9+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Neatza fetele
Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si bebelusi sanatosi
Eu nu am ajuns inca la analize, sper sa merg luni dimineatza. M-ati emotionat cu ecografiile, cu inimioare care bat, cu miscari din manute si picioruse abia astept sa-mi vad si eu puiul .
Si eu stiu ca eco e inofensiv. Sarcina trecuta am facut foarte multe ecografii, cam la 2 saptamani mergeam sa vad ce mai face bb si sarcina asta o sa fac la fel. Eu am o asigurare privat de la firma, care imi acopera toate analizele si investigatiile, asa ca o sa fac cat mai multe analize si ecografii, sa ma asigur ca bb e bine.
Mamicile cu 3 copilasi, sunteti eroinele mele . Va invidiez. Intotdeauna mi-am dorit 3 copii... Daca imi permite varsta si cezarienele, sper sa pot sa am si eu 3 .

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 8+

Mergi la inceput