Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

iulenca Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen! Sa-ti traiasca printzesica...este foarte frumushica .

13+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Salutare, fete mai noi si mai vechi

Am o intrebare/rugaminte: mie mi-a dat dr. o gramada de analize, pe langa cele "de baza", care mi se par foarte scumpe (nu am asigurare privata, iar a mea de la serv. nu le acopera): toxoplasma, listeria, rubella, HIV, TSH, T4, D-Dimeri, CMV, si inca vreo 4 ma costa din ce am citit pe siteuri cam 5-600 RON!!. Astea sunt preturile de la Synevo si Victor Babes, cele mai mici gasite de mine. Are cineva idee de un laborator mai ieftin? Voi unde ati facut?

Mutam

Cris, 9+ si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

mary27, multumesc mult de tot, te astept cu o veste la fel de buna! Cand faci a doua dozare de bhcg?

cris, daca ai trimitere de la medicul de familie, analizele pentru gravide sunt gratuite, nu stiu daca doar cele de care spui ca sunt de baza, poate te ajuta fetele care au procedat asa.

iulenca, bine ai venit! Sa-ti traiasca printesa, sa ai o sarcina usoara si un sanatos!

larisel, multumesc! Multumim si pentru articol, foarte interesant.

Nico de Isabela si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu smotruiesc pe aici prin casa
asa e de cald...........
transpir ca o vaca..............

Poze
Bea 11+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am intrebat-o pana la urma pe dr daca sa iau amoxiclavul si a insistat sa-l iau de acum ca e mult 2 saptamani pana intru in trimestrul II.Eu tot sunt indoita-si nesiguranta asta ma enerveaza cel mai tare.Dar vad ca si tie Irina ti-a prescris cam acelasi lucru(pt ca amoxiclavul e unul din componentii augmentinului

in alta ordine de idei au mai trecut un pic greturile-si parca e mult mai bine

larisel-de ce asa restrictiva e dr la capitolul greutate?Pai 8-9 kg la gemeni cred ca e doar sarcina,adica nu ai voie sa pui nici un gram?Nu ca ar fi rau dar vorba ta greu de realizat:ba pofte,ba miscare mai putina-e greu sa nu-si spuna cuvantul

Mihaela 9+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

un pic de ajutor? pls...

am pus cateva poze de la cununia civila si nu stiu mai departe ce sa fac. cica le-a luat dar cand dau pe poza, nu se vede nimik...am gresit pe undeva?

mercic!

Mihaela 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna burtici! ma bucur ca sunteti asa multe acum...

micki, unde anume ai pus pozele? si nu ai activat PM... ia puneti hormonul de graviduta sa il activeze...

fetele

_

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie----Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani----Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Voi sunteti suparate pe mine??????,

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Neatzaa,

larisel si mie mi s-a parut exagerat targetul sugerat de dna dr, cred ca unul mai realist ar fi de 15 kg (si el destul de greu de nedepasit, zic eu).

micky, ai incercat sa incarci pozele in albumul DC sau pe un site specializat de poze?

simo, fata draga, cum sa ne suparam pe tine?

Nico de Isabela si 7+

Mergi la inceput

happymum, ce mai faci, esti bine? Iti simt lipsa pe aici, sa stii!

Nico de Isabela si 7+

Mergi la inceput